Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 85 hír

Minősíthetetlen stílusban szidta Kásler Miklóst a baloldal

888.hu
-
  Ma 12:00 Vélemény

Elképesztő gyülület-cunami zúdult a baloldali politikusok részéről Kásler Miklósra, az emberi erőforrások miniszterére a járvány alatt. Mutatjuk a leggusztustalanabb támadásokat.

Idén elmaradt a mátészalkai tavaszi hadjárat

Szon
-
  Ma 09:17 Sport

A szatmáriak szerették volna a pályán kiharcolni a bennmaradást.

Fontos munkát végeznek Kásler Miklós tanácsadói

Magyar Nemzet
-
  Ma 07:05 Belföld

A megbízott szakértők részletesen reagáltak lapunknak az őket ért ellenzéki vádakra.

Peller Anna és Lukács Miklós szeretnének még egy gyermeket

Life
-
  Tegnap 20:45 Életmód

Peller Anna és Lukács Miklós szeretnének még egy gyermeket

Továbbra is biztonságos és folyamatos a termelés a miklósi gyárban

Szoljon
-
  Tegnap 19:00 Gazdaság

A CLAAS Hungária Kft. bejelentette, hogy a következő hónapokban is folyamatos és biztonságos lesz a termelés a törökszentmiklósi gyárban.

Koronavírus: a magyar matematikuscsoport minden előrejelzése bevált

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kiválóan vizsgázott a járvány elleni küzdelemben - jelentette ki Palkovics László pénteken a Tisza-parti városban.

Havi 1,2 millióért ad járványügyi tanácsot az AH korábbi vezetője Kásler Miklósnak

Havi 1,2 millió forintért ad tanácsokat Kásler Miklósnak az Alkotmányvédelmi Hivatal volt vezetője. Balajti László megbízására az Emmi frissen feltöltött szerződéslistájából derült fény – szúrta ki a HVG. Balajtit, elmondása szerint, Kásler tanácsadója, Kollár Lajos érsebész ajánlotta be az Emminek. Rekordnak számító, 1,2 millió forintos…

Kásler Miklós tételesen felsorolta, kik kapják meg a bruttó 500 ezret – itt a pontos lista

A járvány alatt végzett munkájukat ismerik el a pénzzel sokaknak, a honvédség sem marad ki. Július 1-jével kapják meg bruttó 500 ezer forintos egyszeri juttatásukat az egészségügyi dolgozók - jelentette be az emberi erőforrások minisztere pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján. Kásler Miklós közölte, ez az egyszeri bérkiegészítés 160 ezer…

Kásler Miklós felsorolta, kinek jár a félmilliós juttatás az egészségügyben

Július 1-jével 160 ezer egészségügyi dolgozó kap bruttó 500 ezer forintos egyszeri juttatást. Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter pénteken tételesen felsorolta, kinek jár a pénz. Megkapja a jutalmat valamennyi közfinanszírozott ellátásban dolgozó orvos, ápoló, asszisztens, művesekezelést végző szolgáltatók, az Országos Mentőszolgálat…

Kásler Miklós bejelentése: itt a lista, ők kapják az egyszeri ötszázezres pénzt az egészségügyben – Sokan talán nem is …

Július 1-jével kapják meg bruttó 500 ezer forintos egyszeri juttatásukat az egészségügyi dolgozók - jelentette be az emberi erőforrások minisztere pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján.

Az anyát és a babát is újra kellett éleszteni - újabb részletek a mátészalkai kismama tragédiájáról

A kómába esett, majd elhunyt nő kisfia még kórházban van. A nő testvére szerint a legszörnyűbb az, hogy a húga annyira várta, hogy végre gyermeke szülessen, de nem is láthatta őt.

A félmilliós bérkiegészítés részleteiről beszélt Kásler Miklós

Július 1-jével kapják meg bruttó 500 ezer forintos egyszeri juttatásukat az egészségügyi dolgozók, az egyszeri bérkiegészítés 160 ezer embert érint - jelentette be Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere pénteken.

A 4 sávoson kóborol egy malac Mátészalkán

Szon
-
  Tegnap 13:22 Belföld

A Szabolcs Trafi/ Útinfó Facebook-csoportban egy igen szokatlan fotót töltöttek fel: Mátészalkán, a 4 sávos úton kóborol egy malac – írta a kép készítője.

Kásler Miklós elárulta, kik kapják az egészségügyben az 500 ezer forintos juttatást

24.hu
-
  Tegnap 13:15 Belföld

Az erkölcsi megbecsülés mellett materializálni kellett a munkájukat – mondta a miniszter.