Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Paul Scholes elárulta, ki volt a legkeményebb ellenfele a pályán

Sport365
-
  Ma 12:19 Foci

Az Arsenal volt kapitánya volt a legkeményebb ellenfele.

A Rébuszt játszó Paul Danót nagyon meglepte a The Batman forgatókönyve: Reméljük, minket is meg fog lepni

IGN
-
  Tegnap 19:57 Film

Szerintem Matt Reeves a lehető legjobb választás a feladatra A Vérző olaj és a 12 év rabszolgaság sztárja szerint "nagyon erőteljesre" sikerült a szkript, és nagy potenciált lát benne.

Csak ennél a csapatnál köthet ki Paul Pogba – sajtóhír

FociClub
-
  Tegnap 09:00 Foci

Körvonalazódni látszik a helyzet...

A tudósoknak először sikerült megfigyelni a Pauli kristályokat

Rakéta
-
  20.05.31 16:44 Tudomány

Egyre gyorsuló tempóban zajlik az anyag alapvető titkainak, szerkezetének, működésének feltárása a fizika, a kémia, és a belőlük eredő tudományterületek virágkorukat élik. Szinte minden hétre jut egy első alkalommal, egy először a világon. Mindemellett sejtések és jóslatok igazolódnak, vagy kerülnek a süllyesztőbe.

Újabb csavar Paul Pogba átigazolási szappanoperájában

Magyar Nemzet
-
  20.05.31 13:32 Sport

A világbajnok francia középpályást, Paul Pogbát korábbi csapata, a Juventus szeretné elcsábítani a Manchester Unitedtől.

Rendezője szerint így hatott A sötét lovag-trilógia a Loganre

IGN
-
  20.05.28 23:09 Film

Két drámai hősfilm kapcsolata A sötét lovag-trilógia és a Logan bár eltérő témát taglalnak, közös bennük, hogy sötét tónusú, drámai hősfilmek. Utóbbi rendezője elárulta, hogy Christopher Nolan művei nagy hatást gyakoroltak rá, amikor a Logant megalkotta.

Paul Feig a Hillary-ellenes mozgalmat okolja a női Szellemirtók bukásáért

IGN
-
  20.05.27 12:15 Film

"Csúnya egy év volt" A rendező szerint csúnya volt a 2016-os év. Visszaemlékezett arra is, mit gondolt akkoriban Donald Trump a filmről.

Paul Gascoigne pecás-piás sztorijánál nincsen jobb!

Hosszabbítás
-
  20.05.27 09:55 Foci

Az angolok legendás játékosa egy válogatott edzőtábor során egyszerre hódolt szenvedélyeinek, a pecának és a piának, sőt volt ott más is!

Szívbemarkoló fotót osztott meg Paul Walker lánya

woohoo
-
  20.05.27 09:19 Életmód

Közel hét éve már annak, hogy a sármos színész, a Halálos iramban című filmek sztárja, Paul Walker egy autóbalesetben életét vesztette. 2013 novemberében egy általa szervezett jótékonysági eseményen vett részt a kaliforniai Valenciában, melyet követően barátja, Roger Rodas új autójával, egy 2005-ös Porsche Carrera GT-vel próbakörre…