Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Egy tea Sisivel, csevej Deákkal, és közben nyomozunk is – Wéber Anikó: Az ellenállók vezére

Corn & Soda
-
  Tegnap 20:11 Kultúra

Wéber Anikó Az ellenállók vezére című regénye a Pagony Kiadó új sorozatának, az Abszolút Törinek a részeként jelent meg. A kötet a kiegyezéskori Magyarországra repíti vissza a fiatal olvasókat és a történet iskolás szereplőit....

Véget ért a lévai Reviczky Festőakadémia

ma7.sk
-
  Tegnap 18:36 Kultúra

Amint arról korábban már beszámoltunk, a Reviczky Festőakadémia 2020. augusztus 2-án Simon M. Veronika és Szentpéteri Tóth Márta, Kunst Meister festőművészek közös tárlatmegnyitójával vette kezdetét.

Paróczai Anikó: Strasbourghoz Fordulunk A Rabosítás ÉS AZ Ellenem Indított Eljárás Miatt

Az az eljárás, amelyben egy megválasztott képviselőt rabosítanak azért, mert a munkáját végzi, borzalmasan káros és közben sérül a véleménynyilvánítás szabadsága.

Hinterstein Anikó és Kádár Balázs a Márkamonitor rádióműsorban

Márkamonitor
-
  20.08.05 08:46 Média

Ma este 7 órától Hinterstein Anikó és Kádár Balázs vendégeskedik a 90.9 Jazzy Rádióban.     Balázs belső kommunikációs & HR marketing szakértő, a Bindermann HR Kommunikációs Kft. ügyvezető partnere, az Employer Branding Award létrehozója, az MPRSZ elnökségi tagja.  Anikó pedig az Employer Branding Award idei fődíját elnyerő…

Kunst Meister festőművészek lévai tárlata

ma7.sk
-
  20.08.03 19:18 Kultúra

2020 augusztusának első teljes hetén a lévai Reviczky Ház látja vendégül Simon M. Veronika grafikus és festőművész Festészeti Akadémiáját. Ennek apropóján egy kiállítást is megnyitottak.

Ma lenne 90 éves Lévai Sándor, Süsü figurájának tervezője

kultura.hu
-
  20.08.03 14:07 Színpad

Leghíresebb bábja alighanem Süsü, de a Futrinka utca lakóit, Rémusz bácsi meséinek figuráit és Dörmögőéket is ő tervezte. Az évforduló alkalmából 9 bábmesét gyűjtöttünk össze, melyek Lévai Sándor nevéhez fűződnek.