Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 201 hír

Ingatlan kiadásból származik a bevételeid nagy része? Akkor nem minden banknál kaphatsz most lakáshitelt

Bankmonitor
-
  Ma 08:45 Gazdaság

Hiába a jelenlegi bizonytalan gazdasági helyzet, a Bankmonitor.hu szakértői szerint most is jelentős az érdeklődés a lakáshitelek iránt. Az elfogadható jövedelmeket illetően azonban óvatosabbak lettek a bankok, így a veszélyeztetett ágazatokban (pl. turizmus, vendéglátás) tevékenykedők, az egyéni vállalkozók és a külföldi jövedelemmel…

Ébredezik a lakáspiac

Amennyiben továbbra is így alakulnak a folyamatok, akkor pár hónapon belül ismét elérhetjük az előző évek számait.

Ébredezik a lakáspiac

Duol
-
  Ma 08:15 GazdaságIngatlan

Amennyiben továbbra is így alakulnak a folyamatok, akkor pár hónapon belül ismét elérhetjük az előző évek számait.

Viccből lövöldözött ki lakásának ablakán egy férfi

A rendőrség ügyeletére június 3-án 13 óra 44 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy Hegedűs Gyula utcai társasházból lövéseket hallottak. A bejelentésre a rendőrök több egységgel a helyszínre mentek, ahol az egyik lakó elmondta, hogy június 2-án az esti órákban látott egy férfit, aki egy csúzlival a szemközti társasház ablakára lövöldözött - í

Viktor ezt nagyon benézte: drogdíler lakásában kutatást végző rendőröktől akart kábítószert venni

A budapesti rendőrök egy kábítószer-kereskedő elfogását követően tartottak kutatást a díler lakásán, amikor a gyanútlan „vevő” érkezett.

A mélypontot már elhagyta a lakáspiac, de többen még kivárnak

Országosan 8400 lakásvétel lehetett májusban a havi becsléseket készítő Duna House szerint.

Nem romlottak a lakásfelújítási kilátások

KamaraOnline
-
  Ma 07:17 Gazdaság

Alig, csak a hibahatáron belül változtak a lakosság lakásfelújítási és korszerűsítési, a következő egy évre vonatkozó várakozásai az első negyedévben az előzőhöz képest, és éves alapon is stagnálás érezhető a GKI Gazdaságkutató Zrt. és a Masterplast Nyrt. közös, májusi felmérése szerint.

Térképen az országos lakásárak: a te környékeden mennyit ér egy négyzetméter?

Megjelent az OTP legfrissebb Lakóingatlan Értéktérkpe, ami járási szinten mutatja be a lakásárak alakulását. Az elemzés kiemeli a megyeszékhelyeket, valamint Budapestet, ahol kerületenként is megnézhetjük, hogy a tavalyi évben hol, mennyiért cseréltek gazdát átlagosan a lakások. Nézd meg te is, hogy a legfrissebb adatok szerint a…

Drogdíler lakásában kutató rendőröktől akart kábítószert venni egy férfi

Drogdíler lakásában kutató rendőröktől akart kábítószert venni egy férfiBudapesti Rendőr-főkapitányság2020. 06. 04., cs - 05:35 A budapesti rendőrök egy kábítószer-kereskedő elfogását követően tartottak kutatást a díler lakásán, amikor a gyanútlan "vevő" érkezett.

drogdíler lakásában kutató rendőröktől akart kábítószert venni

A budapesti rendőrök egy kábítószer-kereskedő elfogását követően tartottak kutatást a díler lakásán, amikor a gyanútlan "vevő" érkezett.

Többezer lakás ömlött az albérletpiacra - A hotelszobákat is hosszabb távra adják ki Budapesten

Növekedés
-
  Ma 04:06 Gazdaság

A rövidtávú szálláskiadás piaca jövő nyárra érheti el a korábban látott vendégszámot. A hagyományos albérletpiac ezért még több negyedéven keresztül túlkínálatos maradhat. Ennek következtében az albérleti árakban is csak egy lassú, fokozatos emelkedés várható – világítot rá a növekedés.hu-nak adott interjújában Schumicky Balázs. A Magyar…

Az áprilisi mélypont után ébredezik a hazai lakáspiac

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 20:47 Gazdaság

Május utolsó két hetében már csak 20-30 százalékos volt az elmaradás 2019 azonos heteihez képest.

Elzavarta a betörőt a garázsából, összetalálkozott vele a lakásában

A kiskunfélegyházi rendőrök négyrendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy fiatal férfit, aki egy idős emberhez tört be.

Csúzlival és gáz- és riasztópisztollyal lövöldözött lakásának ablakából – elfogták

Csúzlival és gáz- és riasztópisztollyal lövöldözött lakásának ablakából – elfogták Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 06. 03., sze - 18:36 A budapesti férfi – elmondása szerint – „viccből” lövöldözött.