Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 183 hír

L. Simon László: Politikai értelemben semmiképpen nem hátrálunk meg

HírTV
-
  19.11.14 20:12 Vélemény

A Hír Tv Magyarország élőben című műsorának vendége L. Simon László, az Országgyűlés kulturális bizottságának fideszes alelnöke volt.

Horn Gyula fia keményen visszavágott Kövér Lászlónak

Kövér lehazaárulózta Horn Gyulát, mire ifj. Horn Gyula emlékeztette a házelnököt az MSZMP-s múltjára. Fotó: MTI/Kovács Tamás Nem hagyta szó nélkül ifjabb Horn Gyula, hogy Kövér László a vasárnapi rádióinterjújában édesapjáról azt mondta, bűnök sorozatát követte el a nemzet ellen. Nincs annál nagyobb bűne a rendszerváltozásnak,…

Horn Gyula fia keményen beolvasott Kövér Lászlónak!

„A választási kudarc nyilvánvalóan Kövér házelnök úr fejébe szállt, s ennek lehet betudható, hogy különösen ízléstelen módon a berlini fal leomlásának 30. évfordulójának környékére időzítette Édesapám „hazaárulónak” bélyegzését. Köztudomású ugyanis, hogy Édesapám kulcsszerepet játszott a keletnémet menekültek kiengedésében, ami…

Gyász! Elhunyt Veress László színművész: halálra gázolták

Gyász! Elhunyt Veress László színművész: halálra gázolták

Bepereli Kövér Lászlót az Azonnali.hu

A lap szerint a demokratikus közvélemény kialakulásához szükséges szabad tájékoztatás feltételeit korlátozta a házelnök.

Domokos László: a digitalizáció versenyképességi kérdés

„Az állami szféra szervezeteinek elemi érdeke, hogy alkalmazkodni tudjanak az őket körülvevő világ folyamatosan változó elvárásaihoz" – hangsúlyozta Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke Miskolcon, a 32. Digitális Jólét Fórumon. Az ÁSZ elnöke rámutatott: a digitalizáció, az informatikai rendszerek megváltozása össztársadalmi…

Sepsi: Tizennégy órás tárgyalás után menesztették László Csabát – hivatalos

Csakfoci
-
  19.11.12 10:36 Foci

Diószegi László klubelnök sajtótájékoztatón jelentette be a székelyudvarhelyi születésű tréner menesztését, majd az új utódját is elárulta.

Elhunyt Haász László, a Bács-Kiskun Megyei Szabadidősport Szövetség korábbi elnöke

Hiros
-
  19.11.12 10:55 Sport

Elbúcsúztatták Haász Lászlót, a Bács-Kiskun Megyei Szabadidősport Szövetség korábbi elnökét, aki évtizedeken keresztül szervezte a nagyvárosokon keresztül a kis településeken át a népszerűbbnél népszerűbb rendezvényeket. Sokak Laci bácsija október 25-én hunyt el, temetése november 9-én volt Jánoshalmán – tájékoztatta…

Böröcz László: Sokba kerül a budapestieknek Karácsony Gergely

Magyar Nemzet
-
  19.11.12 11:21 Belföld

Karácsonynak ki kell fizetnie mindenkit, akivel szövetségre lépett, csak ez a budapestieknek kerül nagyon-nagyon sokba – hívta fel a figyelmet Böröcz László.

Alig több mint öt hónapig volt székely edzője a Sepsi OSK-nak: máris kirúgták László Csabát

Főtér
-
  19.11.12 12:06 Határtalan

A szentgyörgyi klubvezetők elmondása szerint a Medgyesi Gaz Metántól vasárnap, hazai pályán elszenvedett 1–0-ás vereséget követően hétfőn, maratoni 14 órás gyűlésen döntötték el, hogy a 16 bajnoki mérkőzéséből – 10 döntetlen mellett – csupán kettőt megnyerő László Csaba nem maradhat a csapat vezetőedzője. A tavaly még hatodik…

Edzősors: a Sepsi Osk menesztette László Csabát – hivatalos

NSO
-
  19.11.12 12:13 Foci

A román élvonalbeli Sepsi OSK menesztette László Csaba vezetőedzőt. A nyáron kinevezett tréner vezetésével a székelyföldi együttes – tíz döntetlen mellett – csupán két bajnoki mérkőzést tudott megnyerni a Liga 1 eddigi 16 fordulójában, és a vasárnapi, Gaz Metan elleni hazai vereség után a 11. helyen áll. László utóda Leo Grozavu lett.

László Csabát kirúgták, új edző a Sepsi OSK-nál

Székelyhon
-
  19.11.12 12:15 Sport

Ma hivatalosan bemutatják a háromszékiek új trénerét. A rossz eredmények a nyári szünetben érkezett szakember vesztét jelentették.

Domokos László: A digitalizáció versenyképességi kérdés

Az Állami Számvevőszék elnöke szerint a digitalizáció új lehetőséget kínál a változásra, ezért stratégiai válaszadó képességnek kell tekinteni.

Botka László lánya Amerikába költözik

SzegedMa
-
  19.11.12 12:38 Belföld

Januártól már csak három nővel él egy háztartásban a szegedi polgármester, Botka László.

Sepsi: döntöttek László Csaba sorsáról – hivatalos

FociClub
-
  19.11.12 12:51 Foci

Órákon át tárgyalt a klub vezetősége.