Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 68 hír

Amikor egy édesen szuszogó kislány helyett a rácsok néznek vissza rá: véleménycikk az elnöki kegyelemben részesülő …

Blikk
-
 Ma 04:05Vélemény

A nagyobbik fiam kiskamasz korban van, a kicsit szerencsére még hivatalosan is nevezhetjük kicsinek, most volt kilenc, így aztán még cikiség nélkül használhatom rá ezt a jelzőt. Pedig már nem olyan pici. Simán elhallgat akár egy matekdogát, az okostelefonon pedig már ő mutatja meg nekem még a közepes kunsztokat is.

Kertész Ágnes örömkönnyekben tört ki: szabadulása után pert indít gyermekéért az elnöki kegyelmet kapó nő

Blikk
-
 Ma 04:00Belföld

A rideg fegyházban csak a kislányától kapott rajzok melengették Ágnes szívét.

Kiállítják dr. Hoffmann Imre gyűjteményét

Szoljon
-
 Tegnap 19:00Belföld

A közelmúltban elhunyt tűzoltó altábornagy sok éven keresztül gyűjtötte a tűzvédelem történetével kapcsolatos tárgyakat.

Nincs rá jogszabály, nem tudni mikor szabadulhat az Áder Jánostól részleges kegyelmet kapó Kertész Ágnes

ATV
-
 Tegnap 18:50Belföld

Részleges kegyelmet kapott Kertész Ágnes a köztársasági elnöktől. A férjét nyakon szúró nő fegyházbüntetését Áder János fogházra enyhítette. Ilyenre korábban nem volt példa, így erre az esetre nincs jogszabály, ezért egyelőre nem lehet tudni, hogy az előre eltervezett emberölési kísérlet miatt elítélt nő mikor szabadulhat a börtönből.

Multiva vetőgépek – kertészeti és szántóföldi kultúrákban is

Magro
-
 Tegnap 14:25Gazdaság

A Multiva nyári kampányidőszaka javában zajlik, így most érdemes érdeklődni a 18-20%-os kedvezmény illetve a próbalehetőség felől! A részletekért kattinson!

"Én is szúrtam, igen, védtem az életem" - ezek voltak Kertész Ágnes ügyének fordulatai

Tegnap a Blikk tudta meg, hogy kegyelmet kapott Áder János köztársasági elnöktől Kertész Ágnes. Az értesülést Lichy József, a nő korábbi ügyvédje megerősítette a lapnak. A Heti Napló stábja többször is forgatott Kertész Ágnessel, a börtönben is találkoztak vele, összeszedtük, az évek során hogyan alakult az ügy.

Kertész Ágnes kegyelmet kapott Áder Jánostól

Kertész Ágnes 2018-ban szurkálta meg a párját. A nő az ítélet szerint kábítószert kevert a férje italába mielőtt rátámadt.

Csernus Imre 55 éves korára nagyon megváltozott: 10 éve vidéken él

Femina
-
 Tegnap 07:36Bulvár

Csernus Imre megújulásra és új kihívásokra vágyott, amikor az élet több területén is váltott.

Kertészkedésen át is vezethet vissza út a társadalomba – A Seeds4Hope önkénteseinél jártunk

WMN
-
 Tegnap 06:00Életmód

Ahol egy tő paradicsom jóval túlmutat önmagán, reményt adhat és életcélt olyanoknak, akik az otthonukkal együtt rég elvesztették mindezeket.

A kislánya miatt élte túl Kertész Ágnes: Áder kegyelmével végre megmenekül a gyilkosok és rablók számára fenntartott f…

Három éve, 2018-ban egy emberként állt ki az ország a párját késsel nyakon szúró Kertész Ágnes mellett. A nagy szerelemnek induló párkapcsolat megromlott, Ágnes élete rémálommá vált. Végül a vád szerint kábítószert kevert a férje italába, majd megkéselte őt. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Lombok alatt, sorok között – Traktorok kertészetekbe, ültetvényekbe

A szűk sorok, alacsony lombok közé olyan traktorok valók, amelyek alacsony építésük révén nem okoznak sérülést a növényekben, fordulékonyságuk révén pedig nem jelent számukra gondot a szűk, sokszor egyenetlen terepen manőverezni. Ma már „szuflában” sem szenvednek hiányt, a gyakran 100 LE fölötti teljesítményű motor és az erős…

Elnöki kegyelmet kapott Kertész Ágnes

Az ítélet szerint a nő kábítószert tett férje italába, majd többször megszúrta.

Elnöki kegyelmet kapott Kertész Ágnes

Áder János kegyelemben részesítette Kertész Ágnest, aki 2018-ban megkéselte a férjét.

Családon belüli erőszak: Áder János kegyelmet adott Kertész Ágnesnek

2018-ban került börtönbe a párját késsel nyakon szúró Kertész Ágnes. A nagy szerelemnek indult párkapcsolat megromlott, Ágnes élete rémálommá vált. Végül a vád szerint kábítószert kevert a férje italába és megkéselte. Most a Blikk megtudta: kegyelmet kapott Áder János köztársasági elnöktől.