Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 50 hír

Szarvas Gábor-emlékszoba

Magyar Szó
-
  Ma 11:17 Határtalan

Az adai születésű nyelvésznek, a magyar nyelvművelés megteremtőjének, Szarvas Gábornak a tiszteletére emlékszobát alakít ki a Szarvas Gábor Könyvtár az intézmény egyik helyiségében, a Magyar Nemzeti Tanács támogatásával – tudtuk meg Barna Kolozsi Valéria könyvtárigazgatótól.

Vona Gábor: nincs szó arról, hogy egy állami szervnél, önkormányzatnál határoznák meg, mi a hiteles tájékoztatás

Jövő TV
-
  Ma 11:09 Belföld

A volt miniszterelnök-jelölt kidolgozott egy törvényjavaslatot "Fake-ek és ellensúlyok" néven, melynek kapcsán Ungár Péter kritikákat fogalmazott meg tegnap. Vona Gábor most válaszol ezekre.

Láttad már ezt az 52 éves fotót Presser Gáborról?

Ma ünnepli 72. születésnapját Presser Gábor Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas  előadóművész, zeneszerző. Felcsaptuk a fotóalbumot és megkerestük a kedvenc fotóinkat a magyar slágergyárosról.

Dr. Fazekas Gábor, a bringázó sportorvos

Napjaink egyik legnépszerűbb szabadtéri sportja a kerékpározás. Közlekedési eszközként és sportszerként is éppolyan hasznos egészségünk szempontjából, ha biciklire pattanunk. Dr. Fazekas Gábor sportorvossal, a bringázás szerelmesével beszélgettünk a tekerés előnyeiről és arról, hogy ő, mint orvos miért pont a kerékpározás mellett tette…

Gábor György: ahogy az ősi keresztény-magyar mondás tartja: minden lajtorja Felcsútra vezet

Szókratész az őt halálra ítélni szándékozó bírái előtt az alábbiakat mondta: „Ejnye, te legderekabb ember, athéni polgár vagy, a bölcsességben és hatalomban legnagyobb város polgára; nem szégyelled magad hát, hogy mindig csak a vagyonod lehető legnagyobb gyarapítására van gondod, meg a hírnevedre, megbecsültetésedre, de a belátásról, az…

Új koronavírus-divat: mindenki Király Gábor szürke mackónadrágját akarja

Kapusunk megelőzte a korát. Felpörgött a tréningalsó-biznisz a home office és a karantén időszakában. Külföldön, még a Távol-Keleten is kelendő az ikonikus ruhadarab.

Dala a karantén himnusza lett - születésnapot ünnepel Presser Gábor

Ridikül
-
  Ma 07:07 Bulvár

Az Omega és az LGT után a Vígszínház zenei vezetője, zeneszerzőként írt dalokat többek között Katona Klárinak, Zoránnak, Kaszás Attilának, Kulka Jánosnak, Kern Andrásnak, Kovács Katinak, Király Lindának, Falusi Mariannak, Oláh Ibolyának és Rúzsa Magdinak.

Presser Gábor életében nagy nap a május 27

Presser Gábor Kossuth-díjas zeneszerző, zenész, énekes május 27-én született. Köszöntsük őt születésének napját!

Presser Gábor – boldog születésnapot!

Közszolgálat
-
  Ma 04:22 Zene

Presser Budapesten született, már négyévesen elkezdett zongorázni, tizenéves korában kezdett foglalkozni a zeneszerzéssel. A legtermékenyebb és legsokoldalúbb magyar dal- és ...

Vona Gábor aggódik a Jobbik botrányai miatt, de nem tér vissza „rendet tenni”

ATV
-
  Tegnap 22:01 Belföld

A hatodik törvényjavaslatánál jár a Második Reformkor Alapítvány – erről Vona Gábor, az alapítvány elnöke beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában. A javaslat az álhírek megfékezéséről szól; Vona Gábor javaslata szerint az egyes médiumokat büntetőpontokkal rettentenék el attól, hogy adott esetben közpénzből terjesszenek álhíreket.

Forray Gábor az Alba Fehérvár Nb I-es férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzője lett

A székesfehérvári klub keddi sajtótájékoztatóján Balássi Imre, az Alba Regia Sc elnöke hangsúlyozta, hogy olyan edzőt szerettek volna, akinek megvan a plusz motivációja ahhoz, hogy sikeres legyen a klub. A sportvezető köszönetet mondott a Kecskemétnek a hozzáállásáért, komoly gesztust tettek azért, hogy a szakember Fehérvárra…

A szocializmus nem retró, hanem orwelli – interjú Fabricius Gáborral

HVG
-
  Tegnap 20:00 Kultúra

Első készülő nagyjátékfilmje tudatosan veti le magáról a lángosromantikát, a Trabant-nosztalgiát, és minden olyan retró dolgot, amelyet mosolyogva köt össze az ember a szocializmussal. Fabricius Gábor Eltörölni Frankot című, 434 millió forintból megvalósuló drámája, mint mondja, szembenézés mindazzal, ami a Kádár-korszak valójában…

Durván kigyúrta magát Baronits Gábor 

A színész súlyzózással és diétával pattintotta ki magát olyan csinosra, hogy akár testépítő versenyre is benevezhetne. Gábornál kész a beach body.

Videón, ahogy a TEK elkapja Gábort, aki úgy megütötte a barátját egy trafik előtt, hogy a szerencsétlen eszméletlenül es…

Egy férfi május 19-én Kőbányán ivott egy barátjával, utána kora este együtt elmentek egy dohányboltba a Salgótartjáni útra. A bolt előtt összeszólalkoztak, majd a férfi olyan erővel ütötte meg a barátját, hogy az összeesett és elvesztette az eszméletét.

Fellendült az üzlet a karantén alatt: még többen vették Király Gábor legendás mackónadrágját

A koronavírus-járvány nem tett rosszat Király Gábor üzletének, sőt a magyar labdarúgó-válogatott legendás kapusának jobban megy a biznisz, mint valaha.