Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 127 hír

Wladár Sándor: Shane Tusup segíthet nekünk

Infostart
-
  Tegnap 19:14 Sport

A Magyar Úszó Szövetség elnöke szerint ha Shane Tusup csapatot épít Magyarországon, azzal a hazai úszósport segítségére lehet, ugyanakkor nem zavarhatja a válogatott úszóit. Az InfoRádiónak nyilatkozva továbbra sem zárta ki, hogy Hosszú Katinka korábbi edző-férje hazánkban dolgozzon.

Pályázható a Kőrösi Csoma Sándor program déli féltekére szóló ösztöndíj

Október 15-től lehet pályázni a Kőrösi Csoma Sándor program keretében a déli féltekére szóló ösztöndíjakra.

Top 50: Semsei Sándor

Turizmus
-
  Tegnap 16:22 Karrier

Ha az emberek jobb viszonyban lennének saját magukkal, akkor jobban figyelnének az őket körülvevő világra is – véli a Magyar TDM Szövetség elnöke, a Chrome-Soft Kft. alapító ügyvezetője.

Pótlóbusz jár a Kőrösi Csoma Sándor úton a 3-as és a 28A villamos helyett október 19-én

BKK
-
  Tegnap 16:18 Autó-motor

A Mexikói út felől csak az Örs vezér teréig, a Gubacsi út felől pedig csak Kőbánya alsó vasútállomásig jár a 3-as villamos, a 28A pedig rövidített útvonalon, a Blaha Lujza tér és Kőbánya alsó vasútállomás között közlekedik 2019. október 19-én, szombaton, mert a Kőrösi Csoma Sándor úton a pályafelújítás óta keletkezett hibák garanciális javítását vé

Potápi: Megnyílt a pályázati időszak a Kőrösi Csoma Sándor program déli féltekére szóló ösztöndíjaira

HírTV
-
  Tegnap 16:16 Vélemény

Október 15-től lehet pályázni a Kőrösi Csoma Sándor program keretében a déli féltekére szóló ösztöndíjakra.

Szendrey Júlia termével újult meg a Petőfi Sándor-kiállítás

Szendrey Júliának a kor szokásaival ellentétben nő létére önálló szobája volt íróasztallal, könyvszekrénnyel. Szintén ritkaságszámba ment, hogy gyerekszobák is voltak.  

Márai Sándor Kalandjával nyitotta az évadot a kassai Thália Színház

SzínházOrg
-
  Tegnap 15:30 Színpad

A kassai Thália Színház a 2019/20-as évadban ünnepli fennállásának 50. évfordulóját. A jubileum alkalmából első bemutatója főhajtás a hagyományok, a múlt, a tradíció, a polgári örökség, Márai Sándor életműve előtt. Márai Sándor Kaland című színművének kassai bemutatójával régi adósságot törleszt a színház, ezt a darabot még sosem…

Bemutató a Tomcsa Sándor Színházban (Székelyudvarhely)

A 2019/2020-as évad negyedik bemutatójára készülünk, a dráMA – kortárs színházi találkozón bemutatott Kovács János meghal és Béka-királykisasszony, valamint a október 2-án színre vitt Fagyi után most egy mesejátékkal kedveskedünk a legkisebb nézőinknek.

Szabadon elérhető Sára Sándor-filmek

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 13:00 Film

A közelmúltban elhunyt Kossuth-nagydíjas rendező, operatőr, fotográfus, a Duna TV volt elnöke hét emblematikus filmjét október 31-ig szabadon elérhetővé teszi a Magyar Nemzeti Filmalap.

Frissebb, kortársabb lett a Petőfi Irodalmi Múzeum állandó Petőfi Sándor-kiállítása

Úgy tervezték újra a budapesti Petőfi Irodalmi Múzeum állandó Petőfi Sándor kiállítását, hogy a fiatal generációk érdeklődését is felkeltse.

A Miniszterelnökség 2020. évi pályázati felhívása a Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjra a déli félteke országaiban

A Miniszterelnök általános helyettese, mint a Kormány nemzetpolitikáért felelős tagja, a nemzetpolitikai tevékenységgel kapcsolatos közigazgatási ösztöndíjakról szóló 98/2015. (IV. 20) Korm. rendelet (a továbbiakban: Korm. rendelet) 3. § a) pontja alapján a diaszpóra magyarságát segítő Kőrösi Csoma Sándor Program keretében pályázatot hirdet az…

Ha nem eszed meg a levest, meghalsz! – A Borzas Peti a Weöres Sándor Színházban

"Hullák számában megközelíti a Shakespeare-drámákat" - Bizarr operettet mutatott be a Nova Goricai Nemzeti Színház Szombathelyen. A Borzas Peti szürreális hangulatával, fekete humorával, meghökkentő fordulataival kápráztatta el a közönséget.

Nagy Sándor sztorizós estje Nyíregyházán

Nyirport
-
  19.10.14 20:41 Kultúra

Fényeslitke, Kisvárda, Budapest – a Bencs Villa október 8-ai vendége, Nagy Sándor színművész életének fő állomásai. Nyíregyházára ezúttal azért érkezett – a Magyarország, szeretlek című televízió műsor aktuális részének forgatásáról –, hogy pályakezdéséről, színházi szerepeiről, kulisszatitkokról és humoros esetekről meséljen, mindezt…

Cixin Liu: A halál vége

Letya
-
  19.10.14 19:00 Könyv

A Háromtest-trilógia első két része elvarázsolt és már nagyon vártam a befejező részt, melytől azt reméltem, hogy pontot tesz a trisolarisi és az emberiség közti “csata” végére. A sötét erdő effektus óvatossá tette mind a két fajt, hiszen Luo Ji