Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 81 hír

Zalai győztese is van a használt mobiltelefonokat visszagyűjtő kampánynak

Zaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Kihirdették a „Passzold vissza Tesó!” elnevezésű, használt mobiltelefonokat visszagyűjtő őszi kampány eredményét. Két hónap alatt összesen 47 vállalat és intézmény gyűjtött 570 kilogrammnyi készüléket.

Molnár Zsolt: vegyes volt az energia, amit beletettek ebbe a kampányba

Az elmaradt előválasztás lehet az egyik fő oka az ellenzék vereségének Győrben – mondta Molnár Zsolt az ATV Start című műsorában, miután a fideszes jelölt nagyobb fölénnyel nyert vasárnap Győrben, mint októberben Borkai.

Molnár Zsolt: Az ellenzéki pártok nem egyformán vették ki a részüket a győri kampányból

Az elmaradt előválasztás lehet az egyik fő oka az ellenzék vereségének Győrben – így vélekedett Molnár Zsolt az ATV Start című műsorban, miután a fideszes jelölt nagyot nyert vasárnap Győrben. A szocialista politikus közben arról is beszélt, hogy az ellenzéki pártok sem egyforma munkával szálltak be a győri kampányba, pártokat azonban nem…

Amerika durvul: már Hitlerrel kampányolnak!

Izrael-ellenes demokraták is feltűnnek. Ki érti ezt?

Ez lehet minden idők legdurvább kampánya!

Izrael-ellenes demokraták is feltűnnek a zsidó jelölt mellett. Ki érti ezt?

Hiába a lejárató kampány, elbukott az ellenzék Győrben

HírTV
-
  Tegnap 12:03 Választás

Dézsi Csaba András megválasztásával új korszak kezdődik Győrben - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Érsek Árpád: Gyűlölködő kampánybejegyzés

Parameter
-
  Tegnap 10:26 Határtalan

Néhány óra múltán azonban megbánta a tettét, lemondott a tárcavezetői posztról, képviselői mandátumáról is. Egyúttal bocsánatot kért a családjától, munkatársaitól, a közvéleménytől. Gerinces döntése a politikai kultúra megnyilvánulása, elismerően méltatták az ellenzéki politikusok is. Akár csak a szlovák újságírók, akik pedig…

Miért kampányolt Lovasi András a győri fideszes polgálmesterjelölt mellett?

„Szóval ha a Fidesz minden jelöltje olyan lenne, mint Dézsi Csaba András, akkor én Fidesz-szavazó lennék” – mondta Lovasi András azon a rövid videón, amit a Fidesz győri polgármester-jelöltje – azóta polgármesternek választott politikus – tett közzé szombaton az oldalán.  Később az énekes-dalszerző úgy érezte, hogy szűkszavú volt a…

Vagyonelkobzás, kiutasítás – folytatódik az angolszász kampány Kína ellen

Privátbankár
-
  Tegnap 09:36 Külföld

Az ausztrál média letartóztatásokat és deportálásokat követel, mivel „az autokrata Kínai Kommunista Párt folytatja titkos és erőszakos kampányát”. Új-Zélandon a szélsőjobboldali Action Zeelandia csoport indított hecckampányt a kínai származású országgyűlési képviselő ellen. Káncz Csaba jegyzete.

Ana Brnabić: Az N1 politikai párt lett, jobban kampányol, mint az ellenzék

Ana Brnabić, a szerb kormány elnöke vasárnap este a Pink TV egyik műsorában beszélt a United Group nevű médiacsoport és a Telekom közötti nézeteltérésekről – írja a 021.rs. Brnabić szerint a két cég közötti problémák üzleti jellegűek, de az N1 (amely a United Group tagja) politikai kérdést kreált a dologból. „Mivel nem tudtak megegyezni az

Dézsi Csaba András: Kemény kampányon vagyunk túl

Mandiner
-
  Tegnap 08:52 BelföldFideszGyőr

Az új polgármester elmondta: kinyitják a városházát, egyeztetnek az emberekkel, mert íróasztal mellett nem mindig lehet jó megoldást találni.

Hitlerrel kampányol Trump ellen Bernie Sanders

Mandiner
-
  Tegnap 08:15 KülföldUSAHitler

Bernie szerint Donald fehér nacionalista.

Dézsi Csaba András: kemény kampányon vagyunk túl

Demokrata
-
  Tegnap 08:02 Belföld

Kemény, problémamegoldó kampányon van túl Dézsi Csaba András, a győri vasárnapi időközi polgármester-választás nyertese.

„Az egész országban érezhető volt a túláradó boldogság, amiért a nagy többség kiállt egy kisebbség jogaiért” – Beszél…

WMN
-
  Tegnap 06:00 Életmód

A nyolcvan százalékban katolikus Írország a világon az első, amely népszavazáson döntött arról, mindenkinek egyformán jár a jog a házasodásra, melegeknek, heteróknak egyaránt.