Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 22 hír

Az örökké élő Lánchíd virtuális világa

Jogászvilág
-
 21.04.16 09:00Életmód

Lezárása után online kiállításon ismerkedhetünk meg az ország egyik szimbólumának számító impozáns híd izgalmas történetével.

Pénteken lezárják a Lánchíd pesti gyalogos-aluljáróját (vagy megkerülöd a teret, vagy felugrasz egy megállóra a villamos…

Újabb szakaszához ért a Széchenyi lánchíd felújításának folyamata. Április 16-án, pénteken a közbeszerzési eljáráson nyertes kivitelező, az A-Híd Zrt. átveszi a teljes munkaterületet. Ezzel egy időben a pesti oldalon lezárja a gyalogos-aluljárót, a budait ugyanakkor június közepéig nyitva tartja, és addig még a közúti forgalom is használhatja…

Újabb szakaszához ért a Lánchíd felújítása: lezárják a pesti gyalogos-aluljárójárót

PestBuda
-
 21.04.15 14:30Kultúra

A Lánchíd egy hónapja kezdődött felújításának újabb állomásaként április 16-án lezárják az átkelő pesti gyalogos-aluljáróját, a budai oldalon lévő átjárót azonban június közepéig még lehet használni. A rekonstrukció során mindkét aluljárót kiszélesítik majd. A Lánchídon a munkák kezdete, március 17-e óta a járdák lezárása miatt már nem…

Lezárják a Lánchíd pesti gyalogos-aluljárójárót április 16-án

Újabb szakaszához érkezett a Lánchíd felújításának folyamata: pénteken lezárják az átkelő pesti gyalogos-aluljáróját.

Pénteken lezárják a Lánchíd pesti gyalogos-aluljáróját, a budait azonban június közepéig még lehet használni

Újabb szakaszához ért a Széchenyi lánchíd felújításának folyamata. Április 16-án, pénteken a közbeszerzési eljáráson nyertes kivitelező, az A-Híd Zrt. átveszi a teljes munkaterületet. Ezzel egy időben a pesti oldalon lezárja a gyalogos-aluljárót, a budait ugyanakkor június közepéig nyitva tartja, és addig még a közúti forgalom is használhatja…

Újabb szakaszához érkezett a Lánchíd felújítása

Újabb szakaszához érkezett a Lánchíd felújításának folyamata: pénteken lezárják az átkelő pesti gyalogos aluljáróját. A budai aluljárót június közepéig még használni lehet, akkor zárják le a hidat az autós forgalom elől – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

Lezárják a Lánchíd pesti gyalogos-aluljáróját

Újabb szakaszához ért a Széchenyi lánchíd felújításának folyamata.

Bejelentést tett a BKK: újabb lezárás lesz a Lánchídnál

A BKK bejelentette: újabb szakaszához érkezett a Lánchíd felújításának folyamata, pénteken lezárják az átkelő pesti gyalogos-aluljáróját.

Lánchíd-lezárás - újabb rossz hír a gyalogosoknak

Infostart
-
 21.04.15 10:46Belföld

Eddig csak a hídon nem lehetett átmenni, mostantól az egyik hídfőnél alatta sem.

Lánchíd-felújítás: Pénteken lezárják a pesti gyalogos-aluljárójárót

A budai oldalon lévő aluljárót június közepéig még lehet használni.

Pénteken lezárják a Lánchíd pesti gyalogos-aluljáróját

HVG
-
 21.04.15 10:17Autó-motor

Az autók június közepéig még áthajthatnak a hídon, addig a BKK ingyenes nappali és éjszakai autóbuszokat is indít a Clark Ádám tér és a Széchenyi István tér között.

Pénteken lezárják a Lánchíd pesti gyalogos-aluljárójáróját

Az autós forgalom elől június közepén zárják le a Lánchidat, addig a 16-os és a 105-ös nappali, valamint a 916-os és a 990-es éjszakai autóbuszjárat zavartalanul közlekedhet rajta.

Pénteken lezárják a Lánchíd pesti gyalogos-aluljárójárót

ATV
-
 21.04.15 10:02Belföld

Újabb szakaszához érkezett a Lánchíd felújításának folyamata: pénteken lezárják az átkelő pesti gyalogos-aluljáróját; a budai aluljárót június közepéig még használni lehet, akkor zárják le a hidat az autós forgalom elől - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

Újabb szakaszához ért a Lánchíd felújítása

Pénteken lezárják az átkelő pesti gyalogos-aluljáróját.

Pénteken lezárják a Lánchíd pesti gyalogalagútját

444.hu
-
 21.04.15 09:52Belföld

Újabb szakaszához érkezett a híd felújítása.