Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 169 hír

Így lehet meghitt hangulat a lakásban

Fokozhatjuk a gyertyák hatását néhány apró trükkel.

Így lehet meghitt hangulat a lakásban

Fokozhatjuk a gyertyák hatását néhány apró trükkel.

Kisebb tűz volt egy Damjanich utcai lakásban

Egy második emeleti lakásban az elektromos kötődoboz kigyulladt Debrecenben, a Damjanich utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóinak kiérkezésére a tűz elaludt. Az egység átvizsgálta a lakást hőkamerával, majd kiszellőztette azt. Az elektromos hálózat megsérült, ezért a lakó ideglenesen rokonokhoz költözött.

Megérkezett a lakáspiaci fordulat – kik örülhetnek igazán?

Fontos változásokat hoz az idei év a lakáspiacon, eddig az erős kereslet miatt lényegében az eladók diktáltak, ez pedig jelentős drágulást eredményezett. 2019 második felében a nagyvárosokban megcsappant a kereslet, lelassult a drágulás üteme és kínálati boom kezdődött - derül ki az ingatlan.com legfrissebb elemzéséből.

Betörte az ablakot, kipakolta a lakást

Egy Baross utcai lakás ablakát törte be a 40 éves P.Aladár még korábban. A lakásból aztán szerszámgépeket, kéziszerszámokat, mobiltelefonokat és pénzt lopott, mintegy 320 ezer forint értékben. A rendőrök a Kálvária téren fogták el a férfit.

A vevők örülhetnek a legjobban a lakáspiaci fordulatnak

Lelassult a drágulás üteme és kínálati boom kezdődött.

A bevizsgált fényfüzérek többsége rendkívül balesetveszélyes, le is éghet a lakás tőlük

Díszvilágítási füzérek és dekorációs célú világítástechnikai termékek vizsgálatát végezték el a fogyasztóvédők novemberben. A bevizsgált 56 fényfüzérből 49 megbukott a vizsgálaton balesetveszély miatt, mindössze 7 termék ment át a teszten. Súlyos égési sérüléseket, áramütést okozhat a többségük, a legrosszabb esetben akár a lakás is…

Trendforduló látható a lakáspiacon

VG
-
  Ma 09:44 Gazdaság

A megcsappanó kereslet, az árak tetőzése sok városban eladókat terelt a piacra.

3 tipp, hogy fillérekből készíts téli lakásdekorációt!

Life
-
  Ma 09:38 Életmód

3 tipp, hogy fillérekből készíts téli lakásdekorációt!

Az új lakások hajtják a lakáshitelpiac növekedését

Blikk
-
  Ma 09:00 Bulvár

Tovább növekedett a lakáshitelezési piac, az év első tíz hónapjában a bankok 758 milliárd forint értékben kötöttek lakáshitel-szerződéseket, ami 5 százalékos növekedésnek felel meg éves összevetésben. A részletes adatok szerint érdekes eredmények születtek a különböző célra igényelt lakáshiteleknél - derül ki a money.hu jegybanki adatokon…

A vevők örülhetnek a legjobban a lakáspiaci fordulatnak

Realista
-
  Ma 09:00 Otthon

Fontos változásokat hoz az idei év a lakáspiacon, eddig az erős kereslet miatt lényegében az eladók diktáltak, ez pedig jelentős drágulást eredményezett. 2019 második felében a nagyvárosokban megcsappant a kereslet, lelassult a drágulás üteme és kínálati boom kezdődött - derül ki az ingatlan.com legfrissebb elemzéséből.

Megfordult a lakástrend

Borsodihír
-
  Ma 08:34 Megyei

A vevők örülhetnek a legjobban a piaci fordulatnak.

Megfordult a lakástrend Debrecenben

A vevők örülhetnek a legjobban a piaci fordulatnak.

Lánglovagok: advent idején több a lakástűz – és a többségük megelőzhető!

Dunaújváros
-
  Ma 08:30 Megyei

Az ünnepi időszak előtt egy aktuális figyelmeztetéssel rukkolt ki a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtószolgálata; az advent és a karácsony sajnos az elkerülhető lakástüzek periódusa is a tűzoltóság évtizedes tapasztalatai szerint – egy kis odafigyeléssel lekerülhető, hogy az advent a lánglovagokra várakozás időszaka legyen!

Ingatlan.com: A vevők örülhetnek a legjobban a lakáspiaci fordulatnak

Fontos változásokat hoz az idei év a lakáspiacon, eddig az erős kereslet miatt lényegében az eladók diktáltak, ez pedig jelentős drágulást eredményezett. 2019 második felében a nagyvárosokban megcsappant a kereslet, lelassult a drágulás üteme és kínálati boom kezdődött. - derül ki az ingatlan.com legfrissebb elemzéséből.