Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 3 hír

Átalakult a mátészalkai cég: saját forrásból növelték gyártókapacitásukat

Bővítette gyártó- és csomagolókapacitását a Túró Rudit is előállító FrieslandCampina Hungária Zrt., a másfél milliárd forint értékű, saját forrásból megvalósult beruházást adták át a holland tulajdonú cég mátészalkai telephelyén.

Munkája elvesztésével fenyegették meg a mátészalkai intézményvezetőt, ha nem áll ki a kormánypárti jelölt mellett – ő i…

Szokatlan tanúi lehettek hétfő este Mátészalkán az egyik választási gyűlés résztvevői. Több mint száz érdeklődő előtt felállt egy helyi intézményvezető, aki egyben a Fidesz tagja, s elmondta: megfenyegették, ha nem a kormánypárti polgármesterjelöltet támogatja.

Munkája elvesztésével fenyegettek meg egy mátészalkai intézményvezetőt, ha nem áll ki a kormánypárti jelölt mellett – …

Szokatlan, megdöbbentő jelenet szem-és fültanúi lehettek hétfő este Mátészalkán a helyi teljes ellenzéki és civil tömörülés választási gyűlésén részt vevők. Több mint száz érdeklődő előtt felállt egy helyi intézményvezető, aki egyben a Fidesz tagja, s elmondta: keményen megfenyegették, ha nem a kormánypárti polgármesterjelöltet támogatja. Ez…