Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 16 hír

Kormányinfó: Mindenhol, ahol lehetőség van rá, Keleten és Nyugaton egyaránt, le kell kötni a lehetséges oltóanyag-kapa…

Magyarország újabb vakcinaprogramhoz csatlakozott     Elmondta továbbá, hogy Magyarország újabb vakcinaprogramhoz csatlakozott, további két vakcinagyártó társaságnál vettek előjegyzésbe magyar igényeket. Emlékeztetett, hogy a Pfizer gyógyszergyártó cég oltóanyagának európai szállítása akár hónapokat is csúszhat. Ebből is jól…

Kormányinfó: közel a járvány tetőzése, az ünnepekre megengedőbb szabályok jöhetnek

Még nincs végső döntés a szigorítás folytatásáról december 11-e után, de nem kizárt, hogy maradnak a korlátozások. Karácsony és szilveszter viszont külön elbírálás alá esik - jelentette be Gulyás Gergely a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón.

Kormányinfó: a karácsonyi időszakra külön speciális szabályok várhatók

December 3-án, csütörtökön is megtartotta a kormányinfót Szentkirályi Alexandra és Gulyás Gergely. Íme a kormány legújabb döntései.

Kormányinfó: Csak találgatás, hogy Szájer titkosszolgálati akció áldozata lett

Vakcina előjegyzési kampányt indít a kormány, melynek keretében először a nyugdíjasoknak adnak lehetőséget a védőoltás beadására való regisztrációra.

Kormányinfo: nagyot eshet idén a gazdaság

Napi.hu
-
 Tegnap 11:20Belföld

A 2020-as recesszió Gulyás Gergely kancelláriát vezető miniszter szerint a kormány megítélése szerint a tervekhez mérten 10 százalék lehet az idén az eredeti tervek szerint. Aki szeretne, elkezdhet jelentkezni az oltásért.

A Kormányinfón kiderült, mikor döntenek az ünnepek alatti korlátozásokról

A mai Kormányinfón többek között a kormány koronavírus elleni intézkedéseiről tájékoztatott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Kormányinfó: karácsonyra megengedőbb különszabályok jöhetnek

Úgy tűnik, a britek először az amerikaiaknak és maguknak biztosítanak Pfizer-vakcinát.

Kormányinfó: Elkezdődik a vakcina előregisztráció

A szerdai kormányülésen az egyik legfontosabb téma a koronavírus-járvány volt. Többek között döntés született arról is, hogy a vakcina előregisztrációs kampány keretében Müller Cecília levélben fogja megkeresni a nyugdíjasokat, amelyben egy térítésmentes válaszboríték is lesz, hogy az idősek jelezni tudják regisztrációjukat.

Kormányinfó: Gulyás Gergely bejelentette: a nyugídjasok hamarosan levelet kapnak a járvány miatt

Csütörtökön ismét tájékoztatót tartott Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. A Kormányinfót ezúttal talán a szokásosnál is többen várták, mivel mindenki számított rá, hogy szóba kerülnek a karácsonyi időszakra érvényes szabályok, és az elmúlt évek legnagyobb, vezető politikust érintő botránya, a Szájer-ügy.

Szél Bernadett szerint Gulyás Gergely hazudott a kormányinfón a koronavírus súlyosságáról

"Ez egekbe kiáltó hazugság!" Erős szavakkal illette a képviselő Gulyás mai helyzetjelentését koronavírus-ügyben.

Hamarosan kezdődik a Kormányinfó - kövesse élőben az Origón!

Origo
-
 Tegnap 10:24Belföld

Az Origón élőben közvetítjük a tájékoztatót, amint elkezdődik.

Kormányinfó - élőben az Indexen - A csütörtöki kormányinfó percről percre

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő sajtótájékoztatójáról jelentkezünk.

Kormányinfó: Karácsonyra speciális szabályok érkezhetnek

Elindul a vakcina-előjegyzési kampány, Müller Cecília levélben keresi meg a nyugdíjasokat a regisztrációs lappal, és jövő héten indul a vakcinainfo.gov.hu – mondta Gulyás Gergely.