Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 21 hír

Kunhalmi Ágnes szerint a kormány "át fogja erőltetni", hogy a kínai vakcina is forgalomba kerüljön itthon

ATV
-
 21.01.17 18:44Külföld

Nem közelednek az álláspontok a kormány és az ellenzéki pártok között a kínai vakcina ügyében. Míg a Fidesz szerint a baloldal hangulatkeltéssel akadályozza a munkát, az ellenzék úgy véli: az oltóanyag uniós engedély és megfelelő dokumentumok nélkül egészségügyi kockázatot hordoz magában. Azt azonban minden párt hangsúlyozta: a…

Kunhalmi Ágnes: az oltással kapcsolatos kommunikáció átlátható és egyértelmű legyen

Ez a lényeg
-
 21.01.15 14:21Belföld

Ahhoz, hogy a lehető legtöbb ember beoltassa magát hazánkban is, őszintén kell beszélni minden felvetődő kérdésről - véli Kunhalmi Ágnes az Mszp társelnöke, ezért kérdésekkel fordult Orbánhoz.

Kunhalmi Ágnes: A politikának ki kell jönnie az emberek hálószobájából

Mandiner
-
 21.01.14 15:10Vélemény

Senki sem vitatja, hogy egy anya csak nő lehet. A Fidesznek a társadalmi szerepekkel van problémája. Interjú.

Orbán fia miatt hívná össze a Honvédelmi bizottságot Vadai Ágnes

A DK a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság összehívását kezdeményezi, hogy utánajárjanak Orbán Gáspár közpénzen folytatott tanulmányainak.

Hiába háborog Vadai Ágnes, a magyar katonákat ma már tényleg megbecsülik

Origo
-
 21.01.14 14:38Belföld

A kormány büszke a haderőfejlesztésre és a katonák külföldi kiképzésére.

Hollik István: Vadai Ágnes gyáva

HírTV
-
 21.01.14 16:03Vélemény

Támadja a balliberális oldal a miniszterelnök fiának katonai tanulmányait.

Hiába háborog Vadai Ágnes, a magyar katonákat ma már tényleg megbecsülik

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebookon bírálta Vadai Ágnest, Gyurcsány Ferenc egykori államtitkárát.

Vadai Ágnes: Mi indokolta Orbán Gáspár ösztöndíját?

A honvédelmi és rendészeti bizottság előtt tárgyalná Vadai Ágnes, miért kellett a Honvédelmi Minisztrérium ösztöndíjával a Sandhurst Királyi Katonai Akadémia egyébként meglehetősen drága képzésére küldeni Orbán Gáspárt. Arra is kíváncsi lenne, hogy milyen szempontok alapján választották ki a pályázatokat. Hangsúlyozta, helyteleníti, ha…

Galgóczi Ágnes: Január 23-án megtartják a középiskolai írásbeli felvételiket

Behír
-
 21.01.15 11:53Belföld

Galgóczi Ágnes Nemzeti Népegészségügyi Központ osztályvezetője az operatív törzs pénteki tájékoztatóján elmondta, hogy a szabályok maximális betartásával, január 23-án meg lehet tartani a középiskolai írásbeli felvételiket.

10+1 kérdés: Barta Ágnes

Deszkavízió
-
 21.01.15 19:39Színpad

A 10+1 kérdéssorozatunkban olyan kulisszatitkokra derül fény a színészekről hétről hétre, melyeket mindig is tudni akartunk, de soha nem kérdezte meg még senki. Ezúttal Barta Ágnes, a Nemzeti Színház színművésze válaszolt nekünk.  Mi az első színházi élményed? A zilahi művházban egy gyerekelőadásra vittek a suliból, nem…

„Aki belép, azt fogva kell, hogy tartsa egy kép, egy tárgy” – interjú Koós Ágnessel

egy.hu
-
 21.01.17 07:55Kultúra

„Mindenkinek kell találni nálunk valamit, amit meg tud fizetni. Ha az otthonába így kerül egy műtárgy, mindig érezni fogja ezt a megkapó, jótékony bizsergést” – vallja Koós Ágnes, galériatulajdonos. A budai üzlet sajátosságairól, a világban mindenhová eljutó magyar műtárgyakról és a válság alatti, válság utáni életről beszélgettünk. Interjúnk.

Keleti Ágnes a modellje egy Balaton-parton álló szobornak

Librarius
-
 21.01.17 09:59Kultúra

A felújított boglári Platán strand szökőkútjánál találjuk a 41 éve ide helyezett Tornászlányt, Győri Dezső szobrát. A talapzaton olvasható: Tornászlány. Készítette és ajándékozta Boglár községnek Győri Dezső. Arról, hogy mikor készült a háromméteres bronz szobor pontos információ nincs, de az biztos forrásból tudható, hogy 1979-ben a mester…

Szabados Ágnes: „Kis túlzással az életemet mentették meg a könyvek”

Nőiváltó
-
 21.01.18 06:00Életmód

Szabados Ágnes híradós műsorvezető vezeti a „Nincs időm olvasni kihívás” online közösséget, lelkesen gyártja a podcasteket, irodalom terápiákat tart, valamint könyvkiadót és könyvesboltot is üzemeltet.