Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Viharkárok: sok helyen még mindig nem végeztek a helyreállítással

hirado.hu
-
  Tegnap 21:12 Belföld

A nyári zivatarok okoznak ehhez hasonló nagyságrendű károkat.

Mabisz: a hárommilliárd forintot is megközelíti a februári viharszámla

A korábban becsültnél is jóval magasabbak a februári viharkárok. Csak a lakásbiztosításokra már átutalt vagy folyamatban lévő kifizetések összege meghaladja a kétmilliárd forintot, amit tovább növelnek az ipari létesítményekben bekövetkezett károk – közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfőn az MTI-vel. A szövetség tájékoztatása…

Mabisz: A hárommilliárd forintot is megközelíti a februári viharszámla

Magyar Nemzet
-
  20.02.17 18:52 BelföldMABISZ

A korábban becsültnél is jóval magasabbak a februári viharkárok, csak a lakásbiztosításokra már átutalt vagy folyamatban lévő kifizetések összege meghaladja a kétmilliárd forintot, amit tovább növelnek az ipari létesítményekben bekövetkezett károk – közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfőn az Mti-vel.

Mabisz: a hárommilliárd forintot is megközelíti a februári viharszámla

Vásárhely24
-
  20.02.17 17:16 Belföld

A korábban becsültnél is jóval magasabbak a februári viharkárok, csak a lakásbiztosításokra már átutalt vagy folyamatban lévő kifizetések összege meghaladja a kétmilliárd forintot, amit tovább növelnek az ipari létesítményekben bekövetkezett károk - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfőn az MTI-vel.

Mabisz: A hárommilliárd forintot is megközelíti a februári viharszámla

HírTV
-
  20.02.17 16:34 Gazdaság

A biztosítók arra kérik az ügyfeleket, hogy a viharok által okozott károk keletkezése után minél előbb tegyék meg bejelentésüket.

Mabisz: A hárommilliárdot is megközelíti már a februári viharszámla

A februári viharkárok a korábban becsültnél is jóval magasabbak. Csak a lakásbiztosításokra már átutalt vagy folyamatban lévő kifizetések összege is jóval meghaladja a kétmilliárd forintot, amit tovább növelnek az ipari létesítményekben bekövetkezett károk, tette közzé a Magyar Biztosítók Szövetsége.

MABISZ: nem volt még ilyen katasztrofális időjárás februárban

Mabisz
-
  20.02.17 12:50 GazdaságMABISZ

A februári viharkárok a korábban becsültnél is jóval magasabbak. Csak a lakásbiztosításokra már átutalt vagy folyamatban lévő kifizetések összege is jóval meghaladja a kétmilliárd forintot, amit tovább növelnek az ipari létesítményekben bekövetkezett károk, tette közzé a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).