Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 64 hír

Ismét állást hirdet a Neuzer kerékpárgyár!

infoVáros
-
  Ma 02:33 Megyei

Csomagoló hulladékanyag (papír, műanyag) kezelő munkakörbe, férfi állás lehetőséget kínál az esztergomi Neuzer Kft.

Kerékpárutat adtak át Oroszlány és Tatabánya között

Átadták pénteken azt az 1,2 milliárd forintos beruházással megépült 13 kilométeres kerékpárutat, amely Kecskéden és Környén át összeköti Oroszlányt és Tatabányát, valamint lehetőséget teremt a majki kamalduli kolostor elérésére is.

Saját filmjében mutatja be kerékpáros kalandjait Széll Bence

Haon
-
  Tegnap 20:09 Film

Tősgyökeres debreceni, Széll-vészként száguld évek óta kétkerekűjén, október 22-én pedig megjelenik egész estés filmje Legyőzni az Alpokat címmel.

Kerékpárost ütött el egy autó Kiskunhalason

Hiros
-
  Tegnap 18:29 Baleset-bűnügy

Kerékpárost ütött el egy autó Kiskunhalason, a Szilády Áron utca és a Torma János utca kereszteződésében.

Átadták az Oroszlány és Tatabánya közötti kerékpárutat

Pénteken Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos biciklizte végig az útvonalat, szombaton pedig lakossági bebiciklizést tartanak.

Átadták az Oroszlány és Tatabánya közötti kerékpárutat

Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos köszöntőjében kiemelte, hogy a Giro d'Italia három magyar szakaszának köszönhetően 2020-ban kiemelt figyelmet kap a kerékpározás.

Diákoknak szervez kerékpáros vándortábort a bánki házaspár

Nool
-
  Tegnap 16:45 Belföld

Országszerte egyre népszerűbbek a nyaranta rendezett különböző vándortáborok.

Átadták az Oroszlány és Tatabánya közötti kerékpárutat

Lokál
-
  Tegnap 16:29 Belföld

Átadták pénteken azt az 1,2 milliárd forintos beruházással megépült 13 kilométeres kerékpárutat, amely Kecskéden és Környén át összeköti Oroszlányt és Tatabányát, valamint lehetőséget teremt a majki kamalduli kolostor elérésére is.

Milyen Ausztriában egy amatőr kerékpárverseny?

Flowcycle
-
  Tegnap 07:39 Életmód

Lehet-e bármit is élvezni a gyönyörű tavakból 190-es pulzus mellett?

Ismét kerékpárra ült a békenagykövet

Zaol
-
  Tegnap 07:00 Megyei

A rendszerváltás 30. évfordulója alkalmából indította el legújabb misszióját Zelei József, Magyarország kerékpáros békenagykövete. A már több mint 85 ezer kilométert megtett férfi tegnap Zalában járt.

Problémák és megoldások a Tapolca–Szigliget közötti kerékpárút körül

A nyár folyamán Raposka település képviselő-testületének kezdeményezésére a szigligeti önkormányzat átvette a Tapolca–Szigliget közötti kerékpárút gesztori feladatait, amit több mint egy évig látott el.

Bezárt a Wekerle Kerékpárszerviz

Ittlakunk
-
  19.10.17 16:51 Budapest 19. ker

Bezárt a Zalaegerszeg utca 46. szám alatti Wekerle Kerékpárszerviz. Az erről szóló információ a Facebookon jelent meg.„Tisztelt Vásárlóim! Ezúton szeretnék értesíteni mindenkit, hogy a kerékpárüzletre vonatkozó szerződésem lejárt. Az árukkal, kerékpárokkal kapcsolatos kérdéseikkel ezután a Wekerle Kerékpár nevű facebook illetve…

Közel 250 kerékpáros tekert a Badacsony 200 túrán

Balaton.hu
-
  19.10.17 16:42 Utazás

A jó helyszínválasztás, a festői környezet és az időjárás is hozzájárult ahhoz, hogy közel 250 kerékpáros vágjon neki a Badacsony 200 kerékpáros teljesítménytúrának a múlt hétvégén.   A Badacsony 200 kerékpáros túra ötletét a Bakonyban és a Balaton-felvidéken vezető, a kilencvenes évek közepe óta megrendezendő Bakony 200 túra adta.…

Tapolca–Szigliget közötti kerékpárút: problémák és megoldások

A nyár folyamán Raposka település képviselő-testületének kezdeményezésére a szigligeti önkormányzat átvette a Tapolca–Szigliget közötti kerékpárút gesztori feladatait, amit több mint egy évig látott el. Az azóta történtekről, a kerékpárúttal kapcsolatos fejleményekről kérdezte a veol.hu Balassa Balázst, Szigliget polgármesterét.…

Kerékpárról vette be Budapestet Karácsony Gergely – Demszkyt és Tarlóst díszpolgárrá tenné

Elődje, Tarlós István szintén lazán, bőrdzsekiben fogadta utódját, magyarázata szerint szimbolikus gesztusként, mivel a felöltött bőrdzsekiben kezdte meg anno a főpolgármesteri munkáját – ebben is fejezi be.