Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 142 hír

Újabb gondok merültek fel Láng Zsolt propaganda uszodájában

A 7 milliárd forintból épülő Gyarmati Dezső Uszodát a 2019-es önkormányzati választások előtt kicsivel adta át a kerület addigi kiskirálya, Láng Zsolt. Az átadón ott volt Gulyás Gergely és Varga Mihály is a kerület országgyűlési képviselői, az uszodát azonban normálisan használni a mai napig sem lehet.

Három luxusautót lobbantott lángra a hidegvérű gyújtogató

Infostart
-
  20.05.28 05:40 Külföld

Autótűzhöz riasztották a tűzoltókat kedd reggel Pozsonyban: több személyautó is lángokban állt egy autókereskedés előtt.

Erdei Zsolt: Eljátszottam a gondolattal, hogy visszatérek

Az ötvenet vastagon elhagyva sorban térnek vissza a profi ökölvívás nagy öregjei. Exvilágbajnokunk, Erdei Zsolt ennek három okát sorolta fel.

Ungváry Zsolt: Az alattvaló magyar

vasárnap.hu
-
  20.05.28 07:33 Vélemény

Évekkel ezelőtt egy Kertész Ákos nevű író a figyelem középpontjába került azzal a kijelentésével, hogy „a magyar genetikusan alattvaló”. Erre...

Ungváry Zsolt: Az alattvaló magyar

Mandiner
-
  20.05.28 07:41 Vélemény

Ezt a hatalmat a magyarok választották. Demokratikusan, szavazófülkében.

Erdei Zsolt is eljátszott a visszatérés gondolatával

Origo
-
  20.05.28 08:46 Sport

A 45 éves korábbi profi ökölvívója szerint három oka van a nagy sztárok visszatérésének.

Ismét lángra kaphat a sarkvidék

24.hu
-
  20.05.28 10:02 Tudomány

A szakértők attól tartanak, hogy a tavalyi tüzek maradványai ismét lángba borítják a régiót.

A járvány alatt is tűzbe mennek értünk a nógrádi lánglovagok

Nool
-
  20.05.28 11:20 Belföld

Szűkebb hazánkban a hivatásos katasztrófavédelmi szervek állományának feltöltöttsége közel százszázalékos. Az önkéntes tűzoltók létszáma pedig meghaladja a félezret.

Minneapolis lángokban

A második estére eldurvultak a zavargások, amik azért indultak, mert rendőri intézkedés közben, a nyílt utcán öltek meg egy földön fekvő fekete férfit. Épületek égtek le, fosztogatás kezdődött, meghalt egy ember.

Takács Zsolt: György László: Megvédjük a magyar tulajdont az ellenséges felvásárlóktól

Az a célunk, hogy aki ellenséges céllal akarja felvásárolni a magyar cégeket, bizonytalanodjon is el. Jobb, ha nem is folyamodik engedélyért – fejtette ki a Portfóliónak adott interjújában György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára a napokban megjelent új kormányrendelet…

Sikeres pályázat után az önkéntes lánglovagok

Hétszáz millió forint összértékű támogatást oszthat szét a katasztrófavédelem a Magyarországon működő önkéntes tűzoltó egyesületek és mentőszervezetek között idén – a térség összes pályázó alakulata részesül a támogatásból, értesült lapunk.

Katona Zsolt vezeti a vásárhelyi strandot

Vásárhely24
-
  20.05.28 12:15 Megyei

Egyhangúan szavazta meg a képviselőtestület Katona Zsoltot a Hódfürdő Kft. vezetésére a csütörtöki véleményező ülésen.

Támogatást kaptak Sárisápon és Tokodon az önkéntes lánglovagok

A pályázatnak köszönhetően az Önkéntes Tűzoltó Egyesület Sárisáp mentőcsoportjának mintegy 478 ezer forintnyi támogatás jutott a központi forrásból.

Lángoló üzletek és nagyon sok könnygáz a minneapolisi tüntetéseken

Minneapolisban rendőri intézkedés közben meghalt egy fekete férfi, amiről a videó bejárta az egész világot. George Floydra rendőrt hívtak, mert a gyanú szerint hamis pénzzel fizetett, a rendőrök letartóztatták, elmondásuk szerint valamilyen szer hatása alatt állt és ellenállt az intézkedésnek. A videón az látszik, hogy a férfi a földön fekszik, egy