Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Döntött! Kollányi Zsuzsi váltott

Lokál
-
  20.01.13 10:46 Bulvár

Komoly elhatározásra jutott Kollányi Zsuzsi. A kétgyermekes énekesnő 2020-ban szeretne egészségesebb és fittebb lenni, döntéséhez a követői segítségét kérte. 

Hatalmas elhatározásra jutott Kollányi Zsuzsi

Az új évben Kollányi Zsuzsi szeretne egy kicsit egészségtudatosabban élni és többet mozogni – írta meg az nlc.hu Fotó: Kollányi Zsuzsi / Facebook Éppen ezért az énekesnő úgy döntött, hogy száműzi a cukrokat, illetve a lisztet is az étrendjéből. Döntéséről és a miértekről egy hosszabb Instagram posztban számolt be.

Komoly döntést hozott Kollányi Zsuzsi: ettől vesz búcsút az énekesnő

Blikk
-
  20.01.12 17:55 Bulvár

Hatalmas elhatározásra jutott Kollányi Zsuzsi: az új évben szeretni egy kicsit egészségtudatosabban élni és többet mozogni - írta meg az nlc.hu.

Komoly döntést hozott Kollányi Zsuzsi

NLC
-
  20.01.12 17:08 Bulvár

Közösségi oldalán osztotta meg döntését és annak okát.

Kollányi Zsuzsi nagy elhatározásra jutott: meneszti étrendjéből a lisztet és a cukrot

Kollányi Zsuzsi nagy elhatározásra jutott: meneszti étrendjéből a lisztet és a cukrot

Falath Zsuzsi és jogi képviselője a Kormányhivatalban jártak meghallgatáson

Falath Zsuzsi és ügyvédje, Nagy Dávid panaszt nyújtottak be a Szlovák Köztársaság Kormányhivatala Nemzeti Kisebbségek Kormánybiztosa Hivatalához a kisebbségi kormánybiztos, Bukovszky László ellen. A panaszra reagálva január 16-án a Kormányhivatal panaszokkal foglalkozó osztályán, Pozsonyban a muzeológus és jogi képviselője…

Felvidék: Falath Zsuzsi és jogi képviselője kormányhivatali meghallgatáson

Falath Zsuzsi és ügyvédje, Nagy Dávid panaszt nyújtottak be a Szlovák Köztársaság Kormányhivatala Nemzeti Kisebbségek Kormánybiztosa Hivatalához a kisebbségi kormánybiztos, Bukovszky László ellen