Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 74 hír

Mészáros Lőrinc volt üzlettársától féltik a Le Monde-t, a francia napilap újságírói ultimátumot adtak a tulajdonosoknak

Több mint ötszáz közéleti személyiség írta alá világszerte azt a pénteken közzétett petíciót, amiben a Le Monde című vezető francia napilap szerkesztőségi függetlenségének megőrzéséért emelnek szót - írta az Index.

Mészáros Lőrinc egykori üzlettársától féltik a Le Monde függetlenségét

Index
-
  19.09.13 17:34 Média

A cseh Daniel Křetínský társtulajdonos lett a harmadik legolvasottabb francia napilapban, a titkos adásvétel miatt aggódni kezdtek az újságírók.

Erős szezont zártak Mészáros Lőrinc szállodái

Sikeres nyári szezont zárt a legnagyobb magyar belföldi szállodalánc. A Hunguest Hotels vidéki egységeiben idén dinamikusan nő a magyar vendégektől származó árbevétel, köszönhetően az általánosan jobb jövedelmi viszonyoknak, valamint a belföldi turizmust élénkítő Szép-kártyának - írja pénteki számában a Magyar Nemzet.

Volt jegybankárokkal erősít Mészáros Lőrinc cége

Napi
-
  19.09.13 10:39 Pénzügy

Az Opus közgyűlésén két új igazgatósági tagról is szavaznak a részvényesek. Balog Ádámmal, az MKB elnök-vezérigazgatójával és Járai Zsigmond egykori jegybankelnökkel erősít a cég.

Jól ment a nyáron Mészáros Lőrinc szállodáinak

Index
-
  19.09.13 08:53 Gazdaság

A Hunguest Hotels vezetője a Magyar Nemzetnek büszkélkedett el, hogy milyen sokat nőtt a szállodáik forgalma az idei szezonban.

Nyaralókon gazdagodik Mészáros Lőrinc

24
-
  19.09.13 08:34 Belföld

A SZÉP-kártyákkal is egyre többet költenek a miniszterelnök barátjánál.

Mészáros Lőrinc: “Azt vallom, hogy egy fillért se kapjon az a nyugdíjas, aki nem dolgozik le legalább 75-80 évet, hiszen …

OLKT
-
  19.09.13 06:37 Vélemény

Mészáros Lőrinc ismét kifakadt és a 444.hu-nak mondta el véleményét a magyar nyugdíjrendszerrel kapcsolatban:   “Úgy gondolom, hogy valóban meg kell reformálni a hazai nyugdíjrendszer intézményét. A meglátásom az, hogy a mai magyar emberek inkább panaszkodnak és szidják a rendszert, mintsem  rendesen dolgoznának. Én azt vallom,…

Több mint félmilliárd forintos profitot termelt Mészáros Lőrinc jobbkezének a cége 2019 első fél évében

A 4iG Nyrt. az első fél évben 579 millió forint adózott nyereséget ért el a tavalyi első fél évi 246 millió forint veszteség után, az év végére minden várakozást meghaladhat a társaság eredményessége a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett konszolidált, IFRS szerinti jelentés szerint.

Az MKB vezére Mészáros Lőrinc megacégének igazgatóságába tart - Frissítve!

MFor
-
  19.09.12 19:11 GazdaságBÉT

Ezt az Opus Global Nyrt. igazgatósága maga javasolja a tőzsdei társaság október 4-ére meghirdetett rendkívüli közgyűlésén.

Milliárdokról dönthetnek Mészáros Lőrinc vacsoraasztalánál

Kisbefektetők szerint jogsértő módon dönthetnek a cégvezető Mészáros lányok arról, mikor indítják az Opus építőipari érdekeltségeit a közbeszerzéseken, és mikor nem - írja a HVG.

Belebújna Mészáros Lőrinc bőrébe, ha tehetné?

Index
-
  19.09.12 05:10 Média

A magyarok is tudnak Black Mirrort forgatni: az Aranyélet írójának új filmje, amiben milliárdosok reinkarnációi lehetünk, teljesen olyan.

Napi.hu: A Miniszterelnökség kitömte Mészáros Lőrinc, Rúzsa Magdi és Köves Slomó zsebét

Forintok gurultak Rúzsa Magdi, Schmidt Mária, valamint fideszes politikusok fiainak közelébe.

Rúzsa Magdinak és Mészáros Lőrincnek is jutott az állami milliárdokból

A Gulyás Gergely vezette Miniszterelnökség közzétette a 2019. április-júniusi időszakra vonatkozó szerződéseinek listáit a kormány.hu oldalon.

Mészáros Lőrincnek és Rúzsa Magdinak is jutott a Miniszterelnökség pénzéből

Köves Slomó és Áder János is jól járt. Nyilvánossá tették a tárca második negyedévi szerződéseit.