Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 125 hír

Színes programok lesznek Egerben a Múzeumok Éjszakáján

Heol
-
  Ma 17:15 Kultúra

A Varázstorony is várja az érdeklődőket.

Múzeum Galaxis útikalauz stopposoknak

Intergalaktikus utazásra hívja a Nemzeti Múzeum a kalandkeresőket a Múzeumok Éjszakáján! Egy éjszakára a Magyar Nemzeti Múzeum olyan galaxissá változik, ahol az elmúlt évezredek kultúrái egy időben nyitják ki időkapujukat a kalandvágyó látogatók számára. Lépjünk ki saját jelenünkből és stoppoljunk az emlékezet kanyargós útjain!

Ritkán látható Csontváry-képekkel, tárlatvezetésekkel is készülnek a múzeumok éjszakájára

Tárlatvezetésekkel, műhelyfoglalkozásokkal, előadásokkal és hét ritkán látható Csontváry-festménnyel várja a közönséget június 22-én a múzeumok éjszakája Pécsett - tájékoztatta a Janus Pannonius Múzeum (JPM) kedden az MTI-t.     Az intézmény közleménye szerint a program keretében a pécsi belvárosi Modern Magyar Képtárban…

Felújítják az ókori Egyiptom kincseit őrző kairói múzeumot

A több mint egy évszázada működő intézményről egy ideje kiderült, hogy túl szűkös a rengeteg műtárgy számára, ezért most ki is bővítik.

Felújítják az ókori Egyiptom kincseit őrző kairói múzeumot

A több mint egy évszázada működő intézményről egy ideje kiderült, hogy túl szűkös a rengeteg műtárgy számára, ezért most ki is bővítik.

Intergalaktikus utazás kalandkeresőknek a Múzeumok Éjszakáján!

Egy éjszakára a Magyar Nemzeti Múzeum olyan galaxissá változik, ahol az elmúlt évezredek kultúrái egy időben nyitják ki időkapujukat a kalandvágyó látogatók számára

Múzeumok éjszakája lesz június 22.-én

TelePaks
-
  Ma 15:37 Belföld

Két helyszínen zajlik majd a Múzeumok Éjszakája június 22.-én délutántól késő estig. A városi múzeum és az atomenergetikai múzeum idén is közös rendezvénnyel és számos programmal várja a látogatókat ezen a napon, a múzeumok intézmény között autóbusz szállítja majd az érdeklődőket. A belépés ingyenes.

Múzeumok éjszakája - Színes programok Komárom-Esztergom megyében

HírTV
-
  Ma 15:19 Kultúra

A tatabányai városi múzeumban éjjeli tárlatvezetést tartanak.

Detektívjáték és játszóház is lesz Szegeden a Múzeumok éjszakáján

Szeged Ma
-
  Ma 14:16 Megyei

Idén a Fekete ház, a Klauzál téri Interaktív élménytér és a Kass Galéria lesz a programok központja.

Múzeumok éjszakája 2019, Tihany

A Tihanyi Bencés Apátság 2019. június 22-én meghosszabbított nyitvatartással 9.00 és 17.30 között, este pedig 20 órától éjfélig várja a látogatókat.

Múzeum lesz az elnöki hivatalból

Nem marad kihasználatlanul az elnöki hivatal jelenlegi épülete azt követően

A belvárosi templomban rendezik meg a Nyitott Templom Estjét a Múzeumok Éjszakáján

Vásárhely24
-
  Ma 12:17 Kultúra

Szentmise, Katonazenekari Kamarakoncert, Bélyegkiállítás, Tanúságtételek, Szentségimádás és nem utolsó sorban a Tornyai János Múzeum akadályversenyében való részvétel is vár mindenkit június 22-én este a hódmezővásárhelyi belvárosi Szentháromság templomban.