Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Klaus Iohannis: kinyit február 8-ától az iskolák többsége

Amennyiben a járvány az elmúlt két héthez hasonlóan alakul, a második félévtől kezdve az iskolák nagy részében megkezdődik az osztálytermi tanítás.

Klaus Iohannis: Pénteken nyilvánosan beoltatom magam

Klaus Iohannis pénteken nyilvánosan beadatja magának a koronavírus elleni oltást. Ezt az államfő maga jelentette be kedd este a Cotroceni-palotában tartott sajtótájékoztatón.

Pénteken nagy csinnadrattával Iohannis is beoltatja magát a vírus ellen

Főtér
-
 21.01.12 15:57Határtalan

Az év első elnöki sajtótájékoztatóján Klaus Iohannis elmondta, hogy 2021 mennyire fontos az ország jövője szempontjából. Két feladat van: megállítani a járványt, és felpofozni az elalélt gazdaságot: bevezetni a beígért reformokat. Utóbbiban EU-s forrásokra, és gazdaságélénkítő állami beruházásokra is szükség lesz. Az új kormány tagjaival is…

Iohannis: újra megnyithatnak az iskolák a második félévtől

Visszatérhetnek a diákok az iskolapadba február 8-ától, vagyis a következő félévtől – jelentette be Klaus Johannis államfő csütörtök délután, a Cotroceni-palotában tartott tanácskozást követően.

Így oltották be Iohannist

Főtér
-
 21.01.15 07:25Határtalan

Klaus Ionopotchivanoc Iohannis államfő pénteken 10 óra 00 perckor, a bukaresti katonai egyetemi kórházban megkapta a koronavírus-elleni oltása első adagját. Az államfői hivatal pénteken közzétett egy közel ötperces videót, amely kínos részletességgel dokumentálja, amint az elnökoltással megbízott asszisztens bekeveri az oltóanyagot, majd a…