Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

Keszthely már a nyári szezonra készül

Türkiz színű lesz a Városi Strand új csúszdája, erről közönségszavazás döntött. A fejlesztések folytatódnak, a munkák most is tartanak, és Keszthely már gőzerővel készül a jövő évi szezonra.   Keszthely számára rendkívül fontosak a strandjai, így fejlesztésükre kiemelt figyelmet fordítanak, hiszen a vízi élmények a meghatározók turisztikai szempont

Közönségszavazás döntött a keszthelyi strand látványosságának színéről

Zaol
-
 Tegnap 07:00Megyei

Türkiz színű lesz a Városi Strand új csúszdája, erről közönségszavazás döntött. A fejlesztések folytatódnak, a munkák most is tartanak, és Keszthely már gőzerővel készül a jövő évi szezonra.

Keszthelyről a Balaton – Szemet gyönyörködtető képeket készített olvasónk

Zaol
-
 20.11.22 14:40Megyei

A fényképeket olvasónk, Szaffner Violetta osztotta meg velünk.

Keszthelyen a járvány ellenére sem estek az ingatlanárak

hírbalaton
-
 20.11.21 06:03Belföld

Jelentősen emelkedett a téglalakások négyzetméter ára Keszthelyen, a panellakások esetében azonban visszaesés tapasztalható. A szakemberek azt mondják, az idén leginkább nyaralás céljából vásároltak ingatlant a hazai és külföldi állampolgárok a térségben. Hozzátették, egyre kevesebb az eladó lakóingatlan, a beépíthető telkek…

Hogyan vált interaktív múzeummá a keszthelyi Amazon Ház?

Az Amazon Házat Keszthely első szálláshelyei között tartották nyilván.

Nagy Bálint: Jelenleg 112 fő igazolt fertőzött van Keszthelyen

Zaol
-
 20.11.20 15:33Megyei

Nagy Bálint, Keszthely polgármestere a közösségi oldalán adott ki közleményt pénteken, amelyet változtatás nélkül közlünk!

Lóváltó állomásból interaktív múzeum - a keszthelyi Amazon ház története

Ma egy különleges főúri utazási kiállítás színhelye Keszthely legendás szállója, az Amazon! Van, aki járt a hatvanas-hetvenes években az itt működő Balaton presszóban vagy Szabadság étteremben?

Gördülékenyen átálltak a digitális oktatásra Keszthelyen

hírbalaton
-
 20.11.20 08:22Belföld

November 11-től a járvány elleni védekezés egyik megoldásaként a középiskolákban átálltak a digitális oktatás rendjére. A televíziónk által megkeresett intézményekben számítottak a rendelkezésre. Mind a tanulók, mind pedig a pedagógusok bíznak abban, hogy nem hibrid oktatással zárul majd a 2020/21-s tanév első féléve. A járvány…

Elhunyt Magyar Gyula, a Keszthelyi TV egyik alapítója

A televízió közösségi oldalán tudatta a hírt.

Logisztikai központ épül Keszthelyen

5000 négyzetméteres logisztikai központ épül Keszthelyen. Az egyik hazai áruszállító cég beruházása mintegy 50 munkahelyet teremt majd a városban. Nagy Bálint, Keszthely polgármestere kifejtette, rendkívül fontos, hogy a turizmus mellett más ágazatok képviselői is vonzónak találják a várost. A logisztikai központot várhatóan 2021 tavaszán adják…

Új logisztikai központot hoz létre Keszthelyen a BHS Trans Kft.

Debrecen, Szeged és Pécs mellett a Balaton-parti városban hoz létre logisztikai központot a BHS Trans Kft. Másfél hektáros területen ötezer négyzetméteres csarnok épül és 50 új munkahely létesül a városban.

A Keszthelyi Kiscápák és a Zalaco-ZÚK ifjú úszóinak remeklése

Zaol
-
 20.11.18 20:00Sport

Remek hírek érkeztek a zalai úszókról, hiszen a Budapesten, a Tüske uszodában rendezett idei ifjúsági és serdülő országos bajnokságról bajnoki címmel és érmekkel tértek haza. A bajnoki elsőség a keszthelyi Hetyei Nóra nevéhez fűződik, aki további érmeket is szerzett, ahogy a zalaegerszegiek sem maradtak medálok nélkül.

Elgázolt egy embert a Keszthelyről Ukkra tartó személyvonat

Tapolca és Balatonederics között szerdán este nyílt pályán gázolt a vonat.

Sakál vagy róka sétál Keszthelyen?

Az elmúlt napokban többen találkoztak valamilyen vadállattal kutyasétáltatás közben Keszthelyen. Van, aki szerint nem róka, hanem toportyán veszélyezteti a kedvenceket, de az illetékes vadásztársaság elnöke szerint nagyon kevés az esély arra, hogy aranysakál legyen a városban.

17 hektárnyi liget a város szívében, a keszthelyi Helikon park

115 éve alakították ki Keszthely legnagyobb zöldterületét, melynek közepén végigfutó fasor, a Sóhaj allé, összeköti a belvárost a Balaton partjával.