Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Lehúzza a rolót az orosz kriptovaluta tőzsde, a Livecoin

Az orosz kriptovaluta tőzsde, a Livecoin bejelentette, hogy leállítja szolgáltatásait, miután a múlt hónapban egy hackertámadása áldozata lett. “Szolgáltatásunkat technikai

Kriptovalutákban fizetik ki a bérgyilkosokat Oroszországban

Liner
-
 Ma 13:37Külföld

Az orosz állami kézben lévő hírügynökség legutóbbi jelentése szerint bitcoint kapnak azok a bérgyilkosok, akik sikeresen véghezviszik a kiszemelt áldozatok elleni merényleteket.

Már kriptovalutával is lehet fizetni egy amerikai Lamborghini-kereskedésben

Akkor jelentették be, mikor a bitcoin árfolyama sosem látott magasságokba, 40 ezer dollár környékére nőtt.

Kriptovaluta-bányászatra optimalizált videokártyákat készíthet az Nvidia

iPON!
-
 Ma 11:39Infotech

A vállalatnál egyelőre még csak próbálják feltérképezni, érdemes-e speciális videokártyákat gyártani a kriptovaluta-bányászoknak, ugyanis jelenleg eléggé bizonytalan a helyzet, így azonnali döntést nehéz hozni.

Lehet kriptovalutával bérgyilkost fogadni?

Rakéta
-
 21.01.16 13:49Tudomány

A bérgyilkosok és a nehezen lenyomozható kriptopénzek kapcsolata már többször előkerült a nyugati sajtóban. Eddig azonban ez főleg átverés volt, amivel a megbízókat húzták le. Most viszont egy orosz, állami biztonsági hivatal vezetője panaszkodik a jelenség miatt.

Új kriptovaluta bányászgépet jelentett be a Sapphire

PCWorld
-
 21.01.16 08:00Infotech

A hongkongi székhelyű hardvergyártó a Cudo Miner csapatával együttműködve tervezte a masinát.

A kriptovaluta nem fizetőeszköz Szerbiában

Magyar Szó
-
 21.01.15 09:28Határtalan

Már évek óta hódít a világon a digitális vagyonba történő beruházás és kereskedelem, és népszerűsége Szerbiában is növekszik. Ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy a polgárok teljes tudatában is vannak a kriptovalután alapuló gazdasági rendszer működésének szabályaival. Gyakran a vásárlók sem tudják, mit vesznek pontosan, és milyen pénzügyi…

Kriptovaluta tranzit, webes adatlopás és zsarolás-invázió vár ránk

Baon
-
 21.01.14 10:15Infotech

Új év, új jóslatok: 2021-ben a pénzügyi kiberbűnözők gyakoribb célpontja lesz a Bitcoin, míg más bűnözők tranzit kriptovalutákra állnak át a pénzköveteléskor.

2021-es várakozásaink a Bitcoin és kriptovaluták piacából

Mai Bitcoin kisokos podcastunk témája a 2021-es várkozásaink lesznek. Milyen lehetőségeket rejt az év, vajon megüti a Bitcoin a 100 000$-t? Podcast műsorunk segítségével bevezetjük a hallgatókat a Bitcoin, blokklánc és a tőzsdei kereskedés világába. Ha szeretnéd a futást, házimunkát vagy az utazást hatékonyan eltölteni, hallgasd a Bitcoin…