Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 33 hír

Az új korlátozások által érintett ágazatok is igényelhetik a kamatmentes újraindítási gyorskölcsönt

Jelentősen bővül azoknak a vállalkozásoknak a köre, amelyek elsőként igényelhetik a Magyar Fejlesztési Bak (MFB) kamatmentes újraindítási gyorskölcsönét. A módosítás célja, hogy azok a vállalkozások is forráshoz juthassanak, amelyeket a március 8-tól életbe lépő új korlátozó intézkedések kedvezőtlenül érintenek - közölte az MFB az MTI-vel…

Kamatemelésről döntöttek Ukrajnában

Csütörtökön az ukrán központi bank 6,5 százalékra emelte az alapkamatot

Bővítés. A kamatmentes újraindítási gyorskölcsön az új korlátozásokkal érintett ágazatoknak is jár

Jelentősen bővül azoknak a vállalkozásoknak a köre, amelyek elsőként igényelhetik a Magyar Fejlesztési Bak (MFB) kamatmentes újraindítási gyorskölcsönét. A módosítás célja, hogy azok a vállalkozások is forráshoz juthassanak, amelyeket a március 8-tól életbe lépő új korlátozó intézkedések kedvezőtlenül érintenek - közölte az MFB.

Az új korlátozó intézkedésekkel érintett ágazatok is igényelhetik a kamatmentes újraindítási gyorskölcsönt

Adózóna
-
 21.03.05 14:05GazdaságMFB

Jelentősen bővül azoknak a vállalkozásoknak a köre, amelyek elsőként igényelhetik a Magyar Fejlesztési Bak (MFB) kamatmentes újraindítási gyorskölcsönét. A módosítás célja, hogy azok a vállalkozások is forráshoz juthassanak, amelyeket a március 8-tól életbe lépő új korlátozó intézkedések kedvezőtlenül érintenek – közölte az MFB az MTI-vel…

A kamatmentes újraindítási gyorskölcsön március 8-tól igényelhető az MFB Pontokban

A kölcsön segítséget nyújt a Covid-19 járvány gazdasági hatásaival leginkább érintett ágazatokban.

Bővül a kamatmentes újraindítási gyorskölcsönt igényelhetők köre

Az új korlátozó intézkedésekkel érintett ágazatok is élhetnek a nullaszázalékos kölcsön lehetőségével.

Kiterjesztik a kamatmentes újraindítási gyorskölcsön igénylését

Jelentősen bővül azoknak a vállalkozásoknak a köre, amelyek elsőként igényelhetik az MFB kamatmentes újraindítási gyorskölcsönét.

Kamatmentes 10 millió: máris kibővítik az igénylésre jogosultak körét

Portfolio
-
 21.03.05 11:29Gazdaság

Jelentősen bővül azoknak a vállalkozásoknak a köre, melyek elsőként igényelhetik a Magyar Fejlesztési Bak (MFB) Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönét - közölte a Magyar Fejlesztési Bank.

Március 8-tól igényelhető a kamatmentes gyorskölcsön

A kamatmentes újraindítási gyorskölcsönt március 8-tól igényelhetik a vállalkozások az MFB Pontokban - közölte a Magyar Fejlesztési Bank (MFB).

A kamatmentes újraindítási gyorskölcsön március 8-tól igényelhető

A kamatmentes újraindítási gyorskölcsönt március 8-tól igényelhetik a vállalkozások az MFB Pontokban - közölte a Magyar Fejlesztési Bank (MFB).

Binance Earn: útmutató a kamatozó kriptopénz szolgáltatásokhoz

Kripto Akadémia
-
 21.03.05 07:13Gazdaság

Egy mondás szerint ha nem találod meg annak a módját, hogy akkor is pénzt keress miközben alszol, akkor életed végéig dolgoznod kell. Ma már egyre több olyan szolgáltatáshoz férhetünk hozzá, amelyekkel passzív módon is növelni tudjuk a kriptopénzeink számát. Az…

Kamatemelésről döntöttek Ukrajnában

Csütörtökön az ukrán központi bank 6,5 százalékra emelte az alapkamatot a 2020. június közepe óta érvényes 6 százalékról - írja az MTI.

Mfb: Március 8-tól igényelhető a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön

Március 8. hétfőtől igényelhetik a vállalkozások a Magyar Fejlesztési Bank (Mfb) Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönét, amely elsőként a Covid-19 járvány gazdasági hatásaival leginkább érintett ágazatok számára biztosít forrást bér-, járulék-, rezsi- és működési költségek fedezésére, illetve az újranyitáskor szükséges készletek…