Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 33 hír

Nem változtatott az irányadó kamaton az EKB

KamaraOnline
-
  Tegnap 09:24 Gazdaság

A piaci várakozásokkal összhangban nem változtatott az irányadó kamaton az Európai Központi Bank (EKB) kormányzótanácsa.

Kamatot csökkentett az orosz jegybank

Napi
-
  19.12.13 14:52 Külföld

Az orosz jegybank pénteken a piaci várakozásoknak megfelelő mértékben, 25 bázisponttal csökkentette 6,25 százalékra irányadó az kamatot, és további kamatcsökkentési szándékát jelezte jövőre, ami elsősorban a makrogazdasági adatok alakulásától függ - adta hírül az MTI.

Folyamatosan csökkenti a kamatot az orosz jegybank

Kamatot csökkentett az orosz jegybank.

A negatív kamatok csapdába juttathatják Európát

Növekedés
-
  19.12.13 04:42 Gazdaság

Az alacsony, sokszor negatív kamatok könnyen az eladósodás felé csábíthatják az egyre lassabb küszködő euróövezetet, ami rövid távon jó lehetne, ha élénkítő programokra fordítják. Hosszú távon, vagy egy újabb válság esetén azonban súlyos csapdahelyzetet jelent - véli Kenneth Rogoff, a Harvard Egyetem közgazdász-professzora.

Nem változtatott az irányadó kamaton az EKB

A tanács addig nem változtat, míg az inflációs kilátások nem változnak.

Nem változtatott az irányadó kamaton az EKB

A piaci várakozásokkal összhangban nem változtatott az irányadó kamaton az Európai Központi Bank (EKB) kormányzótanácsa csütörtöki ülésén. Az Európai Központi Bank (EKB) Kormányzótanácsa csütörtöki ülésén változatlanul hagyta az irányadó refinanszírozási műveletek 0,00 százalékos kamatlábát, valamint az aktív oldali és a betéti…

Nem nyúlt a kamatokhoz az EKB

Privátbankár
-
  19.12.12 14:19 Külföld

A piaci várakozásokkal összhangban nem változtatott az irányadó kamaton az Európai Központi Bank (EKB) kormányzótanácsa csütörtöki ülésén.

Nem változtatott az irányadó kamaton az EKB

VG
-
  19.12.12 14:13 Pénzügy

A jelenlegi vagy alacsonyabb szinten marad, amíg az inflációs kilátások megközelítik a 2 százalék közeli, de az alatti szintet.

Nem nyúlt az irányadó kamathoz az EKB

Az Üzlet
-
  19.12.12 14:05 Gazdaság

A piaci várakozásokkal összhangban nem változtatott az irányadó kamaton az Európai Központi Bank (EKB) Kormányzótanácsa.

Nem nyúlt a kamatokhoz Lagarde sem az EKB élén

Portfolio
-
  19.12.12 13:45 Gazdaság

Amint az várható volt, Christine Lagarde első EKB-elnöki kamatdöntésekor nem nyúl a kamatokhoz, sőt a kiadott kamatdöntési közlemény nem tért el az előző vezetés alatt utoljára alkalmazott szövegtől, így tényleg nincs változás egyelőre az EKB monetáris politikájában. Ez azt jelenti, hogy az eurózóna jegybankja továbbra is nyitott a monetáris…

Ünnepi nagybevásárlás? Így kerüld el a kamatcsapdát, ha hitelre van szükséged

Mielőtt elindulunk az ünnepi bevásárló körútra, érdemes átgondolni, hogy milyen pénzügyi eszközhöz nyúlunk, hiszen egy rossz döntés komoly fejfájást okozhat a következő évben. A Bank360 pénzügyi szakportál annak számolt utána, hogy hogyan jöhetünk ki legjobban egy nagyobb bevásárlásból. Saját zsebből vagy hitelből? Az ünnepi…

Gyorsan eljött: kamatot fizetett a szuperállampapír!

Portfolio
-
  19.12.12 11:31 Gazdaság

Aki az első héten vásárolt a szuperállampapírból, most kapott először kamatot, lejárt ugyanis az első fél év azóta, hogy június 3-án elindult a MÁP+. De ez az időpont nem is a kamatfizetés, sokkal inkább a papír visszaváltása miatt érdekesebb.

Karácsony kölcsönből: akár 20%-ot is fizethet „kamatmentes” hitelre

BorsOnline
-
  19.12.12 11:00 Életmód

Év végén jelentősen nő az áruhitelek forgalma, ugyanis az ünnepek miatt sokan ezt a megoldást választják az ajándékok beszerzésére.

Kamatok: egyre nagyobb az adósok közötti különbség

Azenpenzem
-
  19.12.12 06:34 Gazdaság

Az Azénpénzem.hu egyik olvasója jelezte: testvére 8 százalék alatti kamattal kapott pénzt, neki viszont, amikor fogászati kezelés miatt kérte, ugyanannál a banknál kevesebbet adtak, a kamat pedig 25 százalék lett. Megnéztük, és valóban akadnak ekkora eltérések a személyi kölcsönök árában.

Nyelvtanulási diákhitel: ha megvan a vizsga, nullára csökken a kamat

Magyar Nemzet
-
  19.12.12 06:30 Belföld

Októberben indították útjára, de máris ezer körül jár a legújabb diákhitel ügyfelei­nek száma. A kifejezetten nyelvtanulási célokra fordítható hallgatói kölcsönt a többség a maximális ötszázezer forint értékben veszi fel.