Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 55 hír

Szerb vámosok több mint 220 kiló marihuánát találtak egy kamionban (fotók)

A Szerb Belügyminisztérium és a Határrendőrség munkatársai több mint 220 kilogramm marihuánát találtak egy kamionban a gostuni határátkelőnél – írja a Blic. A kamion belépésre jelentkezett Szerbiába, tételes átvizsgálásakor pedig a gépjármű kabinjában kialakított rejtekhelyeken bukkantak a vámosok a kábítószerre. A teherautót a 25 éves…

Horgosnál tizenegy kilométeres a kamionsor

Sajnos azt már megszokhattuk, hogy a szerb-magyar határon hosszas várakozásra kell felkészülnünk, az ünnepek közeledtével viszont egyre nő a forgalom. Állítólag december 15-e és január 15-e között a határőrök gyorsítanak majd a munkán, azt viszont senki nem tudja, hogy a teherforgalomra milyen hatással lesz a munkatempó növelése. Az RTS…

Életét vesztette a sofőr, a tréler a kamion alá tolta Lébénynél

Tragikus ráfutásos baleset történt kedden reggel az M7-es autópálya lébényi szakaszánál, amit rögtön egy másik baleset is követett majdnem ugyanott.

Kamionnak nyomtak egy autót az M1-esen

Az autóban utazó nő a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Egy másik baleset is történt pár száz méterrel arrébb.

Két autó és egy kamion ütközött a 14-es főúton

Két autó és egy kamion karambolozott a 14-es főúton, Vámosszabadinál. A balesethez riasztott tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen, ahol egy sávon halad a forgalom.

Halálos baleset az M1-esen: kamionnak nyomtak egy autót

Kisteherautó ütközött személygépkocsival szerda reggel az M1-es autópályán, az utóbbi jármű egyik utasa meghalt.

Éppen a cigicsempészéshez használt kamiont pakolták, amikor megjelent a NAV – 30 kiló marihuánát is találtak a pomá…

Az elkövetők ijedtükben a raktárba zárkóztak, és egy oldalsó ablakon kimászva próbáltak kereket oldani.

Halálos baleset az M1-esen Lébénynél: kamionnak tolt egy autót egy tréler

Az autóban utazó nő a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Egy másik baleset is történt pár száz méterrel arrébb.

Megkeserítik a lakók életét az eltévedt kamionosok

Szoljon
-
  19.12.10 20:00 Belföld

Már évek óta zavarják a szolnoki Hant, Bojtár és Olajbányász utca találkozásánál lakók nyugalmát az eltévedt kamionosok.

Embertelen körülmények között, mosógépek és bútorok belsejében bujkáltak a kínai bevándorlók a lekapcsolt kamionba…

Blikk
-
  19.12.10 18:42 Külföld

Egy San Diegóba tartó teherautó belsejében találtak rá egy 11 főből álló kínai migráns csoportra: a bevándorlók a kamionban lévő bútorokban, mosógépekben és ládákban bújtak meg.

Műszaki hibás kamion lassítja a forgalmat az M3 autópálya kivezető szakaszán

Műszaki hibás kamion lassítja a forgalmat az M3 autópálya kivezető szakaszán Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 12. 10., k - 15:16 Rendőri irányítás mellett váltakozva halad a forgalom.

Műszaki hibás kamion lassítja a forgalmat az M3-as autópályára felhajtó szakaszán

Műszaki hibás kamion lassítja a forgalmat az M3-as autópályára felhajtó szakaszán Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 12. 10., k - 15:16 Rendőri irányítás mellett váltakozva halad a forgalom.