Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Náci karszalagon ábrázolja Orbán Viktort a német közszolgálati televízió egyik műsora

OLKT
-
  20.04.03 07:37 Vélemény

Szerintük megszületett az Európai Unió első diktatúrája. A közszolgálati televízió (Zdf) egyik műsora a következő képet töltötte fel Facebook oldalára: Mi erről a véleményed magyar ember? Jó meglátás, vagy túlzás?  

Dupla bért kér a közszolgáknak a szakszervezet a járvány miatt

HVG
-
  20.04.02 11:40 BelföldMKKSZ

Négy hét igazgatási szünetet is szeretne a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete.

A közszolgáltató cégek vannak a legnehezebb helyzetben

VG
-
  20.04.02 11:36 Gazdaság

A válság egyes társaságok jövőjét teljesen új alapokra helyezi majd – mondta a Figyelőnek Bártfai-Mager Andrea.

Alaposan megszorongatták Varga Juditot az osztrák közszolgálati híradóban

Jövő TV
-
  20.04.01 19:18 Belföld

Az ORF a „felhatalmazási törvény” kapcsán készített interjút az igazságügyi miniszterrel, aki kénytelen volt olyan kérdésekre válaszolni, melyeket egy nem kormánypárti újságíró aligha tehetne fel neki itthon.

Varga Juditot hatszor kérdezték és Ő pont ennyiszer nem válaszolt az osztrák közszolgálati ORF csatornájának

Magyar kormánytagtól szokatlanul hosszú, több mint 15 perces tévéinterjút adott egy független nemzetközi csatornának Varga Judit igazságügyi miniszter – írta a 444.hu. Az osztrák közszolgálati ORF csatornájának riportere folytatott tanulságos beszélgetést a politikussal kedden este. Az adást itt lehet megtekinteni. Az angol nyelven készült interjú

Ezt mondta Varga Judit a védekezésről szóló törvényről az osztrák közszolgálati tévének

A koronavírussal szembeni védekezésről szóló törvény addig lesz hatályban, amíg a veszélyhelyzet fennáll – jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter kedd este az ORF osztrák országos közszolgálati televízió Zeit im Bild című műsorában. Európában olyan jelenséggel állunk szemben, amely minden országot érint; minden ország ugyanazt…