Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 83 hír

Nagyot csökkent a városi közlekedéssel járó szén-dioxid-kibocsátás az e-rollereknek köszönhetően

Noizz
-
  Tegnap 19:33 Bulvár

Már 100 millió felett jár a Lime e-rollerekkel megtett utak száma, így a zöld közlekedési megoldásokat kínáló mikromobilitási szolgáltató összesen 9000 tonnával csökkentette a városi közlekedésből származó CO2-kibocsátást a világ több mint 120 városában.

A körforgalomban való közlekedést gyakorolták a gyerekek

Beol
-
  Tegnap 18:39 Belföld

A közlekedésbiztonságot segítő programot rendeztek csütörtökön a Béke sugárúti óvodában.

Folytatja a tematikus ellenőrzéseket a közúti közlekedési hatóság

Az őszi-téli hónapokban is folytatja a tematikus ellenőrzéseket az Innovációs és Technológiai Minisztériumban (ITM) működő közúti közlekedési hatóság a közlekedésbiztonság javítása, a szabálykövető vállalkozások védelme és az autósok szemléletformálásának elősegítése érdekében – mondta Mosóczi László, a tárca közlekedéspolitikáért felelős…

Mabisz: a biztosításban is kihívást jelentenek az elektromos közlekedési eszközök

Nemcsak a közlekedés résztvevői számára, de a biztosításban is új kihívásokat jelentenek a gyorsan terjedő elektromos közlekedési eszközök - mondta a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) kommunikációs vezetője szerdán az M1 aktuális csatornán.

Felszámolná a közlekedési káoszt Sebőkné Dobos Zsuzsanna

Szeged Ma
-
  Tegnap 12:57 Megyei

Bemutatkozik a 12-es választókerület képviselőjelöltje.

Újabb két Ikarus autóbusszal gyarapodott a Közlekedési Múzeum gyűjteménye

A Közlekedési Múzeum kiemelt figyelmet fordít a legendás Ikarus autóbuszgyár típusainak megőrzésére, a most gyűjteménybe került járművekkel már tízre emelkedett az utóbbi hónapokban beszerzett buszok száma.

Európai nap halálos közlekedési baleset nélkül

Police
-
  Tegnap 12:10 Belföld

Európai nap halálos közlekedési baleset nélkül ORFK Kommunikációs Szolgálat2019. 09. 19., cs - 12:10 Segítsen Ön is, hogy 2019. szeptember 26-án egyetlen ember se veszítse életét a közutakon!

Lime: 9000 tonnával csökkent a városi közlekedéssel járó Co2-kibocsátás

Már 100 millió felett jár a Lime e-rollerekkel megtett utak száma, így a zöld közlekedési megoldásokat kínáló mikromobilitási szolgáltató összesen 9000 tonnával csökkentette a városi közlekedésből származó CO2-kibocsátást a világ több mint 120 városában. Budapesten kiemelkedően magas az elektromos rollerek iránti érdeklődés, a felhasználók…

Újabb legendás Ikarusok érkeztek a Közlekedési Múzeum gyűjteményébe

Pár éven belül költözhet új helyére a Közlekedési Múzeum, de a gyűjtemény bővítése addig is zajlik: ezúttal két legendás Ikarusszal bővült a paletta.

Így változik a közlekedési rend a belvárosban a Mobilitási Hét hétvégéjén

Tizennyolcadik alkalommal rendezik meg idén a környezetbarát fenntartható városi közlekedést népszerűsítő Európai Mobilitási Hetet. Magyarország legnagyobb zöld eseményén az Andrássy úton a Bajcsy-Zsilinszky út és a Bajza utca között idén is a gyalogosok és a kerékpárosok vehetik át a gépjárművek helyét szeptember 20-án,…

Újabb két Ikarus autóbusszal gyarapodott a Közlekedési Múzeum gyűjteménye

Magyar Múzeumok
-
  Tegnap 09:00 Kultúra

A Közlekedési Múzeum kiemelt figyelmet fordít a legendás Ikarus autóbuszgyár típusainak megőrzésére, a most gyűjteménybe került járművekkel már tízre emelkedett az utóbbi hónapokban beszerzett buszok száma.

Újabb két Ikarusszal gazdagodott a Közlekedési Múzeum

Egy 211-es és egy 280-as került a gyűjteménybe. A járművekkel tízre emelkedett a múzeum által az utóbbi hónapokban beszerzett buszok száma.

A közlekedésbiztonság alapjait oktatták játékosan Fehérvár belvárosában

Feol
-
  Tegnap 07:10 Megyei

Szinte mindannyian részei vagyunk a közlekedésnek, és ebbe a körbe beletartoznak a gyerekek is.

5 tengelyen – ingyenes családi nap a közlekedésbiztonságért

BDPST24
-
  Tegnap 06:17 Életmód

Óriások és aprók az utakon együtt, mégis biztonságban? A közlekedésbiztonság közügy, hiszen már egészen fiatalon mindenki érintkezésbe kerül a közlekedéssel. A szeptember 28-án a zsámbéki a zsámbéki drivingcamp Hungary tanpályáján megrendezendő ingyenes családi nap célja, hogy tudatossá tegye a közlekedést, és a gyerekek…