Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Digitális borzok hatására 50%-ot ralizik az Enjin kriptovaluta

Új ösztönzőprogramot indított a Microsoft az Enjin koreai blokklánc platformmal közösen. Az Azure Heroes nevű projekt keretében a technológiai közösség Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Kazahsztánban adómentes a kriptovaluta bányászat

BitcoinBázis
-
  19.12.05 14:33 Gazdaság

Adómentes a kriptovaluta bányászat Kazahsztánban mindaddig, amíg azt nem váltják át helyi pénzre a bányászott coinokat. A helyi törvényhozók ugyanis Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Kriptovaluta-bányász modult telepít a Stantinko botnet az áldozatok gépére

Adverticum
-
  19.12.03 09:53 InfotechKriptovaluta

Az ESET kutatói nemrégiben fedezték fel, hogy a félmillió számítógépet megfertőző Stantinko botnet mögötti kiberbűnözők Monero kriptovaluta-bányászó modult telepítenek az általuk ellenőrzött gépekre.

A kriptovaluta tárolására és értékesítésére felhatalmazott német bankok 2020-ban

A német bankok jövőre a kriptovaluták kezelésére képesek, mint például a bitcoin, miután a negyedik EU pénzmosási irányelv hatályba lépett. A német parlamentben, a Bundestagban elfogadott irányelv lehetővé teszi az ország bankjai számára, hogy kripto pénznem letétkezelőként működjenek, és ne támaszkodjanak harmadik fél általi…

Félmillió számítógépet ural egy kriptovaluta-bányász program

Az ESET kutatói nemrégiben fedezték fel, hogy a félmillió számítógépet megfertőző Stantinko botnet mögötti kiberbűnözők Monero kriptovaluta-bányászó modult telepítenek az általuk ellenőrzött gépekre. A Stantinko botnet működtetői – akik körülbelül félmillió számítógépet irányítanak távolból és legalább 2012 óta aktívak – elsősorban…