Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 88 hír

A keleti vakcinákkal is mindenhova utazhatunk, kivéve oda, ahova nem

Mozgalmas napok állnak Szijjártó Péter mögött és még nem látni e fáradozások végét. Ezúttal nem lélegeztetőgépeket kell beszereznie a magyar külügyminiszternek, és nem is a Szputnyik V nevű, ideiglenesen hazánkban állomásozó orosz vakcina szállítmányait fogadja a repülőtéren, hanem azon munkálkodik, hogy a magyar emberek minél több…

Hatalmas jégeső csapott le az ország keleti részén

Az ország kétharmadán riasztás van érvényben zivatarok és jégeső miatt.

Keleti Andrea: Miért kell nekem ennyi ember fenekét nézni?

Nem palástolta a véleményét. Szerinted igaza van?

Koronavírus: ide nem utazhatnak a keleti vakcinákkal oltottak

Németországban egyelőre nem ismerik el beutazásnál azokat a koronavírus-vakcinákat, amelyek nem rendelkeznek az Európai Unió (EU) engedélyével.

Koronavírus: Németország nem ismeri el a keleti vakcinákat a beutazásnál

Németországban egyelőre nem ismerik el beutazásnál az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) okozta betegségtől (Covid-19) védő oltást, ha nem európai uniós (EU-) engedéllyel rendelkező vakcináról van szó - mondta a szövetségi egészségügyi miniszter szerdán Berlinben.

A keleti konyha 14 legkülönlegesebb hozzávalója

A keleti konyha ételei nem csak egészségesek, de nagyon finomak is. Ha ön is szeretné megismerni ezt a különleges gasztronómiai világot, szerezze be az alapvető hozzávalókat és fűszereket!

Mi lett volna ... ? Ha a keleti magyarok megmaradnak?

hirado.hu
-
 Tegnap 19:23Vélemény

A volgai magyarok sorsáról kevés adat áll rendelkezésre. A mongol betörés örökre szétszórta őket a körülöttük élő törökös népek tengerében. De mi lett volna ha sikerül átvészelniük a tatárjárást? Mi lett volna, ha sikerül csatlakozniuk a Magyar Királysághoz?

Keleti Nyitás táborok indulnak Lakiteleken

Magyar Hírlap
-
 Tegnap 17:12Kultúra

A Lakiteleki Népfőiskola, a Kelet- és Közép-Európai Kutatásért és Képzésért Alapítvány és a Magyar Írószövetség pályázatot hirdet műfordítói és országismereti táborokban való részvételre.

Németország nem ismeri el a keleti vakcinákkal történt oltásokat

Németországban egyelőre nem ismerik el beutazásnál az új típusú koronavírus (okozta betegségtől védő oltást, ha nem európai uniós (EU-) engedéllyel rendelkező vakcináról van szó.

Németország még nem ismeri el a keleti vakcinákat

Németországban egyelőre nem ismerik el beutazásnál az új típusú koronavírus okozta betegségtől védő oltást, ha nem európai uniós  engedéllyel rendelkező vakcináról van szó - mondta a szövetségi egészségügyi miniszter szerdán Berlinben.

Németország nem ismeri el a keleti vakcinákat, mert még sem az orosz, sem a kínai nem rendelkezik EU-engedéllyel

Németország egyelőre nem ismeri el beutazásnál a védőoltást, ha nem európai uniós (EU-) engedéllyel rendelkező vakcináról van szó – mondta a szövetségi egészségügyi miniszter szerdán Berlinben az MTI tájékoztatása szerint.…

Németország nem ismeri el beutazásnál a keleti vakcinákat

A Szputnyik V és a Sinopharm-féle oltóanyaggal oltottakra továbbra is karanténkötelezettség vár.

Németország nem ismeri el a keleti vakcinákat beutazásnál

A Szputnyik V és a Sinopharm-féle oltóanyaggal oltottakra továbbra is karanténkötelezettség vár.

Már Németországba sem utazhatunk keleti oltással

Ne reménykedjen akit keleti vakcinával oltottak, és Németországba utaznak. Ott ugyanis egyelőre nem ismerik el beutazásnál a koronavírus elleni védőoltást, ha nem európai uniós engedéllyel rendelkező vakcináról van szó – mondta a szövetségi egészségügyi miniszter szerdán Berlinben az Mti tudósítása szerint.

Németország nem fogadja el a keleti vakcinákat, aki azzal utazna, továbbra is karantén vár rá

Egyelőre csak az EU-s használati engedéllyel rendelkező oltásokat fogadják el az országba lépéshez, bizonyítékokat szeretnének az orosz és a kínai oltóanyag hatékonyságára.