Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 20 hír

Három kvótát szereztek a magyarok a szegedi kajak-kenu olimpiai kvalifikációs versenyen

A megszerezhető 18 tokiói indulási jogból így már 17 van zsebben a magyar csapatnak.

Újabb három kvótát szereztek kajak-kenusaink

A mostani eredmények után a magyar csapat jelenleg az elérhető 18-ból 17 indulási joggal rendelkezik.

Három kvótát szereztek a mieink a szegedi kajak-kenu versenyen

Jövő héten Barnaulban Bodonyi András alakíthatja 18/18-ra a mérleget.

Kajak-kenu: két férfi egység is tokiói kvótát szerzett Szegeden

A magyar versenyzők egy férfi kajakos és két férfi kenus kvótát szereztek csütörtökön a tokiói játékokra a Szegeden rendezett európai olimpiai pótkvalifikációs viadalon, így Magyarországnak az elérhető 18-ból 17 indulási joga van jelenleg – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda.

Kajak-kenu pótkvalifikáció: Bodonyi nem szerzett kvótát

Bodonyi András ötödik lett a csütörtök délelőtti döntőben, így nem szerzett kvótát kenu egyes 1000 méteren az európai olimpiai pótkvalifikációs kajak-kenu versenyen, Szegeden – számolt be róla az MTI.

Remekül szerepeltek a somogyi kajak-kenusok

Sonline
-
 Tegnap 20:28Sport

A hétvégén Győrbe utazott a kajak-kenu maraton szakágának elitje, hogy összemérje tudását a magyar bajnokságon. Megyénket a Kaposvári Vízügyi SC és a Siófoki Kajak-Kenu SE sportolói képviselték.

Kajak-kenu vk: Csizmadia Kolos és a kenupáros is a döntőben

A kajak egyesek 200 méteres versenyében érdekelt Csizmadia Kolos és az Adolf Balázs, Fejes Dániel 1000 méteres kenupáros is egyből a döntőbe jutott előfutamából az európai kajak-kenusok olimpiai pótkvalifikációs viadalán, Szegeden. A Béke Kornél, Varga Ádám 1000 méteres kajakpáros középfutamra kényszerül.

Kajak-kenu pótkvalifikáció: Csizmadia Kolos és a kenupáros is a döntőben

A kajak egyesek 200 méteres versenyében érdekelt Csizmadia Kolos és az Adolf Balázs, Fejes Dániel 1000 méteres kenupáros egyből a döntőbe jutott előfutamából, míg a Béke Kornél, Varga Ádám 1000 méteres kajakpáros a középfutamból került a fináléba az európai kajak-kenusok olimpiai pótkvalifikációs viadalán, Szegeden. 

Kajak-kenu: Bodonyi döntős a pótkvalifikációs versenyen

Bodonyi András második lett előfutamában, így egyből bekerült a csütörtöki döntőbe kenu egyes 1000 méteren az európai olimpiai pótkvalifikációs kajak-kenu versenyen, amely szerdán délelőtt kezdődött el Szegeden – írja az MTI.

Kajak-kenu: itt a magyar keret a szegedi pótkvalifikációs világkupára

NSO
-
 21.05.10 18:56Vizes sport

Hüttner Csaba, a kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a szerdától vasárnapig tartó szegedi versenyre: az első két napon sorra kerülő európai olimpiai pótkvalifikációs viadalon hat, a pénteken rajtoló világkupán összesen 45 magyar sportoló áll rajthoz a Maty-éren – jelentette az MTI.

Kajak-kenu: megvan a szegedi magyar csapat

Olimpiai kvóták is gazdára találnak a Maty-éren.

Keretet hirdetett a magyar kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya

Hüttner Csaba szerint a szegedi versenyen Adolf Balázsnak és Fejes Dánielnek is reális esélye lehet az olimpiai kvóta megszerzésére.

Békési sikerek a győri kajak-kenu maratonon

Behír
-
 21.05.10 08:23Sport

A Békési Kajak-Kenu Club versenyzői idén először álltak rajthoz.

Nem szereztek Eb kvótát a magyar szlalom kajak-kenusok

Az utolsó, még versenyben lévő magyarnak sem sikerült kvótát szereznie az olaszországi Ivreában zajló olimpiai kvalifikációs szlalom kajak-kenu Európa-bajnokságon, így a magyarok a sportág ezen szakágában nem lesznek ott Tokióban.

Kajak-kenu: nem szereztek kvótát a magyarok a szlalom Eb-n

NSO
-
 21.05.08 14:03Vizes sportKajak-kenu

Az utolsó, még versenyben lévő magyarnak sem sikerült kvótát szereznie az olaszországi Ivreában zajló olimpiai kvalifikációs szlalom kajak-kenu Európa-bajnokságon, így a magyarok a sportág ezen szakágában nem lesznek ott Tokióban.