Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 152 hír

Betörtek egy lakásba, pénzt loptak, tíz perc múlva letartóztatták őket

A fővárosi rendőrök tíz perc alatt elfogták azt a három férfit, akik a gyanú szerint betörtek egy óbudai lakásba és onnan pénzt vittek el. A rendelkezésre álló adatok szerint három férfi autózott Óbudán 2019. október 17-én 20 óra körül. A gyanú szerint olyan lakást kerestek, ahova könnyű szerrel be tudnak törni. A három férfi a Kolostor úton állíto

Elkölteni sem volt idejük a zsákmányt – azonnal elfogták a lakásrablókat (videóval)

A fővárosi rendőrök tíz perc alatt elfogták azt a három férfit, akik a gyanú szerint betörtek egy óbudai lakásba és onnan pénzt vittek el.

Betegséget okoznak a falszínek a lakásodban: hízás, vérnyomás, gyomorpanaszok

Bien
-
  Ma 11:02 Otthon

Az otthonod színei kifejezhetik az egyéniségedet, feldobhatják a lakást, világosíthatják, vagy tágíthatják a teret. Nem szabad azonban elfelejteni,...

Egyre nagyobb hozam érhető el a kiadásra szánt lakásokkal

Infostart
-
  Ma 10:00 Gazdaság

A Takarék Index elemzésében azt vizsgálta, hogy Budapesten és hat nagyvárosban mekkora hozam érhető el hosszútávú lakáskiadással (az albérletek piacán).

Három férfi betört egy óbudai lakásba, tíz perc múlva már el is kapták őket

A rendelkezésre álló adatok szerint három férfi autózott Óbudán 2019. október 17-én 20 óra körül. A gyanú szerint olyan lakást kerestek, ahova könnyű szerrel be tudnak törni – írja a police.hu.

Nem jutottak messzire: így fogták el a rendőrök azt a három férfit, akik feltörtek és kiraboltak egy óbudai lakást

A fővárosi rendőrök tíz perc alatt elfogták azt a három férfit, akik a gyanú szerint betörtek egy óbudai lakásba és onnan pénzt vittek el.

Betörtek egy lakásba, pénzt loptak, tíz perc múlva letartóztatták őket

Három férfi felfeszítette egy földszinti lakás ajtaját, elhajtott a zsákmánnyal, majd tíz perc múlva igazoltatták őket a rendőrök.

Moszkva: Heten haltak meg egy lakástűzben, köztük öt gyermek

Öt, tizenöt hónap és hat év közötti gyermek, valamint két felnőtt halt meg a Moszkvától északnyugatra található Rosztov városában, közölték a helyi hatóságok. Három személyt égési sérülésekkel szállítottak kórházba. Azt még vizsgálják, hogy mi okozta a tüzet. Oroszországban a hasonló tragédiák hátterében gyakran a gondatlanság áll, írja az N1…

Jóval többet érhet a korszerűsített lakás

Feol
-
  Tegnap 18:00 Otthon

Konkrét statisztikai adatok is alátámasztják, hogy az eladósorba került lakások lényegesen jobb árért kelnek el, ha a fűtéskorszerűsítést is végrehajtották rajta.

Életveszélyes betolakodók a lakásban

Ridikül
-
  Tegnap 16:16 Színes

Furcsa, dohos szag, fekete vagy zöld foltok. Ez mind-mind arra a veszélyes betolakodóra utal, amely az életünkre törhet a saját lakásunkban. De van hatékony módszer - több is - a kitessékelésére.

Itt a friss lakáskörkép: ezekkel az árakkal számolhatunk

HelloVidék
-
  Tegnap 15:35 Otthon

Az új lakások piacán megkezdődött a hajrá: várhatóan az októberben indult utolsó negyedévben adhatják át az elmúlt 1-2 évben elindított társasház-fejlesztések keretében épülő lakások nagy részét - derül ki az ingatlan.com legfrissebb elemzéséből, amely a budapesti és a megyeszékhelyeken vizsgálta az új lakások piacát.

Londoni loft lakás lazulós nappalival és nagy szigetes konyhával

Lakberinfo
-
  Tegnap 14:18 Otthon

London egy meghatározó iparváros volt a történelem során, így bőségesen találunk itt lakássá alakítható épületeket. Néz meg ezt a gyönyörűen berendezett lakást, ami minden részletében a loft stílust testesíti meg.

Étel füstölt egy miskolci lakásban

A tűzoltók átszellőztették a lépcsőházat. Füstölés miatt riasztották a város hivatásos tűzoltóit Miskolcon egy Kiss tábornok úti lakáshoz. Étel égett oda a konyhában. A tűz nem terjedt tovább. Az egységek átszellőztették lépcsőházat és a lakást, amelyben egy embert találtak. A helyszínen vannak a mentők is.