Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 85 hír

Daccal – Thury Gábor jegyzete

NSO
-
  Tegnap 23:58 Foci

 Dunaszerdahelyen világos a cél: a 2019-ben ezüstérmes, a bajnokságban jelenleg harmadik, a Szlovák Kupában menetelő DAC labdarúgói­nak ki kell...

G. Fodor Gábort a Fidesz sem viseli el tovább

Hírklikk
-
  Tegnap 20:15 Belföld

A kormány legfontosabb háttérintézményét, a Századvéget át fogják szervezni, ami G.Fodor Gábornak ha nem is a fejébe, de az állásába kerül.

Boér Gábor Kazincbarcikán folytatja a munkát

Beol
-
  Tegnap 19:39 Sport

A labdarúgó NB II.-ben szereplő Kazincbarcika pénteken a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Boér Gábor, a korábbi békéscsabai tréner veszi át a csapat vezetőedzői posztját.

NB II: Boér Gábor az új edző, nagy terveket szőnek Barcikán

NSO
-
  Tegnap 18:23 Foci

A labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika pénteken a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Boér Gábor veszi át a csapat vezetőedzői posztját.

Kemenesi Gábor szerint még nem győztünk csak időt nyertünk

Óbuda Most
-
  Tegnap 17:58 Belföld

Az új koronavírussal kapcsolatban folyamatosan zajlanak a kutatások, a szakemberek igyekeznek kifejleszteni a vakcinát, sok tapasztalatot is gyűjtöttek már a különböző országok példáiból. Mindemellett azonban sajnos nagy a bizonytalanság, a virológusok is sok kérdésben csak találgatni tudnak, hiszen mindeddig ismeretlen vírustörzsről…

Trianont relativizálta Kerpel-Fronius Gábor az ATV-ben

888.hu
-
  Tegnap 16:30 Vélemény

A momentumos politikus szerint ahány ember, annyi Trianon-értelmezés.

Ulrich Gábor alkotása a Hirosimai Nemzetközi Animációs Fesztivál versenyprogramjában

A Dűne világpremierje az animációs filmszakma legnevesebb eseményén, az Oscar-kvalifikáló, 60. Annecy Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon lesz június 15-én.

Hátrébb szorul G. Fodor Gábor a Századvég-csoportban

Kreatív Online
-
  Tegnap 12:49 Média

Változások zajlanak a Századvég körül – írja a 444. A működés átszervezésével a vezetést is átalakítják.

Szima Gábor így látja az edzőkérdést, Vitelki Kaposvár-verést ígér

Pénteken a szinte biztos kieső Kaposvárt fogadja a Loki este 8-kor a Nagyerdei Stadionban. Azt a csapatot, amelyik 10 megszerzett pontjából hatot a Debrecen ellen gyűjtött be. A DVSC szénája sem áll jól, legutóbb a Honvédtól is sikerült kikapni, ráadásul a meccs jelentős részében emberelőnyben játszott a csapat. A kiesőzóna mindössze egy…

Átszervezik a Századvéget, kiszorítják G. Fodor Gábort a vezetésből

444.hu
-
  Tegnap 09:59 Belföld

Az önkormányzati bukta után egymásra mutogatás kezdődött a hátországában: Habony Árpádnak elege lett, és egy másik embere, Fűrész Gábor jut fontosabb szerephez.

Horváth András: ne dőljetek be Török Gábornak!

Nincs még veszve 2022 és egyáltalán nem olyan biztos, hogy az ellenzék annyira rosszul állna, mint ahogyan azt a “független” elemző a minap lefestette. A tények és vélemények Török úr! Ezt Ön valóban mesterien tudja keverni. A koncepciójába nem illő tényeket pedig elhallgatni. De miről is nem beszélt? Például 2018-ról. Arról, hogy egy…

Harsányi Gábor színdarabot ír a koronavírusról

Life
-
  20.06.04 20:51 Színpad

Harsányi Gábor színdarabot ír a koronavírusról