Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Levegő Munkacsoport: Rakjuk össze együtt Magyarország légszennyezettségi térképét!

Mérj velünk! címmel kampányt indított a Levegő Munkacsoport, amelyben levegőminőség-mérő készülék vásárlására buzdítják a lakosságot.

Nem találja ki, beltéren hol a legnagyobb a légszennyezettség

NRGreport
-
 21.05.12 08:21Gazdaság

Rengeteg fals információ kering arról, hogy a beltéri légszennyezettség hol a legmagasabb – sokan valószínűleg a repülőgépekre tippelnének, de pont az ellenkezője a helyzet. Egy friss kutatás szerint a repülőn a legjobb, az éttermekben pedig a legrosszabb a levegő szennyezettségi szintje.

12.700 ember halálát okozza évente a nagyüzemi állattartás miatti légszennyezettség csak az Egyesült Államokban

A szárnyasok fogyasztása 6300, a vegetáriánus étrend 10 ezernél is több ember életét menthetné meg Amerikában.

Tévhitben éltünk: nem létezik “biztonságos” légszennyezettségi szint

A légszennyezettség kérdéséről írtak nyílt levelet európai civil szervezetek Ursula von der Leyennek, az Európai Bizottság elnökének, melyben az egészségügyi és klímavédelmi kérdések mielőbbi szorosabb összehangolását sürgetik.

Már magzati korban is rombolja az idegrendszert a légszennyezettség - viselkedészavarokat okozhat

Köpönyeg
-
 21.05.10 14:00Tudomány

A légszennyezettséggel kapcsolatos kutatások száma egyre gyarapszik, hiszen ez a jelenség egyre markánsabban van jelen az

„Biztonságos légszennyezettségi szint nem létezik”

Élő bolygónk
-
 21.05.10 07:54Életmód

Civil szervezetek nyílt levélben sürgetik az Európai Zöldmegállapodás és az Európai Egészségügyi Unió által megfogalmazott klímavédelmi terv összhangba hozását, mivel a légszennyezés egyszerre okoz visszafordíthatatlan éghajlati vészhelyzetet és súlyos népegészségügyi problémát.

Nem létezik olyan, hogy „biztonságos” légszennyezettségi szint

Európai civil szervezetek nyílt levelet írtak Ursula von der Leyennek, az Európai Bizottság elnökének, amelyben az egészségügyi és klímavédelmi kérdések szorosabb összehangolását sürgetik.