Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 159 hír

A bíróságra készül Salvini

Magyar Nemzet
-
  Ma 12:24 Külföld

Készen állok bíróságra menni, és ­Giuseppe Contét és Luigi Di Maiót is viszem magammal – jelentette ki Salvini, a kormányfőre, valamint az Öt Csillag Mozgalom vezetőjére utalva.

A bíróság szerint az ingatlanközvetítő kizárólagos megbízása esetén is értékesítheti ingatlanát a tulajdonos

A bíróság szerint sérti a jóhiszeműség és tisztesség követelményét az a szerződéses rendelkezés, amely az ingatlanközvetítő kizárólagos megbízása esetén nem teszi lehetővé, hogy a fogyasztó az ingatlanát maga is értékesíthesse.

A Kuciak-gyilkosság főtárgyalása: Miért nem ismeri el a bíróság a Threema-leiratokat bizonyítékként?

Körkép
-
  Ma 09:49 Határtalan

A bizonyítékok felhasználhatósága kizárólag a bíró döntésén múlik. Egyelőre nyitott kérdés a Threema sorsa

Közmunka fenyegeti a pályán feketézőket - Bíróság elé áll a csaló edző és focista páros

BorsOnline
-
  Ma 09:15 Sport

Példátlan büntetéssel rettentenék el az amatőr focit fertőző „feketézéstől” a csapatokat: Veszprém megyében bíróság elé állnak az elkövetők.

A bíróság elé terjesztették a két kiskorú beregszászi tolvaj ügyét

A Beregszászi Helyi Ügyészség ügyésze két 16 éves helyi lakost  rablások elkövetésével vádolt meg 2019 decemberében (az Ukrán Büntető Törvénykönyv 187. cikkelyének 2. része alapján). A Beregszászi járásban jóváhagyták a...

Simonka a bírósági tárgyalásról: "remegett a lábam"

Az oroscafe.hu-nak adott videóinterjút Simonka György, a téma természetesen a múlt heti, háromnapos előkészítő tárgyalás volt, amely során Simonka Györgyet és társait bűnszövetkezett elkövetett költségvetési csalással vádolják - írja a 24.hu.

A Liga szenátorai megszavazták Matteo Salvini bíróság elé állítását

A párt vezetője bejelentette, hogy bíróság elé akar állni.

Házuk pincéjében évekig láncra verve tartották a halottá nyilvánított idős nőt - „keményen” odavert a bíróság: felfügges…

A Monori járásbíróság hétfőn ítéletet hirdetett az idős nőt láncon tartó pár ügyében - közölte a Budapest Környéki Törvényszék. A monorierdei férfit és nőt személyi szabadság megsértésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádoltak.

Bírósági döntés miatt választanak újból polgármestert Pötrétén

Zaol
-
  Ma 07:00 Megyei

A Pécsi Ítélőtábla döntése alapján kialakult szavazategyenlőség miatt tartanak vasárnap újból polgármester-választást a Zala megyei Pötrétén.

Nem járt elvonóra, ezért folytatják a kábszeres férfi bírósági tárgyalását

Beol
-
  Ma 06:19 Baleset-bűnügy

Egy 41 éves kevermesi férfinél két éve drogot találtak. A vádemelést egy évvel elhalasztották, hogy elvonóra menjen. Mivel ott nem jelent meg, folytatják a tárgyalást.

A Liga szenátorai megszavazták Matteo Salvini bíróság elé állítását

A Liga szenátorai a felsőház mentelmi bizottságának hétfői ülésén igent mondtak vezetőjük, Matteo Salvini mentelmi jogának megvonására, miután a párt ...

Koplalással lehet segíteni a bíróságra igyekvő Salvinit

Liga szenátorai a felsőház mentelmi bizottságának igent mondtak vezetőjük, Matteo Salvini mentelmi jogának megvonására, miután a párt vezetője bejelentette, hogy bíróság elé akar állni egy tavaly nyári migránsügyben. A kormánypárti Öt Csillag Mozgalom (M5S) és a baloldali Demokrata Párt (PD) tagjai nem vettek részt az erről szóló szavazáson.