Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 21 hír

Kormányinfó: június közepe után nyithatnak a színházak és mozik, 7 ezerrel lett több a közmunkás

Megtartotta szokásos Kormányinfóját Gulyás Gergely miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, bejelentésük szerint a kormány úgy döntött, hogy az egészségügyi dolgozók és a technikai személyzet is megkapja a korábban beígért bruttó 500 ezer forintos járványhelyzeti juttatást. A veszélyhelyzet június 16. után megszűnhet, ekkortól…

Kormányinfo: Június közepén nyithatnak a mozik, színházak

Sikeresen és eredményesen védekezett Magyarország a koronavírus-járvány első szakaszában - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

Élőben közvetítettük a kormányinfót

Index
-
  20.06.04 13:33 Színes

Június 16-tal megszűnhet a veszélyhelyzet, nyitnak a mozik, színházak, marad az idősek vásárlási sávja.

Kormányinfó: Magyarország sikeresen védekezett a járvány első szakaszában

Magyarország eredményesen védekezett a járvány első szakaszában Hozzátette: Magyarország eredményesebben védekezett, mint Nyugat-Európa bármelyik állama, és ezért köszönetet mondanak mindenkinek, aki részt vett a védekezésben és azoknak is, akik betartották a járványügyi szabályokat. A veszélyhelyzet június 16-a után…

Kormányinfó: június 16-ig tarthat a veszélyhelyzet, utána nyithatnak a mozik, színházak, de marad a vásárlási idősáv

fmc
-
  20.06.04 11:48 Megyei

Már június közepén megszűnhet a veszélyhelyzet, onnantól nyithatnak a mozik, színházak és fürdők is. Autós koncertet akár már mostantól tarthat bárki. Nem szűnik meg viszont az időseknek fenntartott vásárlási sáv. Két hét múlva már hagyományos kormányinfót tartanak.

Kormányinfó: a veszélyhelyzet megszűnése után kinyithatnak a színházak, mozik és a fürdőhelyek

A kormány ingyenessé teszi a nevelőszülői tanfolyamot, és az nem lesz mindenki számára kötelező. Ha Karácsony Gergely kér, a kormány ad a Lánchíd felújítására hatmilliárd forintot. Az egészségügyi dolgozók és a technikai személyzet is megkapja a bruttó 500 ezer forintot.

Kormányinfó: marad az idősek idősávja; nyithatnak a mozik, színházak

Bár Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő pár napja még azt mondta: reméli, hogy az idősek vásárlási idősávját hamarosan feloldhatják, ezzel szemben a mai kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter úgy nyilatkozott, hogy az idősek vásárlási idősávja a továbbra is fennmarad.A kormány az operatív törzsre bízza az…

Kormányinfó: kinyitnak a színházak, mozik, fürdők, múzeumok június második felében

Gulyás Gergely szavaiból úgy tűnik, lassan visszaáll az élet a vírus előtti kerékvágásba. A miniszter a trianoni békeszerződés 100. évfordulójáról is megemlékezett.

Kormányinfó: a veszélyhelyzet megszűnésével nyithatnak a színházak, mozik és fürdők

A kormány június 16-án nyújtja be az Országgyűlésnek a veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló jogszabályt – jelentette be Gulyás Gergely.

Kormányinfó: Június közepén megnyithatnak a mozik és a színházak

Gulyás Gergely beszélt arról is, tervezik-e teljesíteni az Európa Tanács korrupcióüldözésre vonatkozó javaslatait. A következő Kormányinfón már jelen lehetnek majd az újságírók. A miniszter azt mondta, „cigánybűnözés” nincs, cigány bűnözők viszont vannak. A veszélyhelyzet megszűnése után is marad a sávos vásárlás.

Kormányinfó: marad az idősek vásárlási idősávja

Június közepén kinyithatnak a színházak és a mozik is.

Kormányinfó – így döntöttek a szerdai kormányülésen: ekkortól nyithat minden - az autós koncertek már mától

Blikk
-
  20.06.04 09:30 Bulvár

A szerdai kormányülést követően csütörtökön Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter adott tájékoztatást a legújabb döntésekről.

Fontos bejelentések a Kormányinfón - percről percre

200 milliárdos kedvezményes hitelkeret nyílik az önkormányzatoknak; horvátországi nyaralást tervezni most nem életszerű a hazatérők karanténkötelezettsége miatt - bejelentések a Kormányinfón.