Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 117 hír

Ezek már a krónikus kimerültség jelei

HáziPatika
-
  Ma 14:02 Életmód

Nagyon fontos, hogy felismerjük a különbséget az egyszerű fáradtság és a krónikus kimerültség között. Ha ugyanis az utóbbiról van szó, akkor jó eséllyel orvosi segítségre lesz szükségünk, mert önállóan valószínűleg nem tudunk megbirkózni a...

Kimentem a vadonba, mert tudatosan akartam élni

KultúrPart
-
  Ma 11:29 Kultúra

Rengetegen küzdenek szorongással a társas érintkezések elmaradása miatt.

Kimozdult a magyar egészségügy a holtpontról

24
-
  Ma 11:02 Belföld

Rossz állapotban érte az egészségügyet a koronavírus-járvány, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem tud válaszolni a kihívásokra. A betegek viszont még frusztráltabbakká válhatnak a járvány után, amiért további hónapokat kell várniuk az ellátásukra.

A bérautó, amit tényleg nem kíméltek

Vezess
-
  Ma 10:00 Autó-motor

10 mérföld volt csak ebben a Shelby Mustang GT350 H-ban, amikor fékeket kellett rajta cserélni. A Hertz bérautóját gyakran vitték vissza rajtszámmal az oldalán.

Így zajlik a koronavírus kimutatása a laborban

Lokál
-
  Ma 06:50 Bulvár

A koronavírus magyarországi megjelenése óta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) Nemzeti Biztonsági Laboratóriuma éjt nappallá téve dolgozik értünk, az egészségünkért. A feléjük áradó szeretet pedig mint mondják, ők is érzik, hiszen szinte naponta kapnak szép szavakat vagy ajándékokat. 

Wossala Rozinát Peruból kellett kimenekíteni

24
-
  Tegnap 21:13 Bulvár

A dzsungelben volt, amikor tudomást szerzett a koronavírus-járványról.

A 101 éves asszony, aki kimászott az ablakon és eltűnt

Magyar Hang
-
  Tegnap 21:06 Külföld

Vagyis az ablak helyett a hátsó kijáratot választotta, de valóban sikerült megszöknie az idősek otthonából, hogy találkozzon a lányával.

Félünk, hogy kimaradunk? – interjú Hartung Attilával, a FOMO rendezőjével

Corn & Soda
-
  Tegnap 19:45 Kultúra

A FOMO – Megosztod, és uralkodsz című alkotás első nagyfilmes rendezőjével, Hartung Attilával beszélgettem, melyet most megosztok olvasóinkkal. Az őszi-téli mozis vetítések után a FOMO azóta az iskolákat járta be, ahol pedagógia célzattal a diákok a tanárokkal...

A vidéki lakáspiacot sem kíméli a járvány - Nem csak Budapesten kell árcsökkenésre számítani

Portfolio
-
  Tegnap 17:20 Gazdaság

Néhány nappal ezelőtt részletes elemzést készítettünk arról, hogy a koronavírus-járvány hatásainak következtében hogyan változhatnak a budapesti lakásárak. A felmérésben azonban nem elégedtünk meg Budapesttel, hanem a megyeszékhelyek és a kisebb települések árváltozásaira is kíváncsiak voltunk, éppen ezért a cikksorozat második…

Kimaradt jelenet: Gáspár Laci csúnyán beszólt Dancsó Péternek

Az Álarcos énekes legutóbbi adásából kimaradt egy jelenet, amelyben Gásbár Laci kissé megbánthatta Dancsó Pétert.