Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 60 hír

Müller Cecília: erre számítsunk, ha jön a járvány második hulláma

Az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány második hullámáról beszélt.

Nyitnak a strandok: Müller Cecília enyhített a szabályokon

ATV
-
  Tegnap 21:15 Belföld

Szigorú előírások mellett, de megnyitnak a fővárosi strandok. Eleinte úgy volt, csak online lehet jegyet venni, ezt végül felülvizsgálták, és a helyszínen is lesz rá lehetőség. A nyitás részleteiről Szűts Ildikó, Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.​ vezérigazgatója beszélt az ATV Egyenes Beszéd műsorában.

Müller Cecília: A járvány továbbra is lecsengőben van - az operatív törzs május 29-i tájékoztatója

Az országos tisztifőorvos szerint az enyhítések után sem nőtt számottevően a fertőződések száma az országban.. Az operatív törzs május 29-i tájékoztatója.

Müller Cecília válaszolt a Ripostnak: így kell megtartani a gyereknapot

Ripost
-
  Tegnap 12:15 Belföld

Müller Cecília ismertette az ajánlásokat.

Müller Cecília: Az enyhítések után sem nőtt a fertőződések száma

Az operatív törzs pénteki tájékoztatóján a csütörtök esti, fővárosi tüntetésről és a bölcsődék, illetve óvodák orvosi felügyeletéről is kérdeztünk. Előbbire nem, utóbbira egészen pontos választ kaptunk.

Müller Cecília: A járvány lecsengőben van

A koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján Müller Cecília és Kiss Róbert számolt be a legfrissebb adatokról.

Müller Cecília: változatlanul alacsony az új igazolt fertőzöttek száma

Magyar Narancs
-
  20.05.28 14:00 Vélemény

A 100 ezer lakosra jutó megbetegedési szám: 39.

Orbán Viktor lép Müller Cecília helyébe

Szemfényvesztés a felhatalmazási törvény visszavonása, a kormány újabb határozatlan ideig tartó rendeleti kormányzást készít elő. Mind kuszábbá válik a közjog.

Irgalmazz nekünk, Müller Cecília!

Hát ilyen se volt még. Olyan már volt, hogy egy egész korszakot iktattak ki az alaptörvény erejével a magyar történelemből, de olyan azért még nem, hogy törvénybe foglalják azoknak a kiátkozását, akik egy másik jogszabályt nem szavaztak meg. A veszélyhelyzetet megszüntető törvényjavaslat indoklásában (kedden éjfélkor adta be a kormány…

Irgalmazzon a magyaroknak Müller Cecília!

Hát ilyen se volt még. Olyan már volt, hogy egy egész korszakot iktattak ki az alaptörvény erejével a magyar történelemből, de olyan azért még nem, hogy törvénybe foglalják azoknak a kiátkozását, akik egy másik jogszabályt nem szavaztak meg. A veszélyhelyzetet megszüntető törvényjavaslat indoklásában (kedden éjfélkor adta be a kormány…

Karácsony Gergely három hete vár erre, Érd polgármestere viszont megkapta a vírusadatokat Müller Cecíliától

Ebből kiderül, hogy a Magyarországon regisztrált 3756 Covid-19-fertőzött közül 66 érdi lakos, közülük hatan haltak meg és 16-an már meggyógyultak. Az országos tiszti főorvos által szignált levél további részleteket nem közölt a fertőzöttekkel kapcsolatban. Három hete várja Karácsony Gergely, hogy az Operatív Törzs megküldje a Városházának a…

Karácsony hiába kérte, Csőzik megkapta a vírusadatokat Müller Cecíliától

Az érdi polgármester nem az Operatív Törzsnél próbálkozott, két hét alatt meg is jöttek az adatok.

Müller Cecília: Minden gyermek megkapja időben a védőoltásokat

Behír
-
  20.05.27 12:18 Belföld

Az országos tisztifőorvos arról is beszélt, hogy a hazai kutatók új metódust dolgoztak ki a koronavírus nyomon követésére.