Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Megkérdeztük a Lidlt, felkészült-e a folyamatos ellátásra

Nosalty
-
  Tegnap 19:13 Gazdaság

A Lidl kommunikációs cégigazgatója válaszolt a Nosalty megkeresésére, és elárulta, hogyan érinti őket a koronavírus. 

Aldiban vagy Lidlben vásárol? Ezt kéri vásárlóitól a két üzlet!

Promotions
-
  20.03.27 16:33 Színes

Mind az Aldi, mind a Lidl egy rövid, figyelemfelhívó üzenetet tett közzé.

Rendkívüli intézkedésekről döntött a Lidl, a Spar és az Aldi

Több kereskedelmi cég is rendkívüli intézkedéseket hozott az elmúlt napokban a koronavírus-járványra tekintettel, és miközben vannak ágazatok, amelyek gőzerővel üzemelnek, mások a veszélyhelyzet alatt inkább a leállást választják, készülve az azt követő időkre - írja az MTI.

A magyar Lidl is nekilátott

Napi
-
  20.03.25 08:27 Belföld

Egyre több bolt vezet be újabb óvintézkedéseket: a kasszáknál plexifallal választják el a pénztárosokat és a vásárlókat. A magyar Lidl is megtette.

Jelentős változás jöhet a Lidlnél, az Aldinál, a Tescónál és a többieknél

Napi
-
  20.03.24 11:08 Cégvilág

Nem kell atomfizikusi diploma ahhoz, hogy feltételezzük: Magyarországon is beköszönhet több olyan a változtatás, amelyek a nagy áruházláncoknál már külföldön megjelentek. Például kedvezményeket kapnak az egészségügyi dolgozók. A boltláncok közben folyamatosan toboroznak.

A Tesco és a Lidl üzletláncok módosítják nyitva tartásukat

A TESCO mind a 150 üzletében mától külön nyitvatartási időt vezet be munkanapokon 9-től 10 óráig az idősebb generációhoz tartozó vásárlók számára. A két fent említett üzletlánc a rendkívüli helyzetre való tekintettel módosítja nyitva tartását. A Tesco hipermarketek 7-től 21 óráig, a kisebb üzletek 7-től 20 óráig tartanak nyitva. A Lidl minden üzlet

A Lidl, a Kaufland és a Tesco is módosítja nyitvatartási idejét

A Kaufland, a Lidl és a Tesco élelmiszerláncok a rendkívüli helyzetre való tekintettel hétfőtől (márc. 23.) módosítják a nyitvatartási óráikat.   A Tesco hipermarketjei reggel 7.00 órától este 21.00 óráig tartanak nyitva, míg a kisebb boltok 7.00 órától 20.00 óráig. A Lidl és a Kaufland boltjai szintén reggel 7.00 órától 20.00 óráig várják a…