Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 73 hír

Programajánló: Borsos kiállítás és koncert a BFMK-ban

Promenad
-
  Ma 19:44 Megyei

Emlékkiállítás és komolyzenei koncert- a kétrészes programsorozatban a Borsos család múltja és jelene kapcsolódik össze. Borsos Annamária óvónő–művész édesanyja alkotásait tárja az érdeklődők elé augusztus 26-án 17 órától a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ első emeletén. Majd szeptember 7-én 18 órakor a város elismert…

A Bauhaus magyar mestereiről rendeztek kiállítást Berlinben

A vándorkiállítás kurátora Várkonyi György művészettörténész, látványtervezője pedig Czakó Zsolt grafikusművész.

A Bauhaus magyar mestereiről rendeztek kiállítást Berlinben

A vándorkiállítás kurátora Várkonyi György művészettörténész.

Mátyás király várairól nyílt kiállítás a galántai múzeumban

Parameter
-
  Ma 18:48 Határtalan

2018-at Magyarországon Mátyás-emlékévnek nyilvánították, mivel ebben az évben volt Hunyadi Mátyás trónra lépésének 560. évfordulója. A most Galántára érkező vándorkiállítás is ebben az évben született meg. „A kiállítás kurátora Buzás Gergely régész, a visegrádi múzeum igazgatója. A tárlat Mátyás király várait mint reprezentatív uralkodói…

A pápai kiállítás művészi mérföldkő a magyar-kínai diplomáciában

Az egyre jelentősebbé váló magyar-kínai diplomáciai, gazdasági kapcsolatok elmélyítése jegyében megnyitották a magyar tájról, látnivalókról készült kínai festménykiállítást.

Megnyílt Csizik Balázs fehérvári kiállítása Kapcsolódások címmel - az alkotóval beszélgettünk

fmc
-
  Ma 15:29 Kultúra

Kiállított már Budapesten, a Művészetek Palotájában, Debrecenben, Bécsben, Bariban, Rómában, Sanghajban, mégis maradt egy kis űr, egy kis hiány. Ez látszik most kitöltődni szülővárosában, Fehérváron, mert most a fiatal fotóművész önálló kiállításával találkozhatunk a Pelikán Galériában.

Megnyílt a kortárs kínai festőművészek pápai kiállítása

Az Új Tengeri Selyemút - Magyarország neves kínai festőművészek szemével című tárlatot a magyar-kínai diplomáciai kapcsolatfelvétel 70. évfordulója alkalmából állították össze, az Esterházy-kastélyban.

Tizenkilencezren voltak a Mach Tech–Ipar Napjai kiállításon

Amilyen mértékben nőtt a magyar ipar teljesítménye az elmúlt öt évben, úgy bővült a régió meghatározó ipari seregszemléje is. Idén négy pavilonban 20 ország 562 kiállítója vett részt a Mach Tech – Ipar Napjai nemzetközi ipari szakkiállítás-együttesen a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban május 14–17. között. A négy pavilonban megrendezett…

Kínai festőművészek alkotásaiból nyílt kiállítás Pápán

Szerencsések, akik az emberi lélek által képesek tükrözni a valóságot - mondta a megnyitón Kövér László.

Őskori állatokkal is lehet szelfizni a vadonatúj kiállításon

Travelo
-
  Ma 14:25 Utazás

Az Ipolytarnóci Ősmaradványoknál nyílt meg a tárlat, mely segít értelmezni a különleges látnivalókat.

Családtörténeti kiállítás a Magyar Zsidó Múzeumban

Kultúra
-
  Ma 13:15 Kultúra

Mind tudni akarjuk, kik vagyunk, honnan jöttünk. Családtörténetet kutatunk, DNS tesztet készíttetünk, azt reméljük, hogy az anyakönyvek, levéltárak, a génjeink adataiban ott van a válasz, ott van a történetünk. A legfontosabb kérdésünk, amelyre soha nem remélhetünk választ, hogy kik vagyunk. A történetünk nem a születésünkkel kezdődik és nem a…

Kiállítással idézik meg az 1989-es befogadás napját

A Magyar Nemzeti Múzeum és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat szeptember 29-ig látogatható kiállításán az érdeklődők betekinthetnek a zugligeti menekülttábor mindennapjaiba és az önkéntesek munkájába.

Különleges kiállítás a Csabagyöngyében

Analógiák címmel nyílt kiállítás a Csabagyöngye Kulturális Központban Békéscsabán, csütörtökön. A tárlat két művész, Horváth Ádám és Ceh Tibor munkáinak válogatása.

A Nagyboldogasszony-napi búcsú apropóján rendeztek kiállításokat Nován

Zaol
-
  Ma 10:00 Kultúra

A helyi hagyományoknak megfelelően ezúttal is a település búcsúi ünnepe, Nagyboldogasszony napja apropóján rendezte meg termény- és hobbikiállítását, valamint a Szép, tiszta, virágos Nováért elnevezésű környezetszépítő verseny eredményhirdetését a göcseji község önkormányzata.

Egykori csapattagokat várnak a kiállításra

Ajkai Szó
-
  Ma 08:25 Megyei

A Csingervölgyért Egyesület hívja az egykori Ajkai Bányász SE labdarúgóit augusztus 31-én 16.30-ra a Bányászati