Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 122 hír

NB II: Boér Gábor az új edző, nagy terveket szőnek Barcikán

NSO
-
  Ma 18:23 Foci

A labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika pénteken a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Boér Gábor veszi át a csapat vezetőedzői posztját.

Kemenesi Gábor szerint még nem győztünk csak időt nyertünk

Óbuda Most
-
  Ma 17:58 Belföld

Az új koronavírussal kapcsolatban folyamatosan zajlanak a kutatások, a szakemberek igyekeznek kifejleszteni a vakcinát, sok tapasztalatot is gyűjtöttek már a különböző országok példáiból. Mindemellett azonban sajnos nagy a bizonytalanság, a virológusok is sok kérdésben csak találgatni tudnak, hiszen mindeddig ismeretlen vírustörzsről…

Koronavírus: a magyar matematikuscsoport minden előrejelzése bevált

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kiválóan vizsgázott a járvány elleni küzdelemben - jelentette ki Palkovics László pénteken a Tisza-parti városban.

Trianont relativizálta Kerpel-Fronius Gábor az ATV-ben

888.hu
-
  Ma 16:30 Vélemény

A momentumos politikus szerint ahány ember, annyi Trianon-értelmezés.

Az anyát és a babát is újra kellett éleszteni - újabb részletek a mátészalkai kismama tragédiájáról

A kómába esett, majd elhunyt nő kisfia még kórházban van. A nő testvére szerint a legszörnyűbb az, hogy a húga annyira várta, hogy végre gyermeke szülessen, de nem is láthatta őt.

Ulrich Gábor alkotása a Hirosimai Nemzetközi Animációs Fesztivál versenyprogramjában

A Dűne világpremierje az animációs filmszakma legnevesebb eseményén, az Oscar-kvalifikáló, 60. Annecy Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon lesz június 15-én.

A 4 sávoson kóborol egy malac Mátészalkán

Szon
-
  Ma 13:22 Belföld

A Szabolcs Trafi/ Útinfó Facebook-csoportban egy igen szokatlan fotót töltöttek fel: Mátészalkán, a 4 sávos úton kóborol egy malac – írta a kép készítője.

Hátrébb szorul G. Fodor Gábor a Századvég-csoportban

Kreatív Online
-
  Ma 12:49 Média

Változások zajlanak a Századvég körül – írja a 444. A működés átszervezésével a vezetést is átalakítják.

Botos Máté: Június 5., avagy Trianon meghaladása

Mandiner
-
  Ma 12:19 Vélemény

A széttagolt országot 2020-ban nem lehet összerakni, ez bizonyos. De a nemzetet ennek ellenére összeilleszteni szent kötelesség. Mit lehetne még tenni? Ezekre teszek javaslatot.

Szima Gábor így látja az edzőkérdést, Vitelki Kaposvár-verést ígér

Pénteken a szinte biztos kieső Kaposvárt fogadja a Loki este 8-kor a Nagyerdei Stadionban. Azt a csapatot, amelyik 10 megszerzett pontjából hatot a Debrecen ellen gyűjtött be. A DVSC szénája sem áll jól, legutóbb a Honvédtól is sikerült kikapni, ráadásul a meccs jelentős részében emberelőnyben játszott a csapat. A kiesőzóna mindössze egy…

Átszervezik a Századvéget, kiszorítják G. Fodor Gábort a vezetésből

444.hu
-
  Ma 09:59 Belföld

Az önkormányzati bukta után egymásra mutogatás kezdődött a hátországában: Habony Árpádnak elege lett, és egy másik embere, Fűrész Gábor jut fontosabb szerephez.

Egy gyilkosságért 25 évet kapott férfi a magánzárkába kerülve matematikai mérföldkövet ért el

HVG
-
  Ma 08:03 Baleset-bűnügy

Egy Christopher Havens nevű elítélt a börtön rideg falai között jött rá, hogy szereti és érti is a matematikát. A férfi kis idő múlva saját tanulmányt adott ki, amely a kutatók szerint számelméleti előrelépés.