Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 142 hír

További évekig a Mészáros Lőrinc közeli cég profitál a közmédia reklámjaiból

A következő három évben is az Atmedia, illetve annak leányvállalata értékesíti az MTVA reklámidejét, ezzel jelentős jutalékbevételre szert téve.

Megint vettek egy céget Mészáros Lőrinc zseniális gyermekei, betörnek a tetőfedő bizniszbe

168 Óra Online
-
  Tegnap 14:13 Gazdaság

2019. november 4-én újabb céggel gyarapodott a Fejér-B.Á.L. céghálója. A cégkivonat szerint a három Mészáros gyerek – Beatrix, Ágnes és az ifjabb Lőrinc – egyedüli tulajdonosok lettek a Gerecse-Plusz Kft.-ben – írta az Mfor.

Gulyás Gergely szerint nem segítik ki Mészáros Lőrincet, ha megvásárolja az állam a Mátrai Erőművet

Egyszeri esetnek minősítette Gulyás Gergely a Mátrai Erőműben történt vegyi mérgezést, az erőműnél állandó és folyamatos az ellenőrzés – hangzott el a csütörtöki Kormányinfón.

Mészáros Lőrinc köre keres a közmédiás hirdetéseken is

Több százmillió forintos jutalékért a Media Services Company értékesítheti az állami média hirdetési felületeit a következő három évben.

OTP-s nagykutya és Mészáros Lőrinc embere szállt be Andy Vajna cégébe

Napi
-
  Tegnap 10:00 Pénzügy

Egy OTP-s vezető és Mészáros Lőrinc felcsúti vállalkozó erős embere szerzett komolyabb részesedést az elmúlt napokban Andy Vaja egykori cégében az Est Mediában.

Az állami média állami hirdetésein is Mészáros Lőrinc és köre keres

A következő három évben a közmédia valamennyi hirdetési felületét ők értékesíthetik.

Mészáros Lőrinc és Tiborcz István ingatlanos cégétől vett kötvényeket az MNB

A Matolcsy György vezette jegybank 10 milliárddal ruházott be az ország leggazdagabb emberének és a miniszterelnök vejének cégébe.

Mintát vett a Greenpeace a mátrai patakokból Mészáros Lőrinc cégeinek szennyezése után

Mérce
-
  19.11.20 17:43 Vélemény

Kollégánk a szervezettel tartott, akik szerint valószínűbb, hogy a búzafeldolgozó és keményítőgyár lesz a felelős.

Az állami MVM visszavenné Mészáros Lőrinctől a Mátrai Erőművet

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett tájékoztatás szerint az MVM szándéknyilatkozatot írt alá az Opus Global Nyrt.-vel, hogy megvásárolná a Mátrai Erőmű Zrt. 72,66 százalékát, amivel az állami tulajdonú cég részesedése csaknem 100 százalékra emelkedne.

Mészáros Lőrinc az állami MVM-nek adná el a Mátrai Erőmű-részesedését

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett tájékoztatás szerint az MVM szándéknyilatkozatot írt alá az Opus Global Nyrt.-vel, hogy megvásárolná a Mátrai Erőmű Zrt. 72,66 százalékát, amivel az állami tulajdonú cég részesedése csaknem 100 százalékra emelkedne.

Az állami média állami hirdetésein is Mészáros Lőrinc és köre keres

Az állami média reklámbevételének 12 százalékát tarthatja meg az a Mészáros Lőrinchez köthető cég, amely megnyerte az MTVA közbeszerzését.

Veszteségessé tette a Mátrai Erőművet, milliárdokat vett ki belőle, most eladja Mészáros Lőrinc

A magyar adófizetők pénzéből segítik ki ismét Orbán Viktor jóbarátját.

Állatorvosi ló – Megveszi az állam a Mátrai Erőművet, amit Mészáros Lőrinc veszteségessé tett, de milliárdokat vett ki b…

Szándéknyilatkozatot írt alá kedden a MVM Magyar Villamos Művek Zrt-vel a Mátrai Erőmű Zrt. 72,66 százalékos tulajdoni hányadának eladásáról – közölte a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Opus Global Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde hivatalos oldalán. A nyilatkozat ugyanakkor nem kötelezi egyik felet sem, hogy valóban megtörténjen a tranzakció,…