Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ludovic Orban: a román lakosság bízhat az oltásban

"Kiemelten az volt a célom, hogy bebizonyítsam a románoknak, hogy bízniuk kell az oltásban, az oltási folyamat nem jár kockázattal, és az állampolgárok beoltása jelenti az egyetlen utat a normális élet felé, a gazdasági fejlődés folytatása felé."

Rablás: Tőlünk elvette, a fideszeseknek odaadta a pénzt Orbán Viktor

Ez a lényeg
-
 21.01.13 14:48Vélemény

A II., III., illetve XV. kerülettől is elvették a korábban megítélt egészségügyi fejlesztési pénzeket. Két fideszes kerületnek adták helyettük.

Mellár lerántotta a leplet az Orbán-kormány gazdaságmentő akciójáról

Elhibázottnak tartja a kormány válságkezelését a Párbeszéd országgyűlési képviselője, a KSH korábbi elnöke, Mellár Tamás, aki szerint a magyar gazdaság ott tart, ahol 2009-ben.

Mellár: Orbán a NER-elitet mentette

Orbán Viktor foglyává vált a NER-nek, saját politikai stabilitása érdekében válságkezelés helyett a saját maga által kreált nemzeti tőkésosztályba öntötte az ezermilliárdokat – véli Mellár Tamás, a Párbeszéd politikusa, a KSH korábbi elnöke.

Sorost mosdatja, Orbán Viktort mocskolja a brüsszeli Euronews

Magyar Nemzet
-
 21.01.13 16:44Vélemény

Az Európai Unió „közmédiáját” elnézve megállapítható, hogy még nyomokban sem tartalmaz kiegyensúlyozott, objektív irányelveket.

Szikora Robi útja Kádártól Orbánig

Hírklikk
-
 21.01.13 18:00Vélemény

„A jó isten keze van abban, hogy egy olyan korban élhetek, amikor egy keresztény, katolikus országnak egy ilyen ember a vezetője mint a miniszterelnök…Ha ő nincs, ma itt lennének a migránsok. Nem kellenek a migránsok, van nekünk elég gondunk a baloldallal is.”

Tóth Csaba Tibor: Teljes értelmetlenség Orbánt és a Capitolium ostromát összemosni

Egyvalamire jó ez az egész: az ellenzéki közönség üres időben való idétlen hergelésére. 

Meglepő fordulat: Orbán ellenfele kiállt Trump mellett?

Veszélyes a szólásszabadságra nézve az a tény, hogy az internetes óriásvállalatok tisztázatlan kritériumok alapján akarattal elhallgattatták platformjaikon a még hivatalban lévő amerikai elnököt, Donald Trumpot – jelentette ki Vera Jourová, az Európai Bizottság átláthatóságért és értékekért felelős biztosa az uniós ügyekkel foglalkozó Politico hírp

Dobrev Klára rettenetesen felháborodott, gátlástalannak tartja, amit Orbán Viktor tett

A Demokratikus Koalíció EP-képviselője szerint a miniszterelnök „emberemlékezet óta nem látott mértékben adósította el az országot”.

Gyöngyösi Márton: Itt a játék vége Orbánnak?

Mandiner
-
 21.01.13 19:01Vélemény

Újabb óriási bukta néz ki a Fidesznek.

Magyarul is megnézhető lesz az Orbánról szóló „Herr Diktator” című film

Hírhatár
-
 21.01.13 19:51Megyei

Tavaly karácsonykor mutatta be a német-francia ARTE televízió a „Hallo, Herr Diktator” című dokumentumfilmet, és nemsokára érkezik a magyar változat is – írta meg a 24.hu.

Der Spiegel: Orbán Viktor Trump egyik csodálója

Mandiner
-
 21.01.13 20:22Belföld

Ivan Krastev politológus szerint Donald Trump „szégyenletes távozása” árthat politikai barátainak.

Dobrev mélységesen felháborodott: gátlástalannak tartja, amit Orbán Viktor tett

A Demokratikus Koalíció EP-képviselője szerint a miniszterelnök „emberemlékezet óta nem látott mértékben adósította el az országot”. „Orbán emberemlékezet óta nem látott mértékben adósította el az országot” – nehezményezi Facebook-bejegyzésében Dobrev Klára. A DK EP-képviselője leszögezi: más kormányok is eladósodnak válság idején.…

Mellár Tamás: Orbánnak oligarchák kellenek

Minden idők egyik legnagyobb gazdaságmentő csomagját ígérte a miniszterelnök a válság elején. Ebből az lett, hogy kitömte pénzzel az oligarcháit. Ez a hatalmának záloga.