Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 11 hír

Jantel Lavender-t szerződtette a Chicago Sky a Los Angeles Sparks-tól

A Chicago Sky a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Jantel Lavender-t.

Jack Black karddal futkározott Los Angeles-ben

24
-
  19.05.20 20:19 Bulvár

Megünnepelte kellőképpen a finálét.

1969, Los Angeles, egy autóból fotózva

Urbanplayer
-
  19.05.19 11:15 Utazás

Stephen Shore 1969 február negyedikén Los Angeles utcáin kocsikázva lőtt a városról egy fotósorozatot, mi pedig ötven évvel később, tehát most mutatjuk a képeket.

Los Angelesben is népszerű a debreceni közönségkedvenc – interjú Dánielfy Zsolttal

Debreceni Nap
-
  19.05.18 12:41 Kultúra

A Debreceni Csokonai Nemzeti Színház ikonikus színészét, Dánielfy Zsoltot az elmúlt években többször hiányolhatta a közönség a cívisváros színpadáról. A színész mostanában – egy Debrecentől jó 8,000 km-re lévő – másik jóhírű színpadon is fel-fel tűnik és szerez örömet alakításaival. Ez a színpad pedig nem más, mint a Los Angeles-I Szoboszlai…

Megvalósult amerikai álomról mesélt Los Angelesben a magyar színésznő

Mosaic Online
-
  19.05.17 16:38 Színes

“Novák Heni a Jóban Rosszban sztárjaként döntött úgy, hogy egycsapásra itt hagyja magyarországi biztos életét és nekivág a tengerentúlnak. Los Angeles hívogatta. Angol nyelv tudása nélkül, kevés pénzzel, de keményen dolgozva, a taxis munkától kezdve gyerekfelügyeletig mindent elvállalt, hogy a kitartó munkával az önálló életében is megállja a…

Nneka Ogwumike solymár volt a Los Angeles FC mérkőzésén

Wbasket
-
  19.05.17 11:08 Kosárlabda

Péntekről szombatra virradóra játssza első hazai előszezon mérkőzését a Los Angeles Sparks. Nem mindennapi helyzetben népszerűsítette a csapatot Nneka Ogwumike.

Eddig rosszul húztál lószállítót (már ha húztál, ha nem, akkor így csináld)

Player
-
  19.05.15 19:42 Autó-motor

Ha nyerges vontató nem is kell egy nagyobb méretű utánfutó, például egy lószállító vagy méretes lakókocsi elhúzásához, azért egy nagyobb és erősebb SUV vagy pickup célszerű. De ha nincs, akkor sem maradhat a vontatmány a parkolóban – és ha van egy személyautó a közelben, nem is kell ott maradnia.

A fociszombat eredményei: A csallóközkürti Losonszki Márk triplája

Parameter
-
  19.05.18 20:28 Határtalan

A nyugat-szlovákiai Tipos III. ligában vágbesztercei győzelem került a jegyzőkönyvbe. A nyugat-szlovákiai  IV. liga, délkeleti csoportjában a listavezető marcelházaiak osztálykülönbséggel verték az illésházaiakat. A nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjában a sopornyaiak biztosan vették a felsőszeliek alkotta…

Tar­lós le­ol­totta Ka­rá­csonyt és be­je­len­tette: in­gye­nessé tenné a par­ko­lást

In­gye­nessé tenné a par­ko­lást min­den fő­vá­rosi szá­mára a lak­he­lye sze­rinti ke­rü­le­té­ben Tar­lós Ist­ván. A fő­pol­gár­mes­ter be­je­len­té­sé­vel a pa­zarló zug­lói par­ko­lási szer­ző­dé­sekre re­a­gált.