Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 283 hír

Lars von Trier egy antiszemita poén miatt bukta el a Melankólia Arany Pálmáját

IGN
-
  Tegnap 19:06 Film

Terrence Malick profitált belőle A világhírű dán filmrendező, Lars von Trier nemcsak filmjeivel okozott felháborodásokat, hanem kijelentéseivel is. Egyik ilyet a 2011-es cannes-i filmfesztiválon ejtette meg, és ez bizony a Melankólia fődíjába került.

Cameron Diaz mégsem vonult teljesen vissza a színészettől

Heol
-
  20.05.26 19:37 Bulvár

Most az anyaság tölti ki az életét, de egy jó szerepet nem utasítana vissza.

Cameron Diaz mégsem vonult teljesen vissza a színészettől

Vaol
-
  20.05.26 19:37 Bulvár

Most az anyaság tölti ki az életét, de egy jó szerepet nem utasítana vissza.

Chris Evans vissza akart vonulni, mielőtt Amerika Kapitány lett

A Marvel szuperhőse abba akarta hagyni a filmezést az önbizalomhiány miatt.

Vona Gábor aggódik a Jobbik botrányai miatt, de nem tér vissza „rendet tenni”

ATV
-
  20.05.26 22:01 Belföld

A hatodik törvényjavaslatánál jár a Második Reformkor Alapítvány – erről Vona Gábor, az alapítvány elnöke beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában. A javaslat az álhírek megfékezéséről szól; Vona Gábor javaslata szerint az egyes médiumokat büntetőpontokkal rettentenék el attól, hogy adott esetben közpénzből terjesszenek álhíreket.

Kyle Larson: Örülök, hogy senki nem látott, amikor sírtam

USAracing
-
  20.05.27 04:37 Sport

Saját bevallása szerint Kyle Larson félt a World of Outlaws múlt hétvégén, Missouriban rendezett fordulójától....

Kidőlt fákhoz vonultak a megye tűzoltói

Délután Hajdúböszörmény közelében az M35-ös autópályán egy fa az úttestre dőlt. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók a fát kézi erővel eltávolították. Később a Középkert utcába riasztották őket, ahol a vihar miatt egy telefon kábel az útteste esett. Az egyeki önkormányzati tűzoltók is a viharos idő miatt vonultak Tiszacsegére, ott egy nyárfa hasad

László Imre: A jövő évben 2,4 milliárd forintot von el a kormány Újbudától

A Fidesz azért dolgozik, hogy egyre kiszolgáltatottabb helyzetbe hozza az ellenzéki önkormányzatokat – mondja Újbuda polgármestere.

Eladta az autót Szentgotthárd közelében, amit már végrehajtás alá vontak

Az ügyészség most zártörés bűntette miatt emelt vádat.

Cselesen vonnák vissza a koronavírus-törvényt?

Kedden éjjel Semjén Zsolt benyújtotta a parlamentnek a veszélyhelyzet megszűnését kimondó törvényjavaslatot, amelynek elfogadása esetén, várhatóan június 20-án megszűnik a koronavírus-törvény és Orbán Viktor kormányának a rendkívüli felhatalmazása - vette észre az ATV.hu. A veszélyhelyzet megszüntetéséhez benyújtott átmeneti…

Az éjjel benyújtották a teljhatalom visszaadására vonatkozó törvényjavaslatot

Szerdára virradó éjjelen Semjén Zsolt nevén benyújtotta a kormány a teljhatalom visszaadására vonatkozó javaslatot. Az éjszaka folyamán, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes nevén nyújtották be a parlamentnek a veszélyhelyzet megszűnését kimondó törvényjavaslatot, írja az ATV.hu. Ha elfogadják, megszűnik a…

Önkéntes munkával újult meg a vonyarcvashegyi csónakkikötő

Zaol
-
  20.05.27 08:00 Megyei

Társadalmi munkával, saját maguk újították fel a csónakkikötőt a Vonyarcvashegyi Arany Híd Horgász­egyesület tagjai. Így csak az anyagköltségre kellett forrást biztosítani.

Vonat mosdójában gyújtogatott

2020.05.27. A tamási rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 23 éves Dunaharasztiban élő férfival szemben indítottak, aki egy Budapestről Pécsre közlekedő vonaton gyújtogatott a mosdóban – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK). Mint arról korábban beszámoltunk, a MÁV képviselője tett bejelentést a…

Az Emmi benyújtotta az Országgyűléshez a köznevelési törvény módosítására vonatkozó javaslatát

Lokál
-
  20.05.27 10:05 Belföld

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma benyújtotta az Országgyűléshez a köznevelési törvény módosítására vonatkozó javaslatát, amelynek középpontjában a pedagógusok fokozott védelme áll.