Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 105 hír

Múzeumban az ördög bibliája

Magyar Hírlap
-
  Ma 03:56 Kultúra

Tell-kártyáktól a matyó bridzsig: a legnépszerűbb szerencsejáték eredetét és a magyar kártyagyártás történetét is feleleveníti az MKVM páratlan időszaki kiállítása

Múzeumpedagógiai részleggel gazdagodott a Márai Sándor-emlékkiállítás

Új látványelemekkel gazdagodott a tavaly januárban átadott kassai Márai Sándor-emlékkiállítás. A Szlovák Nemzeti Múzeum – A Szlovákiai Magyar Kultúra Múzeuma által fenntartott kassai intézmény elsősorban az alap- és középiskolások számára alakított ki múzeumpedagógiai helyiségeket, melyeket január 23-án adtak át.

Debrecen örömmel fogadja az új Természettudományi Múzeumot

HVG
-
  Tegnap 20:50 Belföld

Papp László polgármester azt írta, a város oktatási rendszerének egészével együtt biztosítani tudja a múzeum működéséhez szükséges szakemberek képzését is.

Debrecen örömmel fogadja az új természettudományi múzeumot

hirado.hu
-
  Tegnap 19:40 BelföldKósa Lajos

Papp László visszautasította Karácsony Gergely állítását.

Debreceni polgármester: Örömmel fogadjuk az új természettudományi múzeumot

Papp László közleményében Debrecen és a vidéki Magyarország nevében visszautasította Karácsony Gergely budapesti főpolgármester állítását.

Debrecen polgármestere örömmel fogadja a Természettudományi Múzeumot

Index
-
  Tegnap 19:30 Belföld

Papp László "Debrecen és a vidéki Magyarország nevében" utasította vissza azt, hogy Karácsony tragikusnak nevezte a múzeum költöztetését.

Különlegességek! Kettős kiállításmegnyitót tartottak a Jósa András Múzeumban

Nyíregyháza
-
  Tegnap 19:19 Belföld

Lúdtollal, tintával. Ez is lehetne a címe a Jósa András Múzeum egyik csütörtökön megnyílt tárlatának.

Debreceni polgármester: Örömmel fogadjuk az új természettudományi múzeumot

Papp László (Fidesz-Kdnp) visszautasította Karácsony Gergely főpolgármester állítását, miszerint "tragikus lenne a Természettudományi Múzeum Debrecenbe költöztetése".

Debrecen örömmel fogadja a Természettudományi Múzeumot

Haon
-
  Tegnap 18:54 Belföld

Papp László polgármester közleményben reagált Karácsony Gergely szavaira.

Vita a Természettudományi Múzeum elköltözéséről

Tragikus döntésnek tartja a Természettudományi Múzeum elköltöztetését Budapestről Karácsony Gergely főpolgármester. Az Index írta meg szerdán, hogy a kormány úgy döntött: év végéig kiürítik a jelenlegi épületet és tíz éven belül Debrecenbe költözik a múzeum. A debreceni polgármester szerint a városi oktatási és tudományos élet ideális…

Végéhez ért a Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek projekt

Projektértékelő konferenciával zárult csütörtökön a Szentendrei Skanzen és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (Fszek) konzorciumi együttműködésében zajló három éves program.

Végéhez ért a Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek projekt

Projektértékelő konferenciával zárult csütörtökön a szentendrei Skanzen és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (FSZEK) konzorciumi együttműködésében zajló hároméves program.

Múzeumok Éjszakája 2020 Gyula

Évről-évre színes programok gazdagítják a várost a Gyulai Múzeumok Éjszakáján, s így lesz ez idén is, 2020. június 27-én.

Természettudomány Múzeum Debrecenben? Így reagált Papp László

Szerdán derült ki, hogy a kormány Debrecenbe költözteti a Természettudományi Múzeumot. Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere azt mondta, mindent megtesz, hogy a múzeum mégis a fővárosban maradjon, Papp László, Debrecen polgármester viszont üdvözli a döntést. Debrecen és a vidéki Magyarország nevében visszautasítom…