Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 128 hír

Kim Dzsongun retteg: komplett városokat zárt le és embereket végeztetett ki

Kim Dzsongun teljesen lezárta Észak-Korea fővárosát, Phenjant, betiltotta a tengeri halászatot és két embert is kivégeztetett a koronavírus-prevenció jegyében – mondták el dél-koreai hírszerzők az ország parlamentjének az NBC beszámolója szerint.

Kim Dzsongun így védekezik a járvány ellen: városokat zárt le és embereket végeztetett ki

Kim Dzsongun teljesen lezárta Észak-Korea fővárosát, Phenjant, betiltotta a tengeri halászatot és két embert is kivégeztetett a koronavírus-prevenció jegyében.

Kim Dzsongun annyira retteg a koronavírustól, hogy komplett városokat zárt le és embereket végeztetett ki

Kim Dzsongun teljesen lezárta Észak-Korea fővárosát, Phenjant, betiltotta a tengeri halászatot és két embert is kivégeztetett a koronavírus-prevenció jegyében – mondták el dél-koreai hírszerzők az ország parlamentjének az NBC beszámolója szerint.

Ezeket az intim dolgokat tudjuk meg Kim Dzsongunról a húgától

Nuus
-
 20.11.23 13:18Bulvár

Kim Jodzsong még a koronavírus első hulláma alatt regisztrált a Facebookon. A Koreai Munkapárt Központi Bizottságának elnökhelyettese intim részleteket is elárul a diktátorról, akiről gyerekkori fotókat is posztolgat.

Juventus: Ronaldo játszhat, a budapesti meccs hőse kimaradhat a Fradi elleni kezdőből - lezárnák a továbbjutást az ola…

Csakfoci
-
 20.11.22 02:12Foci

Olasz sajtóinformációk szerint ezúttal Paulo Dybala és nem a pihentetett Álvaro Morata kezdhet a Ferencváros elleni BL-meccsen.

Koronavírus-fertőzés miatt ketten is kimaradtak a Dancing with the Stars tegnapi adásából

Life
-
 20.11.22 07:10Egészség

Koronavírus-fertőzés miatt ketten is kimaradtak a Dancing with the Stars tegnapi adásából

George Clooney nyíltan kimondta véleményét Orbánról, amikor csak saját új filmjéről beszélt

Az amerikai filmsztárnál a brazil elnök és a magyar miniszterelnök nem éppen pozitív kontextusban került szóba. Így látja Clooney Orbán Viktort. George Clooney úgy tűnik, a politikai hírekből merít ihletet a filmjeihez, legalábbis erre utalt egy interjúban, amikor a legújabb filmjéről beszélt. A színész és rendező a GQ magazin Youtube csatornájára

Hatékony mosóport akar? Kimutatták, mit érdemes venni

A Tudatos Vásárlók Egyesülete (TVE) 13 mosópor hatékonyságát tesztelte. Olyan márkákat is megvizsgáltak, mint az Ariel, a Persil, a Tomi vagy a Biopon, de ezek még az első hat hely egyikére sem futottak be. Meglepetés az árérték arány tekintetében is akadt.

Száz éve a Fekete Báró kimenekített 150 ezer embert a bolsevikok elől

Szabad Európa
-
 20.11.22 09:24Kultúra

1920. novemberében 150 ezer embert menekítettek ki a Krímből a bolsevikok elől Vrangel báró vezetésével.

Molnár Piroska: "amikor szépen kikopnak a szerepeim, kimegy az ember alól a pálya"

Infostart
-
 20.11.22 12:55Kultúra

Mai napig minden szerepéből tanul Molnár Piroska színművésznő, akit nagyon zavar, hogy a jelenlegi helyzetben nemcsak nem játszhatja szerepeit, de nem tud előadásokra beülni sem.

Úszás: Az igazság fáj, de kimondom – Milák a hazai gyengeségekről

NSO
-
 20.11.22 15:05Vizes sport

Milák Kristóf világ- és Európa-bajnok úszó – aki nemrég átesett a koronavírus-fertőzésen – a Csisztu Sport Cast november 22-i adásában elmondta, maradéktalanul felépült, és az izomveszteségen kívül nem élte meg rosszul a betegséget.