Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 43 hír

Kate Middleton divatba hozta a kabátruhákat

Ridikül
-
  20.09.23 14:14 Divat

Még bőven tart az indián nyár, és elegendő egy dzseki, de hamarosan szükségünk lesz a melegebb kabátokra is. Legyen az átmeneti vagy télikabát, egy nő megjelenését nagyban befolyásolja a felöltő. 

Rudy Project Crossway – Kategóriája legkönnyebb sisakja

Bikemag
-
  20.09.21 07:08 Sport

Íme az olasz gyártó legújabb, 2021-es mtb/trail sisakja. JÖVŐBE MUTATÓ MEGOLDÁSOK ÉS KIEMELKEDŐ VÉDELEM A CROSSWAY sisakunk azon terepkerékpárosok számára készült, akik vagány, biztonságos és egyben nagyon kényelmes sisakot keresnek, mely fejvédőben megtalálják a kiváló ár-érték arányt is. Az újra gondolt dupla…

A Magyarország Legszebb Birtoka díj Állattenyésztés kategóriáját idén a: Her-Csi Hús Kft. támogatta

Agrotrend
-
  20.09.21 08:48 Gazdaság

A negyedik alkalommal megrendezett Magyarország Legszebb Birtoka díj Állattenyésztés kategóriáját a Her-Csi Hús Kft. támogatta, akik minden olyan kezdeményezés mellé szívvel állnak oda, hogy a mezőgazdaságban dolgozó emberek munkáját támogassák, akik nélkül nem kerülhet minőségi magyar élelmiszer az asztalokra.

A Corteva Agriscience több kategóriában is elnyerte a 2020 évi Termékgyártási Kiválósági Díjat

A díjak az irányítás, a fenntarthatóság, a gyártási ellátási lánc és az operatív működés kiválóságának elismerésére szolgálnak. A Corteva Agriscience bejelentette, hogy több kategóriában is elnyerte az egyesült államokbeli Termékgyártók Nemzeti Szövetsége (National Association of Manufacturers) által megítélt Termékgyártási Kiválósági Díjat…

Zendaya a legfiatalabb Emmy-győztes a Legjobb Dráma Színésznő kategóriában

Off Média
-
  20.09.21 15:16 Film

Az Eufóriában nyújtott alakításáért vihette haza.

A Magyarország Legszebb Birtoka-díj Kertészet kategóriájának győztese 2020-ban a Farkas Kertészet

Agrotrend
-
  20.09.22 09:48 Gazdaság

Farkasné Szögi Mónika, a Farkas Kertészet tulajdonosa meglepetésként fogadta a győzelmet, amely további motivációul szolgál számára a jövőbeni tevékenységüket illetően.

A Magyarország Legszebb Birtoka-díj Kertészet kategória támogatója 2020-ban az Auditker Kft.

Agrotrend
-
  20.09.22 13:15 Gazdaság

Kis Pál az Auditker Kft. ügyvezetője, a Magyarország Legszebb Birtoka-díj gálaestéjén összefoglalta, hogy a birtokbejárások alkalmával találkozik a gazdák problémáival, miután megoldási javaslatokkal tud segítséget nyújtani.

Vásárúti, bátorkeszi és farkasdi diákok remekeltek a Katedra Történelemverseny országos döntőjében

Parameter
-
  20.09.23 08:55 Határtalan

Az idei évadban 31 iskola 43 csapata kapcsolódott be a versenybe, ezzel az idén is az egyik legnépszerűbb tantárgyverseny lett a Katedra-versenyek között. A mintegy 130 tanuló négy fordulóban mérhette össze tudását a levelezős versenyben. A verseny idei témája A második világháború története, Magyarország a második világháborúban…

A Katedra Történelemverseny országos döntője

Az idei évben a kialakult járványhelyzet és az oktatásügyet érintő intézkedések miatt a tervezett májusi időpont helyett szeptember 22-én zajlott Dunaszerdahelyen a Katedra Történelemverseny országos döntője. A döntőben azok a csapatok vettek részt, amelyek a levelező fordulókban a legjobb eredményt érték el.