Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 454 hír

Nagyon izzasztó és kemény munka – így telik egy Covid-osztályon dolgozó önkéntes ápoló napja

ATV
-
 Ma 19:59Külföld

Rékassy Balázs egészségszakértő és orvos jelenleg önkéntes segédápolóként dolgozik egy kórház Covid-osztályán. A Heti Naplóban elmondta, milyen végignyomni egy tizenkét órás ügyeletet, illetve arról is szó esett, hogy mennyire ad védettséget a kínai vakcina.

Négy napos munkahét, és hosszú hétvége Japánban

Japán jelenleg abban gondolkodik, hogy a munkahét mindössze négy napból állna, ezzel is javíthatnának az emberek életminőségén, vélik a tisztviselők. Japán közismert a nehéz munkáiról és a végtelen munkaidőkről.

A 97 éves aktív háziorvos, aki a munkatábort is megjárta

Telex
-
 Ma 19:12Bulvár

Dr. Körmendi István a mai nap is háziorvosként dolgozik, például koronavírus ellen vakcinákkal oltja a betegeit. Sokan gyerekkoruk óta ismerik a háziorvost, aki származása miatt az egyetemet csak titokban kezdhette el, végül 1950-ben lediplomázott. 64 éve pedig abban a rendelőben praktizál, amelyet még orvos édesapjától vett át.

Most jön a munka dandárja – hosszú út áll még az „európai reneszánsz” előtt

Mérföldkőhöz érkezett az európai jobboldal Orbán Viktor, Mateusz Morawiecki és Matteo Salvini találkozójával. Akad közös pont bőven, de az új felállás intézményesülésével még lesz bőven teendő.

„Minden munkámban az örömfaktor a legfontosabb” – interjú Szulák Andreával

Bár nincsenek körülötte zajos botrányok, és nem generálja, hogy minden róla szóljon, sokszor mégis minden róla szól. A nevével rengeteg mindent el lehet adni, mert a neve garancia is. Sikerének egyik titka, hogy amit elvállal, azt teljes erőbedobással csinálja, nem is látja máshogy értelmét semminek. A közkedvelt színésznővel, Szulák Andreával…

Nincs az a munka, ami többet ér az egészségemnél!

She
-
 Ma 17:00Életmód

Leülök az asztalomhoz, egy gőzölgő kávéval a kezemben, és hallgatom a fentről átszűrődő figyeleméhes gyerekvisítást. Újra eszembe jutnak azok a bizonyos napok. Előző életem halovány emléke megint előjött...

Munkás, Kossuth, Terv: mást szívtak a munkásosztály tagjai és mást a lázadó fiatalok

Origo
-
 Ma 16:17Gazdaság

A szocialista dohánygyárak ontották a cigaretták milliárdjait, de a korszak legtöbb népszerű márkájának neve már rég feledésbe merült.

Jónás Vera: Inkább a kemény munka, mint az ihletett pillanatok állnak a siker mögött

A koronavírus alapjaiban sodorta veszélybe a művészvilágot, amely így, jobbára az online világba szorult vissza. A magát az experimentális popzene kategóriájába soroló Fonogram és Artisjus-díjas zenész, Jónás Vera a Klubrádiónak mesélt arról, hogyan igyekszik pótolni az interakciót közönségével és arról, hogy az ihletett pillanatok helyett a…

Nagyszabású felújítási munkák a rögbiseknél

infoVáros
-
 Ma 14:55Megyei

A szakemberek mellett a rögbisek és kézilabdázók is kiveszik a részüket a munkálatokból. Vezetők és játékosok, kadétok és öregfiúk vállt vállnak vetve bontanak, takarítanak, térköveznek, mikor mi kerül sorra.

Ittasan, jogosítvány nélkül vezette a munkahelyéről ellopott autót

A kesztyűtartóban volt az indítókulcsa, így tudta elvinni az autót a karcagi férfi.

Munkaerőgondok is próbára tehetik a szállodaipart

VG
-
 Ma 13:00Utazás

Nem csak az a probléma, hogy 1000 milliárd forintot meghaladó összeg esett ki tavaly a vendéglátó-szállásadó-fesztivál-rendezvény szektorból.

Munkahelyet váltana a munkavállalók egyharmada

A globális koronavírus-járvány következtében a munkavállalók 35%-a fontolgat munkahelyváltást a következő 12 hónapban.

Az elmúlt bő egy év a bizonyíték arra, hogy számtalan esetben értelmetlen a munkába ingázás

A hatékony energiafelhasználás alapja, hogy csak akkor használjuk, ha feltétlenül szükséges.

Koronavírus: így zárult a külföldiek rohama a szerbiai oltásért

Napi.hu
-
 Ma 12:35Külföld

A szerb kormány hétvégi tájékoztatása szerint eddig 53 ezer külföldi kapott oltást Szerbiában. Többségük Észak-Macedóniából, Bosznia-Hercegovinából ás Montenegróból érkezett, de voltak, akik Ausztriából, Magyarországról vagy Olaszországból mentek át - írta a 444.hu a Magyar Szó és az ORF hírére hivatkozva.

Külsős munkatársként alkalmazza Mike Pompeo volt amerikai külügyminisztert a Fox News

Neokohn
-
 Ma 12:25Külföld

Pompeo a jövőben a Fox News és a Fox Business csatornákon szerepel majd elemzőként napközben és főműsoridőben egyaránt.