Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Novemberben Los Angelesben debütálhat a BMW M2 CS

Motor1
-
  19.08.20 12:00 Autó-motor

A gyártó a híresztelések szerint 2200-ban fogja limitálni a példányszámot, ennek köszönhetően komoly árakra lehet számítani.

Volt egyszer egy Hollywood – Art deco Los Angelesben

Roadster
-
  19.08.19 07:00 Utazás

Hollywood csillogása ma már a múlté, de a Rozsomáknak öltözött megélhetési mutatványosok fölött igazi szépségekre figyelhetünk fel. Los Angeles egy art deco paradicsom.

79 éves korában elhunyt Los Angeles-i otthonában Péter Fonda színész

Motorinfo
-
  19.08.18 08:36 Autó-motor

Az Easy Rider kultikus film egyik főszereplője igaz színész családból származott. A családban minden név ismert és elismert színészt takar: Henry Fonda, Jane Fonda és Bridget Fonda. Mi most egy nemrég megjelent cikkünkkel búcsúzunk a legendás filmben oly fontos szerepet vállaló színésztől. Elindultak megkeresni Amerikát, de nem találták. Sőt,…

Los Angelesben a Spirit Színház

SzínházOrg
-
  19.08.16 12:55 Kultúra

Hétfőn a Spirit Színház tagjai Los Angelesbe utaztak, ahol az Egyesült Magyar Házban lépnek fel augusztus 18-án és 25-én. A Máraira hangolva – Szepes Mária és Faludy című előadást vitték magukkal az alkotók. Perjés János alapító-művészigazgató, Nagy Enikő, Jantyik Csaba és Kutik Rezső az amerikai kalandjaikat a Spirit Színház Youtube…

Hogyan válassz mosogatót? Ha megfogadod tippjeinket, nem lősz majd mellé!

Nosalty
-
  19.08.17 05:20 Életmód

A mosogató kiválasztása fontos eleme minden konyhafelújításnak, új konyha kialakításának. Összeszedtük a legfontosabb szempontokat, hogy könnyen meghozd ezt a döntést.  

Szuvenír euróra kerül a losonci zsinagóga képe

Neokohn
-
  19.08.18 09:32 Külföld

A losonci önkormányzat szuvenír eurót bocsájt ki a helyi zsinagóga képével.

Emlékeztek a füstszörnyre a Lostból? Nos, a pilot idején még egészen másban gondolkodtak

IGN
-
  19.08.20 13:36 Film

Egészen más eredete lett volna a jelenségnek A Lost első évadában tűnt fel a sötét füstként megjelenő szörnyeteg, amelyről végül kiderült, hogy csak a fekete ruhás ember másik alakja - de eredetileg nem így magyarázták volna a jelenséget.

Kovács Tamás Band: Lose My Mind

Shockmagazin
-
  19.08.21 09:27 Zene

Nemrég új dobost avatott a P. Box, Kovács Tamás váltotta Kiss Konrádot. Tamás olyan sokoldalú zenész, aki gitáros édesapja mellett jóformán a dobszéken nőtt fel, 2013-ban mégis a Debrecen Hangja címet nyerte el énekesként. Mindezek után – bátyjával, Zozóval az oldalán – megalapította saját zenekarát, ahol az ének mellett gitározik is.

Los Orangutanes

WeLoveBudapest
-
  19.08.21 21:19 Utazás

Magyarország első számú és talán egyetlen, Kelet-Közép-Európában is unikumnak számító latin-amerikai cumbia bulibandája, a Los Orangutanes. A zenekart többek között az Anselmo Crew, az Irie Maffia, a Besh o droM, a Ladánybene 27, a Zuboly, és a Manaky magyar, perui és uruguayi zenészei alkotják. A csapat 2017-es…