Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 69 hír

Tönkreteszi a gyom a kecskeméti kerékpárutakat

Baon
-
  Ma 14:00 Belföld

Több, akár nemrég elkészült kecskeméti kerékpárútnál is tapasztalható, hogy a gyom egész egyszerűen felnyomja vagy át is töri az aszfaltréteget.

Infracsapdát szórtak a kecskeméti Gripenek

A rakéták megtévesztésére szolgáló infracsapdát szórtak a Magyar Honvédség Jas–39 Gripen re­pülőgépei csütörtökön délelőtt a tatárszentgyörgyi lőtéren.

Infracsapdát szórt a kecskeméti Gripen

A rakéták megtévesztésére szolgáló infracsapdát szórt a Magyar Honvédség Jas–39 Gripen re­pülőgépe csütörtökön délelőtt a tatárszentgyörgyi lőtéren.

Intelligens üzemek Ercsiben és Kecskeméten

Új vállalati gyármodellt alakítanak ki, amely alapján létrejönnek az intelligens üzemek, ipar 4.0 informatikai háttérrel.

Szétfűrészelték az evangélisták szobrait Kecskeméten

Baon
-
  Ma 11:30 Belföld

Nagyon rossz állapotban van a négy evangélista, Máté, Márk, Lukács és János szobra, melyet a napokban emeltek le a kecskeméti Nagytemplom homlokzati párkányáról.

Dalszerző és dalszövegíró tábor Kecskeméten

A 20 éves Kecskeméti Zenészegylet ingyenes dalszerző és dalszövegíró tábort hirdetett, július 1-4 között a Granada Konferencia Wellness és Sport Hotelben. A négynapos program során kiscsoportos workshopokra és előadásokra várják a könnyűzene felé nyitott érdeklődőket.

Intelligens üzemet fejleszt az ESZO Kft. vezette konzorcium Ercsiben és Kecskeméten

Az olaj- és vegyipar, valamint az energetikai ágazat részére technológiai cső-, acélszerkezet- és gépszerelési szolgáltatást nyújtó ESZO Szerelő és Kereskedelmi Kft. vezette konzorcium intelligens üzem fejlesztését kezdte el a Fejér megyei Ercsiben, valamint Kecskeméten. A cég tájékoztatása szerint a társaság a Neumann János Egyetemmel…

Ötmillió forinttal támogatják a kecskeméti kórházat

Baon
-
  Tegnap 20:36 Belföld

Ötmillió forint adománnyal támogatja a Kecskeméti Termostar Hőszolgáltató Kft. a megyei kórház tevékenységét. Az összeget jelképesen kedden adta át Horváth Attila ügyvezető igazgató dr. Svébis Mihály főigazgatónak.

Remekeltek a hevesi versenyzők a kecskeméti atlétika versenyen

Heol
-
  Tegnap 20:00 Sport

Edzői elégedettségre okot adóan tíz érmet, köztük két aranyat, hat ezüstöt és két bronzot nyertek a hevesiek a Dél-alföldi Dobó Versenysorozat kecskeméti állomásán. Született továbbá négy egyéni csúcs és egy egyéni rekordbeállítás is.

Buszon végeztek tüdőszűrést a máltaisok Kecskeméten

Baon
-
  Tegnap 19:17 Belföld

Tüdőszűrést tartottak a napokban Kecskeméten a Máltai Szeretetszolgálat gondozottjai körében.

Cserkészház épül Kecskeméten - videóval

Hiros
-
  Tegnap 18:53 Gazdaság

A Magyar Cserkészszövetség Lechner Ödön Ingatlanfejlesztési projektjében alakítanak ki cserkészházat a Városi Mozi melletti egykori Bm Óvoda épülete helyén. A jobb napokat látott ingatlant egy új közösségi szolgáltató központ váltja majd fel, ahol a helyi civil szervezetek is helyet kaphatnak.

Asztalitenisz Extraliga – Bronzérmes a Kecskeméti Spari

Montázs Magazin
-
  Tegnap 18:25 Megyei

Bronzérmes lett a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér az Asztalitenisz Extraligában! A férfiaknál a Pécs csapata szerezte meg a bajnoki címet az asztalitenisz Extraliga négyes döntőjében, a nők küzdelmében pedig a Budaörs nyert a Marczibányi téri Ormai Csarnokban. A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér női…

Rutinos válogatottat igazolt az SG Kecskemét

Baon
-
  Tegnap 17:30 Sport

A felkészülés ugyan még nem kezdődött el, a háttérben azonban komoly munka folyik az őszi futsal NB I-es rajtra készülő ScoreGoal Kecskemét Futsal Clubnál.

Taroltak a kecskeméti bringások Szerbiában

A legjobbnak járó „sárga trikót” szerezte meg Radics Milán, a Kecskeméti Első Sor Se bringása, a 8. alkalommal megrendezett „Talents of Belgrade” nemzetközi utánpótlás kerékpárversenyen. 

Újabb érmeket gyűjtöttek a Kéktói Ménes LSE lovasai Kaposváron és Kecskeméten

Kecskeméten díjugrató versenyen és Kaposváron lovastusán (military) is újra bizonyítottak a Kéktó Ménes LSE lovasai. Knipf Bendegúz, Zsiday-Galgóczy Nikolett, Fejes Kata és Bodrogi Kata Hanna is újabb kiváló eredményeket szerzett.