Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 19 hír

Pásztor Anna ledöbbent Marsi Anikó kijelentésén - Így reagált rá

Pásztor Anna olyat tapasztalt Marsi Anikóval kapcsolatban, ami arra ösztönözte, hogy mondja el, mit gondol a 40 éves korról, női szemmel. 

Pásztor Annát sokkolta Marsi Anikó kijelentése

Pásztor Anna jól érzi magát a bőrében, ezért lepődött meg Marsi Anikó kijelentésén.

Pásztor Annát sokkolta Marsi Anikó kijelentése

Pásztor Anna jól érzi magát a bőrében, ezért lepődött meg Marsi Anikó kijelentésén.

Pásztor Anna megdöbbent Marsi Anikó gondolatán, és kiderült egy súlyosabb sérülése

Pásztor Anna a Mokka vendége volt, de csak virtuális keretek között, és arról beszélt, hogy mennyire meglepte Marsi Anikó kijelentése.

A hétvégi szűrővizsgálat lévai járási eredményei: valamivel több mint félszázalékos a pozitív minták aránya

Amint azt korábbi írásunkban jeleztük, több lévai járási önkormányzat is úgy döntött, hogy a január 18-a és 26-a között zajló tömeges tesztelés során önkormányzati mintavételi pontokat alakítanak ki, főleg a hétvégére. Ennek megfelelően még 2021. január 20-án közel 100 ezer antigén teszt érkezett meg a Lévai járásba.

Új berendezések a lévai kórházban

ma7.sk
-
 Tegnap 13:32Határtalan

Amint arról az Agel csoport által működtetett lévai kórház hivatalos honlapja tájékoztatott, intézményük három új szonográfiai berendezéssel gyarapodott.

Interjú Bali Henriettával, a lévai Barsi Múzeum új igazgatójával

ma7.sk
-
 21.01.23 20:00Határtalan

Amint arról hírportálunkon már korábban beszámoltunk, a 2020. október 12-én megtartott versenytárgyalásból, amelyet a lévai Barsi Múzeum igazgatói posztjának betöltésére írtak ki, Bali Henrietta került ki győztesen. Vele beszélgettünk…

Újabb bizonyíték: Nádai Anikó és Hajmásy Péter egy párt alkotnak

iFaktor
-
 21.01.22 20:30Bulvár

Most már szinte biztos, hogy a Való Világ és az RTL Reggeli műsorvezetője, Nádai Anikó együtt van Weisz Fanni exférjével, Hajmásy Péterrel. Egyre több az arra utaló jel, miszerint egy párt alkotnak. Igaz, még nem láttunk egyikőjük közösségi oldalán sem közös képet, közös helyszínt azonban annál többet. Legfrissebb kirándulási…

„Nem érdemes egy életet arra áldozni, hogy másoknak megfeleljünk” – Balogh Anikóval, a @nyugiii ötletgazdájával bes…

woohoo
-
 21.01.22 11:37Életmód

Nyugi! Te vajon hányszor mondtad ki magadnak ezt a szócskát 2020-ban? Tavaly márciusban otthoni életformára rendezkedtünk be, mind jól tudjuk, lelkileg milyen megterhelő volt ez az időszak. A pandémia egyik napról a másikra forgatta fel az életünket és a bezártság miatt az egyik legnagyobb kihívás az volt, hogyan őrizzük meg mentális…

Ezt hallani kell: Für Anikó és Hrutka Róbert zenés estje a Csiliből

A Magyar Kultúra Napja előtt ezúttal nem csupán klasszikus magyar költők verseivel, hanem hazai kortárs művészek produkciójával is tiszteleg a Csili Művelődési Központ.

Ungár Anikó 72 éves lett: kortalan szépségével ma is mindenkit ámulatba ejt

Femina
-
 21.01.21 19:10Bulvár

Ungár Anikó elárulta, minek köszönheti szépségét és karcsú alakját.

Országos tesztelés 2021: Hol teszteltethet a Lévai járásban?

ma7.sk
-
 21.01.21 15:28Határtalan

Amint arról korábban már beszámoltunk, a tömeges tesztelésre ezúttal kilenc nap áll rendelkezésre. 2021. január 26-áig természetesen a Lévai járásban is javasolt a mintavételen való részvétel.

Varga Anikó: Várjuk, hogy újra élettel teljen meg az intézményünk – interjú nehézségekről és lehetőségekről

Vásárhely24
-
 21.01.21 08:15Megyei

A koronavírus miatt a kulturális intézmények is nehéz helyzetbe kerültek. Sajnos a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központ is bezárta kapuit, ám az intézmény munkatársai azon fáradoznak, hogy így is mosolyt csaljanak a lakosok arcára és elvigyék az otthonokba a kultúrát. Az elmúlt időszakról és a jövőre vonatkozó tervekről…

Kegyetlenül szexin feszül Nádai Anikó formás lábain a bőrnadrág

Liner
-
 21.01.21 04:52Divat

A híres műsorvezető mostanában nagyon boldognak tűnik, ami jó hír, hiszen sok nehézségen ment keresztül az utóbbi időben.