Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 20 hír

Hová tűnhetett Marsi Anikó a képernyőről

Indirekt
-
 Ma 16:30Belföld

Mi történt vele? Senki sem tudja… Már lassan két hete, hogy Marsi Anikó teljesen eltűnt a képernyőről. Érdekes jelenet volt, mikor egyik este a Tények adása előtt élőben még ő jelentkezett be, de az azt követő híradóban már nem láthattuk őt. Gönczi Gábor és Vitányi Judit vezeti azóta az esti műsort. Semmit nem tudni a

Hova tűnt Marsi Anikó?

Blikk
-
 Ma 10:29Bulvár

Mi történt vele?

Már tervezett műtéteket is végeznek a lévai kórházban

„A vezetés által elfogadott intézkedéseknek köszönhetően végig ellátjuk az akut betegeket és a COVID-19-betegeket is, és most a halasztható műtétek egy részére is sor kerülhet. Remélem, a neheze már mögöttünk van, és a fejlesztési projektjeinkre is figyelhetünk, amelyek közel fél éve leálltak” - mondta Ján…

Már tervezett műtéteket is végeznek a lévai kórházban

Ezen a héten már ismét végeznek tervezett műtéteket az Agel lévai (Levice) kórházának ginekológiai-szülészeti osztályán és egynapos műtéteket a baleseti sebészeten és ortopédián. 

VV Gábor korábban az Anikó show-ban szerepelt

24.hu
-
 20.11.29 09:00Színes

Ahhoz képest, a villában elég visszafogott.

Ez ám a látvány: az ételmérgezés baktériumával fest Orsolya és Anikó

BorsOnline
-
 20.11.28 15:00Színes

Ki gondolná, hogy a mikrobiológia nem egy unalmas és szürke foglalkozás, aminek űzői a nap nyolc órájában csak a mikroszkópjukba meredve töltik az idejüket? Nos, a harmincéves Szijj Orsolya és a 35 éves Seres Ani­kó biztos nem unatkozik, ők ugyanis képesek baktériumokból varázslatos tájképeket is festeni. A hálózati vizek, a…

„Amennyire tudom, kímélem magamat” – Alig egy hete műtötték, de máris munkába állt Nádai Anikó

Blikk
-
 20.11.27 20:50Bulvár

Egy hete műtötték meg Nádai Anikót, akinél méhnyakrák-megelőző állapotot diagnosztizáltak.

Paróczai Anikó: Nem a Galvani-hídra!

Nem fér bele, hogy építünk egy új budapesti körutat a külvárosba.

Paróczai Anikó: Nem a Galvani körútra, igen egy fenntarthatóbb, okosabb fővárosra! 

A Galvani körút kérdése túlmutat néhány kilométer aszfalt leöntésén, szimbolikája sokkal nagyobb: vajon mekkora a fővárosi döntéshozók elköteleződése egy valóban zöld és fenntartható Budapest mellett?

Nádai Anikó visszatért a munkába

iFaktor
-
 20.11.26 20:00Bulvár

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Nádai Anikót betegsége miatt meg kellett operálni. Azonban arra senki sem számított, hogy egy hét kihagyás után rögtön visszatér a televízió képernyőire a műsorvezető.

Javul a helyzet a lévai kórházban, kevesebb a fertőzött

ma7.sk
-
 20.11.26 19:02Határtalan

Az elmúlt napokban javult a járványhelyzet a lévai kórházban. Fokozatosan csökken a fertőzöttek száma a betegek és a kórház dolgozói között is.

Néhány hét után javult a helyzet a lévai kórházban

Parameter
-
 20.11.26 17:48Határtalan

Helena Dudášová, a kórház ápolásért felelős igazgatóhelyettese elmondta, nagyon nehéz hetek vannak mögöttük. „Eddig összesen 13 páciens koronavírus-tesztje volt pozitív. Jelenleg senki nem fekszik a COVID-osztályon" – tájékoztatott Dudášová. Az igazgatóhelyettes hozzátette, az egészségügyi dolgozók között is jelentősen csökkent a…

Jó ötlet ez? Napokkal méhnyakrák műtétje után munkába állt Nádai Anikó - 3 órát aludt az éjszaka

BorsOnline
-
 20.11.26 10:48Bulvár

Máris munkába állt Nádai Anikó, akit napokkal ezelőtt méhnyakrákkal mműtöttek. A

Nádai Anikó elárulta, miért kellett sürgősen műteni

A szépséges műsorvezető nemrég tudatta a rajongóival, hogy meg kell műteni, ám az okát csak most osztotta meg, méghozzá Instagram oldalán.