Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 98 hír

Horváth Tamás ezúttal is kilóra megvette a zsűrit táncával

Filmsor
-
  Tegnap 22:52 Film

Egy igazán forró cha cha cha-val szántotta fel a színpadot Horváth Tomi és Sipos Viktória.

Menczer Tamás újabb magyar sikerről számolt be

Sorozatban másodszor a legjobb lett a magyar befektetési ügynökség a közép-kelet-európai régióban – jelentette be a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szombaton, közösségi oldalán.

Szívbemarkoló történet: Vitray Tamás az Auschwitzba hurcolt édesanyjáról vallott

Life
-
  Tegnap 19:03 Életmód

Szívbemarkoló történet: Vitray Tamás az Auschwitzba hurcolt édesanyjáról vallott

„Azt az anyát akartam megőrizni, szerelmes voltam belé” - megdöbbentő őszintéséggel mesél gyerekkoráról Vitray Tam…

73 évesen szánta rá magát, hogy Auschwitzba utazzon édesanyja sírjához. A legendás tévés elmesélte azt is, hogyan élte át kisgyerekként a világháborús borzalmakat.

Horovitz Tamás kitüntetése

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (b) átadta a Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozat kitüntetést Horovitz Tamásnak, a Debreceni Zsidó Hitközség elnökének az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából tartott ünnepségen a Várkert Bazárban …

Feczkó Tamás: Győzni kell!

Amíg Élek Én
-
  Tegnap 15:38 Sport

A DVTK vasárnapi mérkőzése előtt Feczkó Tamás vezetőedző elmondta, ezúttal csak a cél számít, nyerni kell a PAFC ellen.

Új Hét névvel támasztották fel online a legsikeresebb romániai magyar hetilapot

Azonnali
-
  Tegnap 12:55 Vélemény

Romániai román, erdélyi magyar és világpolitika, valamint kultúra, gazdaság és sok minden más is fog szerepelni az erdélyi/romániai magyarság új portálján, az Új Héten. A portál az ötven évvel ezelőtt indult A Hét hetilap hagyományát folytatja majd.

Készül a visszavonulásra Jordán Tamás

Harminc év után abbahagyja a színházigazgatást a Nemzet Színésze, ugyanakkor viszont visszatér a filmvászonra, miután főszerepet kapott az Oscar-díjas Deák Kristóf (38) rendezésében készülő „Az unoka” című mozifilmben.

Szele Tamás: Rejtvényrovat

Huppa
-
  Tegnap 09:39 Vélemény

Azért különös ám az emberi természet. Mindent megtesz ez a kétlábú, tollatlan, hogy ha valami kellemetlen a számára, azt ne lássa, ne hallja, ne is tudjon róla. A tegnap igen szép, felemelő és kellemes demonstráció zajlott, melynek végig sikerült megőrizni békés jellegét. Fontos és okos beszédek hangzottak el, majd rendbontás nélkül hazament…

Vitray Tamás 73 évesen kutatta fel az édesanyját, akit egy tömegsírba temettek

Indirekt
-
  Tegnap 09:30 SzínesVitray Tamás

Vitray Tamás megdöbbentő őszinteséggel mesélt édesanyjáról, akitől a II. világháború szakította el. A tévés édesanyját, Kertész Annát 34 évesen, 1944. március 20-án hurcolták el Auschwitzba. Vitray 14 évvel ezelőtt, immáron hetvenhárom esztendősen kereste fel azt a sírt, ahol édesanyja maradványai nyugodtak. Mint a Blikknek elmondta, csak akkor…

Búcsúzni készül Jordán Tamás, Garas Dezsőt szívesen átölelné a másvilágon

Harminc évvel a „Szédülés” után ismét mozifilmben kapott főszerepet Jordán Tamás (78), az Oscar-díjas Deák Kristóf (38) rendezésében készülő „Az unoka” című műben. – Ma sem merül fel bennem, hogy szó szerinti nyugállományba kellene vonulnom, de az aktív munkás életből hamarosan visszább fogok venni, hiszen január 31-én lejár a…

Személyesen – Varga Tamás fotói

kultura.hu
-
  Tegnap 09:00 Kultúra

Sorozatunkban alkotókat kérünk arra, hogy a műveikről beszéljenek. Ezúttal Varga Tamás fotográfus mesél az általa válogatott alkotásokról.