Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 119 hír

Lázár János rendkívüli bejelentésre készül

A politikus ma este élőben fog bejelentkezni.

Lázár János rendkívüli bejelentésre készül

Rendkívüli bejelentés, részletek hamarosan – így jelentette be Lázár János fideszes parlamenti képviselő egy Facebook-bejegyzésben, hogy este élő bejelentkezésre készül.

Mától elérhető az Esterházy János Társulás honlapja

A csehországi Esterházy János Társulás honlapja mától elérhető mindenki számára.

Lázár János hamarosan rendkívüli bejelentést tesz

Lázár Facebook-oldalán csak annyit posztolt: "részletek hamarosan".

Lázár János rendkívüli bejelentésre készül

„Rendkívüli bejelentés, részletek hamarosan” – írta Lázár János fideszes parlamenti képviselő egy Facebook-bejegyzésben annak kapcsán, hogy este élő bejelentkezésre készül. ❗️RENDKÍVÜLI BEJELENTÉS❗️☝️ Részletek hamarosan! Posted by Lázár János hivatalos oldala on Tuesday, December 1, 2020 Hogy a megszólalásának…

Latorcai János: A nyugati civilizáció elvesztette önmagába vetett hitét

A karácsony ünnepe és az advent időszaka lassan kiüresedik a Kdnp-s képviselő szerint.

Elhunyt Kovács János nyugállományú tűzoltó százados

Életének hetvennegyedik évében, méltósággal viselt, hosszan tartó súlyos betegségben november 19-én elhunyt Kovács János nyugállományú tűzoltó százados, a Központi Tűzoltózenekar volt trombitása, szólamvezetője.

A csehországi Esterházy János Társulás honlapja mától elérhető mindenki számára

A csehországi Esterházy János Társulás honlapja mától elérhető mindenki számára – a Centralizált Tudásbázis, amely elősegíti a további kutatási és boldoggá avatási folyamatokat. Ahogy azt egy korábbi hírben közöltük, valami korszakalkotóval készült a prágai bejegyzésű Esterházy János Társulás az Emberi és Keresztény Értékekért. A mai…

Bencsik János: A közös lista a biztos bukás receptje

Index
-
 Ma 11:58Belföld

Hogyan lehet hitelesen győzelemről beszélni olyan szereplőkkel, akik tíz év alatt három kétharmadot hoztak össze a Fidesznek? – teszi fel a kérdést.

Latorcai János: meg kell őrizni a keresztény értékeket

Fontos, hogy a keresztény emberek ne csak a hitüket, az értékeiket őrizzék meg, hanem a teremtett világot és annak fundamentumát is.

Aktuális - Hrabovszki János, elnök, Országos Magyar Vadászkamara - 2020. 11. 30.

Behír
-
 Ma 09:16Megyei

Fácán vadászatról, járványhelyzetről beszélgetünk, valamint a nyúl értékesítéséről az olasz illetve a francia piacon, egyéb munkálataikról is.

Szűk körben kezdődött meg a karácsonyvárás Jánosházán is

Helyükre kerültek a város karácsonyt váró fényei, helyén a karácsonyfa és az adventi koszorú, de közösségi programokra továbbra sincs lehetőség a vírushelyzet okán. Szűk körben és online azért készül az ünnepre a város.

Ismét Juhász Györgyöt választották meg a Selye János Egyetem élére

ma7.sk
-
 Tegnap 23:14Határtalan

Komárom. 14 igennel, és 1 tartózkodással Juhász György kapott bizalmat az akadémiai szenátustól arra, hogy a továbbiakban is ellássa a Selye János Egyetem rektori tisztségével járó feladatokat. Két kihívója lett volna, ám Tóth János és Szőköl István nem sokkal a megmérettetést előtt visszaléptek. Így egyedüli jelöltként Juhász György…