Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 135 hír

6 mód, ahogy a kutyád segítséget próbál kérni tőled: ismerd fel te is a jeleket!

Joy
-
  Ma 19:21 Életmód

A nyüszítést, furcsa ugatást mind felismerjük, de máshogy is próbálja jelezni feléd a kutyusod, hogy valami nem stimmel vele!

Hont András: Napvégi gondolatok Trianon ürügyén

Nincs más lehetőség, meg kell próbálni a hátrányt előnnyé fordítani.

Bereznay András: Trianon az önrendelkezés elvének és jogának megcsúfolása

Átlátszó
-
  Ma 18:24 Vélemény

Magyarország 1918 végén soknemzetiségű ország volt, az első világháború vesztesei közé tartozott. E tények egyikéből sem következik, hogy a győztesek...

Az NB I-be kérné magát a szlovák focicsapat

Rangadó
-
  Ma 17:50 Foci

Kiverte a biztosítékot, hogy év végéig maximum 1000 néző mehet a meccsekre.

Több mint 40 milliárdot osztottak már szét ezek közt a cégek közt: csak kérni kell

Az MNB 2020. április 20-án indította el a Növekedési Hitelprogram Hajrá (NHP Hajrá) konstrukciót 1500 milliárd forintos keretösszeggel a kkv-k finanszírozáshoz jutásának elősegítése érdekében. A hitelintézeteknél és pénzügyi vállalkozásoknál

Nyílt levélben kérnek segítséget a kormányfőtől az önkormányzatok

"Ha a kormány nem siet haladéktalanul és célirányosan az önkormányzatok segítségére, a jelenlegi helyzet hosszú ideig nem tartható fent, és fennáll annak veszélye, hogy a települések még azokat a feladataikat sem lesznek képesek ellátni, melyeket számukra törvények írnak elő" - hangsúlyozza a szerkesztőségünkbe eljuttatott nyílt levél.

Elképesztő összegeket kérnek el egy garázsért Budapesten

Vidéken átlagosan kétmillió forintot ér egy garázs, ugyanezért a fővárosban ennek a többszörösét kell fizetni, akár hatmilliót is érhet egy autótároló. Az árat nagyban befolyásolja a közterületi parkolási lehetőség, és a környék beépítettsége, derült ki az Otthon Centrum legfrissebb felmérésből.

Eltűnt egy 11 éves kisfiú, segítséget kérnek a Pest megyei rendőrök

A Dunakeszi Rendőrkapitányság körözési eljárást indított a 11 éves Tallárom Bence eltűnésének ügyében. .hu A kisfiú 2020. június 5-én reggel dunakeszi otthonából távozott, haza nem érkezett, jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen. Az eltűnéséről tett bejelentést követően a Pest megyei rendőrök haladéktalanul megkezdték a fiú felkutatását,…

Zászlórudakat avattak Andráshidán Trianon évfordulója alkalmából

Zaol
-
  Ma 17:04 Megyei

A megyeszékhely andráshidai városrészében is megemlékeztek csütörtökön a trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulójáról.

Határtalanság Varga Dániel és Gáspár András szemével

Június 4-e, a nemzeti összetartozás napja alkalmából a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkársága Milyen jó, hogy itt vagyunk címmel videópályázatot hirdetett. A többszáz beérkezett pályamű közül a második kategória győztese a füleki Varga Dániel és Gáspár András szerzőpáros Határtalanság című alkotása lett.

Hatalmasat esett Stohl András

Hatalmasat esett Stohl András - Videó

Vásártéri tilalom a házi sertések bevitelére – Mindenkit kérnek a szabályok betartására!

A NYÍRVV Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosokat, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatala által 2020. június 2-án kiadott határozat megtiltja a NYÍRVV Nonprofit Kft. Vásártér területére házi sertések beszállítását!

Nemény András: segítsünk magyar testvéreinknek!

Ez a lényeg
-
  Ma 09:22 Vélemény

A fagyos szíveket is pillanatok alatt felmelegítette Nemény András Trianonról való megemlékezése. 

Stohl András hatalmasat esett

A TV2 vetélkedőjében, A Piramisban mesélt el egy sztorit.