Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 107 hír

Koltai Róber és az évszázad betegsége

Vital
-
  Ma 10:10 Egészség

Világszerte egyre nő azoknak a száma, akiknek az éveik előrehaladtával egyre romlik a memóriájuk, szétszórttá, figyelmetlenné válnak, esetleg megváltozik a személyiségük, viselkedésük is. A lassú változásra először még fel sem figyel a család.

Otthagyja a Totalcart Winkler Róbert

Facebook oldalán jelentette be Winkler Róbert autós újságíró, hogy 20 év után felmond a Totalcarnál. A Telex beszámolója szerint a Totalcar című tévéműsort nem érinti ez a döntés. Winkler Róbert, aki alapítója és főszerkesztője is volt a Totalcar autós portálnak, a döntés okáról nem közölt információt – írja a Telex. Bazsó Gáborral együtt a…

Nem érinti Winkler Róbert felmondása a Totalcar tévéműsort

Media1
-
  Ma 09:53 Média

A műsort előre felvették, másrészt a VIASAT3-on futó tévéműsortól nem, csak az azonos nevű internetes oldaltól távozik Winkler Róbert.

Friss Róbert: Politikai maszk

Mandiner
-
  Ma 07:26 Vélemény

Rohamosan növekszik a betegek és a halottak száma. Közben azt látjuk, hogy a hatalom politikai arca mind jobban kilóg a maszkból.

Winkler Róbert felmondott a Totalcarnál – “…te vagy a Totalcar, nem tudsz felmondani!…”

Winkler Róbert augusztus elején az egyik videójában arról beszélt, hogy miután az Index szerkesztőségének nagy része felmondott júliusban, neki is fel kéne mondania az Indamedia-csoporthoz tartozó Totalcarnál. “…te vagy a Totalcar, nem tudsz felmondani!…” Húsz év után felmond a Totalcarnál Winkler Róbert autós újságíró, ezt…

Puzsér Róbert: Európai egység az ökoszisztéma ellen

Mandiner
-
  Ma 07:20 Vélemény

A magyarok jobban teszik, ha felkészülnek arra, hogy épp olyan könnyű szívvel dobják oda őket Orbán Viktornak, mint a bolygó élővilágát a GDP-nek.

Robert Doisneau: egy zseni Budapesten

Magyar Hírlap
-
  Ma 03:12 Kultúra

Fotóhónap 2020. Jövő év januárjáig láthatók a Mai Manó Házban az ötvenes évekbeli Párizsról és a hatvanas évekbeli Amerikáról készült fényképek, köztük eddig ismeretlenek is.

Paulo Costa kihívta Robert Whittakert

TotalDamage
-
  Ma 00:33 Boksz

Mivel a hétvégén Robert Whittaker szenzációs bunyóval legyőzte Jared Cannonier-t, az embert, akit a…...

Winkler Róbert felmondott a Totalcar magazinnál

Alapító tag volt, 20 év után elege lett. A mai nap se telt hiába: 20 év után elhelyeztem felmondólevelem a Totalcar ügyvezetőjének asztalán – analóg változatban is – közölte Facebook-oldalán Winkler Róbert. Winkler a magazin egyik alapítója, korábban főszerkesztője és vezető szerkesztője volt. Döntését egyelőre nem indokolta, arról viszont…

Liam Neeson könnyedén, de durván leverte Robert De Nirót

Promotions
-
  Tegnap 23:03 Film

Liam Neeson brutálisan megverte Robert De Nirót az amerikai mozikban.

Gondolatok a Totalcartól távozó Winkler Róbertről

Alapjárat
-
  Tegnap 22:29 Autó-motor

Nem múlik el nyomtalanul két évtized.

Ostort vett a lányának Winkler Róbert, de előtte felmondott a Totalcarnál

Az egyik alapító két évtized után hagyja el a nemrég Fidesz-közelbe került autós szakportált. „A mai nap se telt hiába: 20 év után elhelyeztem felmondólevelem a Totalcar ügyvezetőjének asztalán – analóg változatban is” – írja Winkler Róbert újságíró-műsorvezető Facebook-oldalán. Majd így folytatja: „Aztán Budaházy mama szkíta boltjában…

Otthagyja a Totalcart Winkler Róbert

Nyugat
-
  Tegnap 21:20 Megyei

20 év után int búcsút a szombathelyi kötődésű újságíró.

20 év után távozik Winkler Róbert, a Totalcar magazin alapító szerkesztője és sztárarca

IGN
-
  Tegnap 21:03 Belföld

Azért nem hagyja abba végleg. Winkler Róbert neve összeforrott az autós magazin és tévéműsor címével, a Totalcarral, úgyhogy hidegzuhanyként érhette rajongóit a hír, miszerint ezen a fronton nem folytatja tovább.