Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Hat embert menekítettek ki a tűzoltók egy szentendrei panelházból

Hírpress
-
  17.11.17 22:09 Baleset-bűnügy  Szentendre

A Deák Ferenc utca egyik háromemeletes épületének pincehelyiségében keletkezett tűz. Tűz ütött ki egy háromemeletes panelház pincehelyiségében péntek este a szentendrei Deák Ferenc utcában. A tűzhöz a szentendrei hivatásos és a leányfalui önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik hat embert menekítettek ki az épületből, miközben egy vízsugárral…

Ellenőrzés két önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságnál

Az önkormányzatok többségi tulajdonában lévő gazdasági társaságok gazdálkodásának ellenőrzése keretében megkezdődött a Leányfalu Termálfürdő Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, valamint a MAGLÓD PROJEKT Ingatlanfejlesztő- és Hasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság ellenőrzése a 2013-2016. évekre…

Ha csendes andalgásra vágysz, akkor irány Leányfalu és a Dunapart

Szeretlek Magyarország
-
  17.11.05 16:41 Utazás 

Hidd el, nem véletlen, hogy sok híresség is sétálgatott, elmélkedett errefelé, vagy épp itt ihlette meg őt a táj békéje.

Ravasz Lászlóról nyílt kiállítás Leányfalun

OrientPress
-
  17.10.28 11:00 Kultúra  Balog Zoltán

A református egyháznak még ma is adóssága van Ravasz László református püspökkel szemben, de talán még több a magyar szellemi és közéletnek ‒ fogalmazott az emberi erőforrások minisztere pénteken Leányfalun.

“Apám itt volt igazán elemében!” – Leányfalun átadták a Karinthy Ferenc emléksétányt

SzínházOrg
-
  17.10.28 09:46 Kultúra 

Videó-beszámoló. Leányfalun átadták a Karinthy Ferenc emléksétányt mely átadóra igazgatónk, Karinthy Márton is hivatalos volt és nagy meglepetésére sok régi ismerőssel is találkozott. Katz riporter most is elkísérte. The post “Apám itt volt igazán elemében!” – Leányfalun átadták a Karinthy Ferenc emléksétányt appeared first on Színház.org.

Balog: még ma is adósságunk van Ravasz Lászlóval szemben

Híradó
-
  17.10.27 21:37 Belföld  Balog Zoltán

A református egyháznak még ma is adóssága van Ravasz László református püspökkel szemben, de talán még több a magyar szellemi és közéletnek - fogalmazott az emberi erőforrások minisztere pénteken Leányfalun.

Itt fizetik a jobbikosokat: kirakták a jelzőtáblákat Leányfalun

Ripost
-
  17.10.17 12:54 Belföld 

Keddre virradóra furcsa táblák lepték el Leányfalut. Az is megtalálhatta könnyen a jobbikos"pénztárablakot" a Panoráma úton, aki nem akarta...

Leégették saját falujában Simicska unokatestvérét

Lokál
-
  17.10.17 12:18 Belföld  Simicska Lajos

Keddre virradóra különleges látvány fogadta Leányfalu lakóit, ugyanis valaki szó szerint az egész falut kiplakátozta. A kis Pest megyei településtől egyébként jó tudni, hogy ott él Nagy-Ajtony Csaba, Simicska Lajos ügyvédje, egyben unokatestvére és üzlettársa, az Index tulajdonosa.

Arany-mesék

Szabad Magyar Szó
-
  17.10.04 19:30 Határtalan 

A leányfalusi Szekér Színház vendégszerepel szombaton, október 14-én Topolyán, a Művelődési Ház mozitermében az Arany-mesék című előadással. A belépés díjtalan. A Szekér Színház előadása az Arany János emlékév tiszteletére készült darab, melyben három Arany-vers (A fülemüle, Pázmán lovag és A bajusz) színpadi átdolgozása látható…

Kiderült: Fábry Sándornak van egy eltitkolt 8 éves fia

Blikk
-
  17.09.07 07:10 Bulvár  2 hír a témában

Leányfalu- Lerántották a leplet Fábry Sándor titkáról: van egy 8 éves fia!

Már két éve szabad a leányfalui gázoló

MNO
-
  17.08.24 14:03 Baleset-bűnügy  Írország Írek

Francis Ciarán Tobin 2000-ben gázolt halálra egy testvérpárt; sokáig elkerülhette büntetését, 2015-ben pedig szabadult.

Két éve van szabadlábon a kisgyerekeket halálra gázoló ír férfi

Blikk
-
  17.08.24 11:46 Baleset-bűnügy  Írország Írek

Írország - Két éve szabadon él Francis Ciarán Tobin, aki halálra gázolt egy testvérpárt Leányfalun 2000-ben. A férfi kiadatási ügye 14 éven keresztül húzódott, 2015. április 17-én helyezték feltételesen szabadlábra Dublinban, június 25-én pedig végleg letöltötte büntetését.