Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 16 hír

Csökkentette a kamatot a kínai jegybank

Portfolio
-
  Ma 09:28 Gazdaság

Kína csökkentette az irányadó hitelkamat szintet csütörtökön, hogy ezzel támogassa a kínai gazdaságot, amelyet a koronavírus-járvány sújt.

Kereskedelmi bankokkal egyeztetett az MNB: nem tetszik a túl nagy kamatemelkedés?

Az MNB szerdán egyeztetett a kereskedelmi bankokkal, állítólag a jegybank jelezte, hogy a bankközi kamatok emelkedése túlzott volt az utóbbi időszakban - értesült a Reuters két névtelen forrástól. Az MNB szerint csak egy szokványos kozultáció...

Kína kamatot csökkentett és újabb milliárdokat pumpált a gazdaságba

A kínai kormány már számos intézkedést hozott a koronavírus járvány által okozott gazdasági visszaesés megakadályozására. Csökkentette a kamatokat és több Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Ismét kamatot csökkentett a török jegybank

TőzsdeFórum
-
  Tegnap 16:00 Gazdaság

Kamatcsökkentést hajtott végre Törökország központi bankja.

Egyeztetett a bankokkal az MNB – Nem tetszik a túl nagy kamatemelkedés?

Portfolio
-
  Tegnap 12:28 Gazdaság

Egyeztetett a kereskedelmi bankokkal az MNB szerdán, amely során azt jelezte a jegybank, hogy a bankközi kamatok emelkedése túlzott volt az utóbbi időszakban – értesült a Reuters két névtelen piaci forrástól. Az MNB azt hangsúlyozta a hírügynökségnek, hogy csak egy szokványos kozultáció volt a mai, és nem látnak indokolatlan mozgásokat a…

A program célja: a fiatalok Szentgotthárdon kamatoztassák tudásukat

Vaol
-
  Tegnap 11:30 Megyei

Vállalkozói fórumot szervezett kedden az önkormányzat a városházán azzal a céllal, hogy elősegítse a városban tevékenykedő gazdasági szereplők és a képző intézmények közötti együttműködést.

Meredek emelkedőn a kamatok, növekedhet a lakáshitelek törlesztőrészlete

Blikk
-
  Tegnap 09:05 Bulvár

A piaci események felkavarták az állóvizet kamatfronton, ami a változó kamatozású lakáshitelesek számára kedvezőtlen lehet - derül ki a money.hu legfrissebb elemzéséből. Sok lakáshitel kamatát, ezen keresztül a törlesztőrészletét meghatározó bankközi kamatok jelentős emelkedésnek indultak februárban. A 3 hónapos bankközi kamat (BUBOR)…

Problémás lehet a változó kamatozású lakáshitelesek helyzete

VG
-
  Tegnap 08:59 Gazdaság

Jelentős emelkedésnek indultak a bankközi kamatok. A három hónapos kamat január elejéhez képest 263 százalékkal 0,58 százalékra nőtt február közepére.

Meredek emelkedőn a kamatok, növekedhet a lakáshitelek törlesztőrészlete

Realista
-
  Tegnap 07:00 Otthon

A piaci események felkavarták az állóvizet kamatfronton, ami a változó kamatozású lakáshitelesek számára kedvezőtlen lehet - derül ki a money.hu legfrissebb elemzéséből. Sok lakáshitel kamatát, ezen keresztül a törlesztőrészletét meghatározó bankközi kamatok jelentős emelkedésnek indultak februárban. 

Te tudod mi a kamat és a kötvény? – Vetélkedőt szervezett az államkincstár Nyíregyházán

A pénzügyi ismereteket játékos formában fejlesztő, országos középiskolai vetélkedősorozatot indít a Magyar Államkincstár. Az intézmény célja, hogy a fiatalabb korosztály minél korábban megismerje a pénzügyi fogalmakat, tisztában legyen azzal mit jelent a megtakarítás, a befektetés és hogyan kell okosan gazdálkodni. A vetélkedősorozat…

Szép csendben kamatemelésbe kezdett az MNB

A jegybank a likviditásszabályozó eszközeivel és kommunikációjával elérte, hogy kiszakadjanak mélypontjukról a bankközi kamatok. Mindez tudatos lépések eredménye, így elmondhatjuk, hogy a jegybank monetáris szigorítást hajtott végre.

Elszállt a bankközi kamat, 340 forintnál az MNB megálljt parancsolt

MFor
-
  20.02.15 15:37 Gazdaság

Kamatemelés történt úgy, hogy nem is vettük észre – mondja az Amundi Alapkezelő. A bankközi forintpiacon az egyik kamatfajta a 0,9 százalékot is elérte. Az MNB mintha nem akarná 340 felett látni az euró/forintot. Ha a vírus terjedése hamarosan tetőzik, a globális gazdasági növekedés akár még egész élénk is lehet ebben az évben.

Mit léphet az MNB márciusban? A piac már kamatemelést áraz

Portfolio
-
  20.02.14 17:09 Gazdaság

Egyelőre nehéz megjósolni, mit léphet márciusban az MNB azt követően, hogy a héten Nagy Márton arról beszélt, hogy minden eszközt készek bevetni az infláció ellen. A Raiffeisen Bank elemzői szerint ugyan a piacon már kamatemelést áraznak, könnyen lehet, hogy a jegybank kitart még az utolsó pillanatig, csak megpróbálja elhitetni a…

340 forintnál van az MNB fájdalomküszöbe? Rejtett kamatemelés történt

Kamatemelés történt úgy, hogy nem is vettük észre – mondja az Amundi Alapkezelő. A bankközi forintpiacon az egyik kamatfajta a 0,9 százalékot is elérte. Az MNB mintha nem akarná 340 felett látni az euró/forintot. Ha a vírus terjedése hamarosan tetőzik, a globális gazdasági növekedés akár még egész élénk is lehet ebben az évben.

Jön a Litecoin kamatozás?

Kripto Akadémia
-
  20.02.13 14:19 Gazdaság

Megnyílt az út a Litecoin kamatozás felé: a Litecoin Alapítvány, a Litecoin fejlesztése mögötti szervezet együttműködést kötött a Cred-del. A Cred segítségével gyakorlatilag stake-elni lehet majd a Litecoint.  A Cred egy hitelkártyákkal működő hűségrendszer, ami a blokkláncon tárolt kamattörténetek megőrzését…