Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 179 hír

Nagyon ritka makiikrek születtek a Nyíregyházi Állatparkban – videón az anyjukba csimpaszkodó kölykök

Öthetes sárgaszakállas makiikrek kapaszkodnak anyjukba a Nyíregyházi Állatparkban. Európában mindösszesen 43 egyedet tartanak állatkertekben.

Sárgaszakállas maki ikrek születettek a Nyíregyházi Állatparkban

A felújított Trópusi házból nyíló makierdőben a vendégek közöttük sétálhatnak.

Itt járt a hétvégén Cseh Katalin

ATV
-
  Ma 16:02 Belföld

A Momentum EP-képviselője Facebook-oldalán közzétett pár fotót, amelyekhez azt írta: mindenki számára világos, hogy nagyon nehéz időszak jön most Magyarországon, sőt, az egész világon.

Szili Katalin: Magyarország nemzetpolitikai szinten is átlépett a 21. századba

Tíz évvel ezelőtt, miután a magyarság átélte az elhallgatás és a megosztott nemzet időszakát, nagy változás következett be a nemzetpolitikában - mondta a korábban az MSZMP-ben és az MSZP-ben is tevékenykedő politikus.

Sárgaszakállas makiikrek születtek Nyíregyházán

NLC
-
  Ma 15:06 Állatvilág

A makibébik anyjuk szőrébe kapaszkodva csodálják meg a világot.

A Barca nem engedi, hogy Dembélé továbbra is Katarban lábadozzon

M4 Sport
-
  Ma 14:59 Sport

A francia szélsőnek a katalán fővárosban kell folytatnia rehabilitációját.

Megkezdődtek a záróvizsgák a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Katasztrófavédelmi Intézetébe…

Szigorú biztonsági előírások betartásával június másodikán megkezdődtek a záróvizsgák a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Katasztrófavédelmi Intézetében. A hét első munkanapján tizenegy iparbiztonsági szakirányos nappali tagozatos tűzoltó tisztjelölt vizsgázott. Valamennyien sikeresen teljesítették az alapképzés…

Videó: Sárgaszakállas maki ikrek születettek a Nyíregyházi Állatparkban

Az anyjukba csimpaszkodó kölyköket most testközelből is meglehet csodálni a felújított Trópusi házból nyíló maki erdőben, hiszen a vendégek közöttük sétálhatnak.

Megmutatta kislányát Dobó Kata

Indirekt
-
  Ma 12:32 Színes

Az egykori modell mindig is féltve őrizte a magánéletét, most azonban kivételt tett. Megosztott egy fotót a közösségi oldalán a kislányáról, Szofiról, a kép sokat mond a kapcsolatukról. “Nálunk így indul, és így végződik egy nap. De ha valamelyikünk szomorú, vagy csak olyan kedve van, akkor is összebújunk. Annyi energiám lesz tőle, hogy…

Makláron az ifisták ezüstjéhez gratuláltak

Heol
-
  Ma 11:57 Sport

A felnőttek az ifjúságiakkal, az U15-ös korosztály labdarúgói pedig egymás között futballoztak.

Novák Katalin: könnyebben juthatnak hozzá a családtámogatásokhoz a külföldről hazatérők

A babaváró támogatás igénylésénél az eddigi 180-ról 90 napra csökken az elvárt magyarországi tb-jogviszony igazolásának időtartama - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.

Egy idióta tolatni kezdett az M7-esen, majdnem katasztrófa történt

Az M7-es autópályán Balaton felé a balatonfüredi lehajtónál egy Peugeot sofőrje túlment a lehajtón és úgy döntött visszatolat. Nem sokon múlt a baleset, mindenkinek szerencséje volt azzal, hogy az érkező sofőrnek helyén volt az esze. A videó a cikkünk alján nézhető meg. A fedélzeti kamerával felszerelt autós szabályosan, de nagy…

33 kérdés Makranczi Zalánhoz

woohoo
-
  Ma 10:10 Életmód

1. Az elmúlt egy hónapban mi volt a legjobb film, amit láttál? Jó kérdés, igazából alig jutott rá időm! De a Gettómilliomost megnéztük másodjára nemrég, és továbbra is tetszik. 2. Könyv, amit tervezel elolvasni? (Johann Wolfgang von) Goethe Faustját, ezt már három éve terveztem. 3. Kedvenc zenekarod? Nehéz egyet mondani, mert sok mindent…

A liberális kapitalizmus válságát éljük – német politikatudós a Makronómnak

Mandiner
-
  Ma 10:00 Gazdaság

A koronavírus-válságban a legtöbb ember nem Brüsszeltől, hanem inkább a nemzetállamoktól várt megoldást – mutat rá a német közgazdász-politikatudós, Andreas Nölke. A Makronóm villáminterjúja.