Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 109 hír

A Mol Pick Szegeddel csapott össze a Tatabánya, de hátrányban maradt

A Tatabánya hazai környezetben fogadta a bajnokság egyik topcsapatát. A szegediek az első félidőben kiharcolt hétgólos előnyüket a meccs végéig megőrizték.

Bebiztosította a bajnoki döntőt a MOL-Pick Szeged

Ha nem szól közbe semmi, a második helyen zárja az alapszakaszt a MOL-Pick Szeged.

A MOL-Pick Szeged kézilabdázója 43 másodperc alatt dobott három gólt az NB I rangadóján

Juan Carlos Pastor csapata könnyedén legyőzte a Tatabányát szombati bajnoki mérkőzésén.

Molnár Viki megértő társat keres a jövőtervezéshez

Győr Plusz
-
 Tegnap 16:27Megyei

Nehéz az én életvitelem, a munkám, viszont ha találok egy társat hozzá, akkor nagyon tudok szeretni, fogalmazott vallomásszerűen a műsor bemutatkozó filmjében. Vikinek voltak kapcsolatai, próbálkozott internetes társkereséssel is, de nem tudott ráhangolódni azokra, akikkel fényképes bemutatkozások után személyesen találkozott. Nem…

Miskolc. Ellophatták az Lmp egyik molinóját

„A borsodi szmogra nincs vakcina!” – ezt hirdette egy Lmp-s molinó, amely egyszerűen eltűnt. (Nem a szmogban)

Alfred Molina megerősítette, hogy Doktor Oktopusz visszatér a Pókember 3-ban

Filmsor
-
 Tegnap 14:35Bulvár

Egy ideje nyílt titok, hogy Alfred Molina visszatér Doktor Oktopusz szerepében, de ezt mostanáig sem a Marvel, sem a Sony, sem maga az érintett nem erősítette meg. Vagyis most már igen.

Nekifeszülve futni egyenest a cél felé - interjú Molnár Sándor zsinati főtanácsossal

ma7.sk
-
 Tegnap 11:28Kultúra

Nemzeti ünnepünk alkalmából a magyar államfő és a miniszterelnök előterjesztésére több felvidéki református vezető magas állami kitüntetést kapott, amelyet a napokban adnak át Fazekas Lászlónak, a Szlovákiai Református Egyház nyugalmazott püspökének, valamint Molnár Sándor zsinati főtanácsosnak. Molnár Sándort kérdeztük.

Hatalmas terpesszel indította a napot Molnár Andi

Origo
-
 Tegnap 11:20Bulvár

Az egykori versenytáncos remek formában van.

Pókember 3.: Alfred Molina nem csak azt erősítette meg, hogy visszatér Doktor Oktopuszként, de azt is elárulta, hogyan

IGN
-
 Tegnap 09:39Film

Ugyan a színész szerint nagy meglepetésnek szánták a visszatérését, jó néhány hónapja kész tényként kezeli mindenki a dolgot, szóval ő sem hallgat róla tovább.

Ellopták a miskolci épületről a szmogellenes molinót

Mivel az ezt kihelyező ellenzéki párt nem hisz abban, hogy saját, nem létező lábán sétált odébb a felirat, megtörtént a feljelentés. Az LMP a Facebookon adott hírt a sajnálatos esetről. “MISKOLCON ANNYIRA FÉLNEK A ZÖLDEKTŐL, HOGY MÉG A MOLINÓJUKAT IS ELLOPJÁK A héten eltűnt az LMP – Magyarország Zöld Pártja “A borsodi szmogra…

A sikerrel vett Magyar Kupa elődöntő után újra bajnoki vár a Mol Fehérvár Fc-re

Csütörtök este önfeledten hagyhatta el az Új Hidegkúti Nándor Stadiont a Mol Fehérvár Fc labdarúgócsapata, hiszen a Mol Magyar Kupa döntőjébe jutott az Mtk ellen.

Ellophatták az LMP egyik molinóját

A miskolci szmogra figyelmeztetett. De már hűlt helye.

Célegyenesre fordult az új MOL Bubi

Bár a MOL Bubi megújításán még dolgoznak a szakemberek, azonban ma már bárki felfedezhet egy-egy új bringát a főváros különböző pontjain. Nem véletlenül, ugyanis elkezdődött a megújult közbringarendszernek a Budapesti Közlekedési Központ által folytatott tesztelése. A BKK számára kiemelten fontos, hogy egy hibamentesen működő…

Mol – Ahogyan hatott a számokra a koronavírus

TőzsdeFórum
-
 21.04.16 17:00Gazdaság

A következőkben a Mol részvény záróárfolyamait vizsgáljuk meg közelebbről az elmúlt 5 évből. Ezzel már kellően távol kerültünk a 2008-as pénzügyi válság okozta anomáliáktól, azonban bőven elég adatunk van ahhoz, hogy általános képet kapjunk a Magyar Olaj- és Gázipari részvénytársaság részvényeiről.

Két év börtönbüntetés a molesztáló stilisztának

Magyar Szó
-
 21.04.16 16:54Határtalan

Az Újvidéki Felsőbíróság jogerősen is két év börtönbüntetésre ítélte Srđan Šveljo stilisztát, kiskorú pornográf célokra való fényképezése és molesztálása miatt – írja a Vajdasági RTV.